Ankastre Ürünlerle İlgili Paylaşımlar...

ben sılverlıne ankastre seti aldım ve kullanıyorum çok da memnunum arkadaşım benden birkaç ay sonra bosh aldı benim aldığım paranın iki katına fakat o hiç memnun değil yalnız şunu belirtmek isterim benim ocağım siyah çok leke belli oluyor kurulanmak istiyor ben hiç kurulamadım fakat yağ tutmuyor benim mutfağıma çok güneş vurmadığı için çokda belli olmuyor fakat güneş vuran bir mutfakda siyah dan kaçının tekrar ankastre ürün alack olsam genede sılverlıne alrım ben bide kampanyalı aldım üçlü set 1.350 altı ay oldu.eminim bütün siyah ocaklarda o lekeler kalıyodur.

Brn yeni evime teka almayi dusunuyorum. Teka nin elektirikliocagini alicam temizligi cok kolay kayivalidem uzun yillardir ekektrikli ocak kullaniyoe coook memnun.

beyaz emaye ankastre kullanan varmı.inokslar hakkında leke tutuyormu çizik oluyormu seçenek çok olunca kararsız kaldım.forumda baktım genelde cam ocak.

beyaz emaye ankastre kullanan varmı.inokslar hakkında leke tutuyormu çizik oluyormu seçenek çok olunca kararsız kaldım.forumda baktım genelde cam ocak.
kardeşim beyaz eşya servisinde çalıştıgı için inoksdan leke tuttugu için cam ocaklarında patladıgı için normal ocak almamı istedi iyi ki almışım memnunumEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Merhaba hanımlar,
candy marka ankastre set kullanan var mı aranızda? Renk olarak da siyah düşünüyoruz. Bir de dikey davlumbazlar hakkında bir yerde yemek buharının birikip su gibi damladığını okudum. Doğruluğu var mıdır?

Back
X