- 12 Nisan 2007
- 6.212
- 77
- 358
- 58
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
marka olarak beko falan nasıl,kullanan varmı aramızda?
Teka'nın ürünlerini kullanan var mı? Nedir yorumlarınız?
Ben yeni evim için Tekanın aşağıdaki ürünlerini aldım, henüz kullanmaya başlamadım lütfen kullanan biri varsa şimdi söylesin, ya da sonsuza kadar sussun :))
anuşka arçelik ten memnun olduğunu söylemişsin.Modellerini yazabilir misin.Benim pc senin resimleri göstermiyor da.
Biraz geç oldu ama yazayım canım.
Bulaşık makinesi 9230 PI
Fırın 9651 EGI
Ocak OC 608 EI
Davlumbaz P 42 I
Şu ankastreler başa bela oldu. Ürünlere talep artıkça birçok marka ve modelde çıktı piyasaya. Benim araştırmalarım sonucu vardığım nokta kararsızlık. Silverline, Mekappa, Wilson, Icf, Teka, Termikel ... Bu markalar nasıldır, kullanan veya hakkında olumlu olumsuz duyum alan varmı arkadaşlar. Şu yatay davlumbazlardan istiyorum ama ünlü markalarda 1,500 tl den aşağısı yok. Mekappa da 800 tl ama marka nasıldır bilmiyorum. Ayrıca ankastre fırın kullanan ve memnun kalan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Mekappa nın resmini koyuyorum.
anuşka cnm ocağın cam ocak.temizliğinde sorun yaşamıyor musun?Burada bazı arkadaşlar hem de ii markalardan baya bi yakınmışlar da.