ben de AS hastasıyım.malesef tedavisi yok.ömür boyu senle olacak.
slm arkadaşlar benimki çok uzun senelerdir değil aslında 1 sene öncesi boyun ağrısı be bazende bel ağrısı olmaktaydı boynum için fıtık diyen oldu boyun düzleşmesi diyen oldu romatizma dediler en son kas kireçlenmesi teşhisi kondu tedaviye başladım ilaçtı fizik tedaviydi ama geçmedi bu arada ramazan bayramından önce sağ ayak bileğim şişti kızardı ağrısı vardı onuda gösterdim hep farklı teşhis koydular sonra sol ayak bileğim diz kapağım şişti boyun ağrım da devam ediyordu sonra kalça bel omuz el bileklerim hepsi ağrımaya ve şişmeye başladı ra hastalığı dediler endol deltakortil valteren kullanmaya başladım ama geçmedi
ağrılar dayanılmazdı tutukluk çok oluyodu sonra bitkisel ilaç kullanmaya başladım diğerlerinede devam ediyorum doktorum yeni bi kortizon ilacıyla salazoprin en tab verdi bunlara devam etmekteyim eskisi gibi değil ama ağtılarım çok oluyo tabanlarım şişiyo yürüyemiyorum geçende hla b17 çıktığı için ankilozon spondilit olabilir dedi dr anlıcanız tam teşhis konulmadı bekliyorum birde bebekte istiyoruz ama korkuyorum sizler nasıl dayanıyosunuz neler kullanıyosunuz bilmek isterim hepinize çok çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inş.
slm canım hiç belli olmuyor istirahat etsemde bazen çok ağrıyor bazende hareket etsemde anlıcan belli olmuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?