Anksitiye panik atak depresyon yaşayanlar dertleşelim

Çok şükür güzel bir şekilde atlatmışsın. İnşallah tedavim sonuçlanır bir bebeğim olurda atak yaşarsam bir çaresini bulurum sanırım.
Hastalığım tam gaz devam edio malesef, umutsuz olmayın demek için yazdım, inşallah sizdr güzel geçirirsiniz o süreci

Ay inşallah o şanslı insanlardan bizde oluruz hamilelik döneminde bizede bebeklerimiz ilaç gibi gelir ne olur Allahım

Ben de hamileyken çok iyiydim doğum yapınca Bi hortladı aman Allahım 2 sene içinde ara ara topladım kendimi o kadarcık şuan hat safhada Allah yardımcımız olsun şimdi yine ağladım geçmiyor geçmiyor

Ben bugün öyle yoğun bir anksiyete yasadimki elimi yüzümu yıkadım derin nefes fln hiçbir işe yaramadı.Sebep de hamile olduğumu müdüre söyleyecektim ay aman Allahım kalbim ağzımda attı karnıma ağrılar girdi titreme vs en son eşimle acile gittik her şey normal ciktı tansiyon şeker..Yarım gün rapor aldık eve geldik.ya ben çekinirdim de bu kadar değil

Çarpıntı halsizlik sürekli atak ateş basıyor hergün böyleyim ani heyecan sürekli kaygı var yaşamaktan zevk almıyorum
gecmis olsun 2 aydir dideral kullaniyorum bu yuzden kardiyolog yazdi.bi dr a gorunun oncelikle gerekirse psikolog. skntı stres kaygi herseyi butun sagligimizi etkiliyor bizzat kendim yasiyorum bunun sonuclarini suan

İnsan sürekli değişiyor önceden ne özgüvenli biriydim şimdi kendimi hiçbir işe yaramaz hissediyorum bununla geçmiş olsun bak passiflora diye bir şurup var bitkisel 2 ölçek içebilirsin hamilelere ilaç kullanmak istemeyenlere Dr genelde bunu veriyor Bi müddet bununla okulda idare edebilirsin

Çok sağol canım yine doktoruma sordum gönül rahatlığıyla kullan ama psikiyatriste de git dedi.zaten cuma günü gideceğim inşallah.eşimle çıktık aldık passiflorayi inşallah birazcık da olsa rahatlatır tek dileğim.

Önceden çalışıyordunuz heralde şimdi evde çocukla birlikte olunca mı öyle hissediyorsunuz acaba

Bende kendimi bitmiş tükenmiş hissediyorum. Bugun kan tahlili verdim. Hemogram degerleri normal, yarın biyokimya çıkacak. Susuz kalmak yorgunluk yaparmis. 1 haftadir dogru duzgun su icmedigimi fark ettim. Başta vücudunuzu susuz bırakmayin. Benim anksiyete depresyonla birlesti sanirim. Hicbir seyle ilgilenesim yok. Cevrem bu dururmumdan cok etkileniyor tabii. Kafada bittigini sebeplerini, boyle davranmam gerektigini biliyorum fakat yapamiyorum. Öfkeme engel olamiyorum. Hep psikiyatriye veya psikologa ofke sebebiyle gidiyorum. Dogum ve sonrasi beni cok yipratti, tabi esimi de. Dogumum zor olmadi fakat anksiyete oldugu icin surekli dogun sonrasi kaygilar beni birakmadi. Iki bucuk senedir hicbir seye tahammulu olmayan, sinirli, esinden uzaklasmis, bakimsiz bir kadinim. Bakimsizliktan kastim, saclarim bembeyaz fırsat bulup boyatamiyorum. Kuafore gitmek, aynada kendimi alımlı bakimli gormek kendimi cok iyi hissettiriyor. Surekli bir cözüme ulaşamadım. Tavsiyeleri takip edecegim.

Önceden çalışıyordunuz heralde şimdi evde çocukla birlikte olunca mı öyle hissediyorsunuz acaba
Evet evlenmeden önce çalışıyordum çocuk olunca eve çok kapandım panikatak depresyon anksiyete hepsi var sanırım bu sebeplerden dolayı kendimi hiç işe yaramaz biri gibi hissediyorum bilmiyorum ki hiç zevk almıyorum bişeyler yapmaktan hani ot gibiyim deriz ya o misal aslında kitap okumak istemiyorum TV izlemek istemiyorum

Tavsiyeleri takip edeceğim yazmışsın hesabı pasifleştirmişsin doğum yapalı ne kadar oldu bu yaşadıkların çok normal ben ilaç kullandığım halde 5 ayda anca toplamıştım kendimi 2 yıl oldu tamam iyiyim dedim ilaçları birden bıraktım nereden Dr kontrolünde bırakmadım çok pişman oldum 4 aydır toplayamadım kendimi yeni doğum yaptığım zaman saç baş dağınık çok gezdim evde eşimle ilgilenmek bir kenara kıızm dışında kendime bakmak bana lükstü

2 ölçek başta etki eder sonra birkaç kullanımda 2 ölçek bünyeye yetmiyor 3 ölçek içiyordum ben lohusa iken almıştım ben emzirme döneminde

Size yardımcı olabilecek kimse var mı anne kardeş kv gibi biraz kalsa sizinle?nazinizin gecebilecegi biri.Ben de ruh gibiyim okulda millet ne oldu diye sorunca uzun uzun anlatmıyorum anksiyete vs diye.tansiyonum düşüyor diyorum hamilelikten dolayı.ne anlatayım

2 gündür durduk yere ağlama krizlerim geçmedi benimde yataktan çıkmak istemedim hiç nerdeyse komple yatakta geçirdim 2 günümü şuan yine öyleyim yarın biraz daha rahatlarım inşallah kendi kendime tahammül edemiyorum ya resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…