- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
arkadaslar bu hastalıkta belli aralıklarla doktora gıtmek gerekio mu?kuzenımınde ara sıra agrıları oluo da.sızden bı ogrenıyım dedım
kesin AS hastası mı,eğer öyleyse zaten ağrılardan duramaz ve gitmek zorunda kalır,ilacın etkilerinden dolayı da dr görmek ister zaten.Ben bir aralar her hafta gidiyordum,şimdi dr ne zaman gel derse,hoş daha gitmedim ama[/QUOTE
tesekkürler..ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN
cnm nerede doktora gidiyosun sen.bendede reaktif artrit var oda ankilozan spondilit gibibir cesit omurga romatizması moarlim bozuluyo benimde ya
çok agrım var
teshiş konalı 1 ay kadar oldu
Arkadaşlar merhaba, öncelikle bu illetten çeken herkese Allahtan şifa diliyorum, bende AS hastasıyım, çok kötü günler geçirdim ve hala çekiyorum, 2 ay önce teşhisim konuldu ve 1 aydır salazopryn kullanıyorum ancak ağrılarım atak dönemlerinde beni mahvediyo ve üstelik küçücük bir bebeğim var annelik duygumu henüz dolu dolu yaşayamadım, Salazopryn kullanıp iyileşen var mı acaba aranızda veya en azından az ağrısı olan[/QUOT
geçmiş olsun canım benim Rabbim hepimize şifa ihsan etsin inş.salazoprinle iyileşen varmıdır bilmem ilaçlar sadece normal yaşamımızı sürdürmemiz için moralini yüksek tutmaya çalış tektar geçmiş olsun ve hayırlı bayramlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?