Anket:Hangi tüp bebek merkezinde deneme yaptınız Sonuç=?

Sorun:Sebebsiz infertilite
1.Deneme:Fertijin sonuc:negatif
2.Deneme:Fertijin sonuc:negatif
3.Deneme:Memorial sonuc:kollarimda

eurofertıl...sperm azlığı...
1. deneme negatif....
2.deneme iki dondurulmuş emriyo sonuç negatif....üçüncü demeneme için dondurduğumuz embriyoyu da kurum sağolsun öldürdü...sağlık bakanlığına şikayet....

guncellıyorum
şiddetli erkek infertilitesi ve bendede yumurta rezervı az dendı 3,denemede
1,deneme umut tup negatıf
2,deneme umut tup kımyasa
3,deneme anadolu saglık merkezı suan tedavıdeyım dua beklıyorum
[/QUOTE]

Son düzenleme:
1.deneme international hospıtal negatif
2.deneme international hospıtal dondurulmuşlar pozitif

oğlum şuan kollarımda 5 aylık ... çok zor bir süreç rabbim yardımcınız olsun....rabbim herkezin kucağını bebek(ler )doldursun......

yumurtalık rezervi az, eşimde de sperm azliığı var.

1.deneme --- anadolu sağlık merkezi---negatif
2. deneme---anadolu sağlık merkezi--- erken düşük
ancak ASM de iken eşimin spermeleri hiöç bakılmamıştı. ayrıntılı baktırınca problem olduğu anlaşıldı. 3. denemyi umut tüp bebek de istiyorum. kızlar... bakalım....

pko+sperm hareket ve morfoloji bozukluğu+pıhtılaşma bozukluğu+pozitif imminoloji maya 1. deneme negatif 2.deneme maya dondurulmuş sonuç bekliyorum dualarınızı bekliyorum

ilk deneme Anatoliaozitif..oğluşlarım kollarımda:) sorunumuz bende endometriosis var eşimde sperm hızında sorun...

birde arkadaşlar burası tüp bebek bölümü ve burda yazışan herkes ya tüp bebekle hamile kaldı ya da anne oldu ama katılım çok az..aynı safhalardan geçmiş insanlar olarak keşke herkes duyarlı olabilse!!

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar
Tanı: İlk başta sebepsiz infertilite , sonra Tüpler tıkalıydı lap ile açıldı , sonra yine tıkandı ve sonunda her ikisi bağlandı.

1.Aşılama -- Cerrahi Hast. -- negatif
1.Tüp -- Cerrahi Hast. -- negatif
2.Tüp Dondurulmuş --Cerrahi Hast. -- negatif
3.Tüp -- Medicana Beylikdüzü --pozitif , ikiz , biri 7 hafta düşük diğeri 27 haftalık anne karnında gelişme geriliği anne karnında öldü , ölü doğum
4.Tüp -- Medicana Beylikdüzü --negatif
5.Tüp -- Medicana Beylikdüzü --negatif
6.Tüp Dondurulmuş -- Medicana Beylikdüzü -- Tedaviye bu ay ilk adetimle başlıyorum..Bol dua bekliyorum inş son olur..

sebebi bilinmeyen infertelite
1.deneme istanbul tüp bebek merkezi sonuç bebek gelişimi olmadığı için kürtaj
2.deneme dondurulmuşla isttanbul tüp bebek kimyasal gebelik
3.deneme umut tüp bebek sonuç negatif
4.deneme umut tüp bebek dondurulmuşla sonuç negatif
5.deneme için merkez araştırıyorum...

bende yazayım bari...
sorunumuz tüpler
1. deneme ankara üniversitesi .... negatif
2. deneme istanbul tüp bebek merkezi....negatif (ayrıca hiçte memnun kalmadım)
3. deneme memorıal..................boş gebelik kürtaj
4. deneme memorıal olcak inşallah ta pozitif olur ve sağlıkla kucağımıza gelir ...amin...

slm arkadaşlar benimde tüp bebek kadıköy acıbademde yaptırdık ilk denemem ve pozitif şuan kızım 2 aylık sorunumuz sperm bozuklugu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…