Anksitiye panik atak depresyon yaşayanlar dertleşelim

Ben de çok korkuyorum düzelememekten daha kötü olmaktan nasıl atlatıcaz bilmiyorum psikoloğa da gittim o gün biraz etki ediyor ertesi gün yine aynı

Aynı rahatsızlıklar bende de var ağlıyorum hiç geçmeyecek gibi geliyor daha kötü olursam delirirsem kontrolümü kaybedip kendime kızıma zarar verirsem beynimi yiyor bu düşünceler ilaçlar da niye iyi gelmiyor hiç anlamış değilim ben de Bi dönem atlatmıştım bu sefer hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor

Çok hakısınız dün böyle hafif bir sancı da hissettim annem o bebeği düşün diyor aslında o zamn kendime daha da çok kızıyorumama elimde değil dün çok agladim bugün bir nebze daha iyi gibiyim ama anksiyetem artinca tansiyonum düşmeye başladısersem gibiyim okuldayım.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ben de yaklaşık 1 yıl önce bebeğimi kaybetmistim acı bir durum Allah size de sabır versin sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

Çok haklısınız dün böyle hafif bir sancı da hissettim annem o bebeği düşün diyor aslında o zamn kendime daha da çok kızıyorumama elimde değil dün çok agladim bugün bir nebze daha iyi gibiyim ama anksiyetem artinca tansiyonum düşmeye başladısersem gibiyim okuldayım.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ben de yaklaşık 1 yıl önce bebeğimi kaybetmistim acı bir durum Allah size de sabır versin sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

Bazen benim de beyninde kapı sesi kapanır ya Cat diye o sesle uyanıyorum beyin artık yoruldu mu ne yaptı çok canımı sıkıyor bu konu

Ben de keşke evde olsam diyorum hiç değilse bu kadar takacak insan olmazdiama işte herkesin yaşadığı kendine ağır geliyor
Ben de çocuğum büyüse biraz çalışırım diyorum henüz 2 yaşında evde insan daha çok düşünceye veriyor herkesin derdi farklı Allah yardımcımız olsun

Amin canım cümlemize herşeyin hayırlısını versin Rabbim.
Bende en son gittiğimde soruyor doktor en çok ne yapmaktan mutlu olurdun eskiden onları yapıp mutlu olmayı dene diyor neler vardı seni mutlu eden şeyler dediğinde benim tek birşey bile aklıma gelmedi sanki öncem yok gibi İnan’ın sanki ben hep bu haldeydim gibiyim dedim bi ton küçük şeyden mutlu olurdum aslında hayattan doya doya zevk alarak yaşayan biriydim bende ama evden bile hiç çıkmıyorum artık çıktığım zaman daha huzursuz oluyorum dışarıda

Evden çıkmaya çıkmaya en güvenilir yer oluyor ev.sanki dışarısı tehlikeli bir yer insanlar kötü..halbuki hepsi kuruntu ama ben söz geçiremiyorum kendime.ben eskiden de kalabalıktan hoşlanmazdım mesela ama korkmazdim da.artık korkuyorum hep olumsuz şeyler ekleye ekleye gidiyorum bakalim

Doktora gittinizmi acaba merak ettim

hangi tedaviyi uygularsa babada yaArmisin bende çocuk düşünüyoum ilaç kullanimi hakkında bilgi alırsan banada söyle
Tabiki yazarım.büyük ihtimal ya ilaç vermeyecek ya da çok hafif verecek.burda psikoterapi fln da yok.hayırlısı bakalım mutlaka yazarim

Tabiki yazarım.büyük ihtimal ya ilaç vermeyecek ya da çok hafif verecek.burda psikoterapi fln da yok.hayırlısı bakalım mutlaka yazarim
Sanırsam Lus.. isimli ilac kullanılıyormuş gebelerde piskoterapi de bence çok işe yaramıyor atakların cogunluklu olduğu dönemlerde

Sanırsam Lus.. isimli ilac kullanılıyormuş gebelerde piskoterapi de bence çok işe yaramıyor atakların cogunluklu olduğu dönemlerde
Keşke o olsa.Bana biraz iyi gelmişti ama en son doktora gittigimde bebek de düşünüyorum dediğimde ci..l diye bir ilaç vermişti pek de ise yaramadı zaten bebek olduğunu öğrenince kestim hemen.

Belki sizede yardımcı olur. Bende de anksiyete panik atak var ayrıca pco var çocuk tedavisi görüyorum. Çocuk tedavisine başlamadan önce psikiyatriste göründüm ataklarım gelirse diye korkuyorum. Bu süreçte kahveyi yasakladı kahve atakları tetikliyormuş, haberleri izlemeyi yasakladı, duygusal ve gerilimli filim ve dizi izlemememi söyledi, kendime bir hobi bulmamı söyledi yetişkin boyama kitaplarını veya elişi nakış gibi şeylerle ilgilenmemi söyledi ve günlük tutmamı istedi bütün içindekileri kaygılarını endişelerini bir deftere aklına geldikçe kaygılandıkça yaz ve geri dönüp okuma sadece içini dök dedi ben uyguluyorum atak gelsede beni sarsmıyor deneyin isterseniz. Ben geceleri uyuyamazdım ölüm korkusu gelirdi sevdiklerimi kaybetmekten korkardım içim daralırdı hiç geçmezdi ataş basardı ağlama krizlerim olurdu çok şükür iyiyim rabbim hepinize şifa versin

Geçen yıllarda mangala kitap almıştım yetişkinler için boyamaa kitabı oturup onları boyuyordum çok da güzel kafa dağıtıyordu.bir ara battaniye ördüm ama.başım dönmeye başlayınca bıraktım.gerçekten oyalayıci şeyler olunca 10 saat düşüneceğine 5 saat düşünüyorsun mesela

Aynen öyle bende nakış yapıyorum cam boyama ne bulursam deniyorum maksat oyalanmak olsun olumsuz beni etkileyecek ne varsa kaçıyorum hamilelikte ataklar sıklaşıyo dedi doktorum hormonlar yüzünden bakalım onu daha deneyimleyemedim

Doktorunuza katılmıyorum, tabi her bünye aynı olmayabilir, ben hamilelik dönemimde hiç olmadığım kadar iyiydim kimi bünyeye ilaç gibi geliyormuş ben o şanslı kısımdandım anlaşılan. İlk 3 ay ilaç kullanmamıştım, daha sonrasında ya tekrarlarda atak yaşarım korkusu ile psikiyatrıma gittim bana çok hafif dozajda s...tra adlı ilacı vermişti, emzirme döneminde de onu kullandım, Allah a şükür bebeğimde sağlıklı

Çok şükür güzel bir şekilde atlatmışsın. İnşallah tedavim sonuçlanır bir bebeğim olurda atak yaşarsam bir çaresini bulurum sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…