Ankastre Ürünlerle İlgili Paylaşımlar...

Anuska

Guru
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2007
6.212
77
358
58
Arkadaşlar, bu bölümde ankastre ürünlerle ilgili pek çok soru sorulmuş, pek çok fikir atılmış ortaya.
Ankastre ürünlerle ilgili soru ve sorunlarınızı bu başlık altında yaparsanız daha yararlı olacağını düşünüyorum.
İyi paylaşımlar.

slm kızlar ben geçen hafta ankastre takım aldım siemensten. ayrı ayrı aldığımız için ankastre bulaşık makinesi yarı fiyatına alındı. sorum ankastre bulaşık makinelerinin normal bulaşık makinelerinden bir farkı varmı?

Bildiğim kadarıyla yok canım. Ben de yarım ankastre kullanıyorum, aynı eski makinem gibi.
Sadece tam ankastrelerin düğmeleri kapağın üst kısmında ve içte oluyor, o kadar.
Bu arada Siemens, çok doğru bir tercih. Güle güle kullan.

teşekkürler canım. çok zor karar verdik ama en sonunda kullanışlı ve rahat olayım diye kıydık paraya aldık valla.

selam kızlar aldığım ankastre takımın resimlerini gönderiyorum. güzelmi değilmi fikirlerinizi bekliyorum.

Ben yeni evim için Tekanın aşağıdaki ürünlerini aldım, henüz kullanmaya başlamadım lütfen kullanan biri varsa şimdi söylesin, ya da sonsuza kadar sussun :))

Eklentiler

• $CG_Lux_60_4G.webp
    $CG_Lux_60_4G.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 180
  • $HE635 fırın.webp
    $HE635 fırın.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 203
  • $teka DG1 davlumbaz.webp
    $teka DG1 davlumbaz.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 174
anuşka arçelik ten memnun olduğunu söylemişsin.Modellerini yazabilir misin.Benim pc senin resimleri göstermiyor da.

Şu ankastreler başa bela oldu. Ürünlere talep artıkça birçok marka ve modelde çıktı piyasaya. Benim araştırmalarım sonucu vardığım nokta kararsızlık. Silverline, Mekappa, Wilson, Icf, Teka, Termikel ... Bu markalar nasıldır, kullanan veya hakkında olumlu olumsuz duyum alan varmı arkadaşlar. Şu yatay davlumbazlardan istiyorum ama ünlü markalarda 1,500 tl den aşağısı yok. Mekappa da 800 tl ama marka nasıldır bilmiyorum. Ayrıca ankastre fırın kullanan ve memnun kalan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Mekappa nın resmini koyuyorum.

Eklentiler

• $fantasia.webp
    $fantasia.webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 196
anuşka arçelik ten memnun olduğunu söylemişsin.Modellerini yazabilir misin.Benim pc senin resimleri göstermiyor da.

Biraz geç oldu ama yazayım canım.

Bulaşık makinesi 9230 PI
Fırın 9651 EGI
Ocak OC 608 EI
Davlumbaz P 42 I

Şu ankastreler başa bela oldu. Ürünlere talep artıkça birçok marka ve modelde çıktı piyasaya. Benim araştırmalarım sonucu vardığım nokta kararsızlık. Silverline, Mekappa, Wilson, Icf, Teka, Termikel ... Bu markalar nasıldır, kullanan veya hakkında olumlu olumsuz duyum alan varmı arkadaşlar. Şu yatay davlumbazlardan istiyorum ama ünlü markalarda 1,500 tl den aşağısı yok. Mekappa da 800 tl ama marka nasıldır bilmiyorum. Ayrıca ankastre fırın kullanan ve memnun kalan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Mekappa nın resmini koyuyorum.

cnm ben kullanmadım ama forumlardan araştırdığım kadarıyla wilson markayı cok övüyorlar kullananlar da gayet memnun.Amerikan malı imiş.Bi araştır modellerini istersen.

anuşka cnm ocağın cam ocak.temizliğinde sorun yaşamıyor musun?Burada bazı arkadaşlar hem de ii markalardan baya bi yakınmışlar da.

Hiçbir sorun yaşamıyorum canım. Leke tutmadığı için ovmama bile gerek kalmıyor. deterjanlı süngerle silip duruluyorum. Bir de kuruladım mı tamam. Benim ocağım gazlı olduğu için çok kullanışlı.

Back
X