Anket:Hangi tüp bebek merkezinde deneme yaptınız Sonuç=?

sorun PKO 1deneme:antalya tüp bebek merkezi pozitif(düşük) 2deneme:antalya tüp bebek pozitif(şuan 5 aylık hamileyim ogluma)

Son düzenleme:
1.deneme erdem hastenesi ümraniye negatif 2.deneme erdem hastanesi ümraniye negatif (hiç memnun kalmadım merkezden) 3.deneme umut tüp bebek negatif 4.deneme umut tüp bebek dondurulmuşlarla sonuç 9 haftalık hamileyim Allahıma şükürler olsun Rabbim herkese nasip etsin.bu arada sorun sayı yetersizdi.

1-deneme umut tüp bebek merkezi pozitif fakat sonra düşük oldu

2-deneme umut tüp bebek merkezi dondurulmuş embriyo pozitif :)

İsmi lazım değil merkezler negatif[isimlerini kullanarak bile reklamlarını yapmak istemiyorum]
UMUT tüp bebek merkezi pozitif
sağlıklı doğum

pko & sperm sayı azlığı ve hareket yetersizliği

bahçeci umut tüp bebek merkezi - dr.süleyman tosun

ilk deneme : ALLAH'IMA BİN ŞÜKÜR POZİTİF.

6 HAFTALIK HAMİLEYİM .

DARISI TÜM İSTEYEN ARKADAŞLARIMIN BAŞINA. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN HERBİRİMİZİN. . .

Son düzenleme:
çok sevdiğim arkadaşım der ki ; ( kk da) "hepimiz aynı trenin yolcularıyız. her birimiz ayrı vagonlardayız ama istikametimiz aynı yöne. o yüzden birbirimizin dilinden anlıyor ; seve seve yardım ediyoruz"
bu felsefem oldu . arkadaşım ceyda(tayf) sayesinde. .

allah hepimize bu yolda yardım etsin inşallah . . el açtığımız her duamızı kabul etsin rabbim . . .

duacınızım , dualarımdasınız . . .

etik doğumevi/Ankara 1. deneme (pozitif) AMA 9.haftada intrauterin Ex+kürtaj / enkek infertilitesi sayı hareket az

etlik doğumevi/Ankara 1.deneme pozitif AMA 9.haftada intrauterin ex+kürtaj / erkek infertilitesi (sayı hareket az)

Son düzenleme:
Sorun sebepsiz infertilite ama son tedavide yumurtaliklar pco goruntusunde hormonlar normal

1. Deneme Medicana Bahçelievler Suha Sonmezozitif( kalp atışı alınamadığı için kürtaj )
2. Deneme Medicana Bahçelievler de Dondurulmus embriyolarla olacak

Doktorumdan ve ekipten memnunum tavsiye ederim

Son düzenleme:
1. deneme..... ege ünv. sonuç negatif
2. deneme ......erol tavmergan şifa hastanesi ( yarın tedaviye başlıyorum dua edin)
başımın belası çikolata kisti ileri evre.
allah hepimizin yardımcısı olsun.

kızlar cevap verenlerin istatistiğini mi çıkarsak en iyi sonuca nerde varıldığını daha yakından görürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…