Anksitiye panik atak depresyon yaşayanlar dertleşelim

Kimse yok mu dertleşecek depresyon yine tekrarladı benim aksiyete okb var yoğun korku geliyor
Neye karşı korkunuz oluyor ilaç kullanıyor musunuz?benim de bu aralar yoğunlaştı her seyi kafama takiyorum en sacma seyleri bile.ilaç da kullanmıyorum bebek beklediğim için ama dayanamayacak gibi olursam doktora gideceğim

Önceden bayılıcam fenalaşıcam korkusuydu çıldırma bi mekanda durduk yerde bağırma hissi daha sonraları hastalık hastalığına dönüştü kendime Ms teşhisi koyup nörolojiye çıkmıştım beyin kanaması geçiriyorum korkusu doğumumdan sonra felç geçirme korkusu şimdi de şizofren olma korkusu Allah yardımcımız olsun gerçekten yaşayan biliyor ilac da içiyorum niye iyi gelmiyor bu ilaçlar bilmiyorum

Hiç kolay değil gerçekten burada birbirimize destek olsak arkadaşlar da yazsa ben de çok zor durumdayım

Hiç kolay değil gerçekten burada birbirimize destek olsak arkadaşlar da yazsa ben de çok zor durumdayım
Ben okuldan eve gidiyorum erkenden uyuyorum kafam öyle dolu ki halbuki Allaha şükür yıllar sonra atanmışim yıllardır sevdiğim insanla evlenmişim bebek bekliyorum..yani bilmiyorum rahatlıktan beyin kendi kendine bişeyler mi üretiyor anlam veremiyorum.
İlaca yeni mi başladınız ondan belki henüz etki etmemiştir.bende en az 3 ayda etki ediyor mesela.Beni kalabalık çok geriyor okul toplantısı olacak denmesi bile bu aralar nefesimin kesilmesine sebep(

Ben 2 yıldır ilacç kullanıyorum ara ara nüksediyor Bi ara çok iyiyim dedim kendi kendime ilacı birden kestim Dr kontrolünde bırakmam gerekiyordu 2 hafta kadar iyiydim aman Allahm 2 hafta sonra öyle tekrar etti ki valizimi aldım annemlere kaçtım Allah yardımcımız olsun yaşayan bilir çok zor bir hastalık

Ben de öyle sevdiğim insandan bebeğimiz oldu en mutlu olacağım günler zehir geçti depresyon ilaçlarıyla Allaha dua ede ede yalvara yalvara geçti 4 4 lük olmuyor hiçbir şey illa Bi sıkıntı oluyor Rabbim korusun tüm kötülüklerden

Doktor kontrolünde bırakmak çok önemli gerçekten..ben ilacin dışında emdr seansina da gittim 4 seans gittim iyi gibiydim ama yine başa döndüm.emdr seansında travma geçirmiş olmak önemli ama benim öyle çok ciddi travmam olmadığı için bir şeyin üzerine gidemedik.Dolayısıyla faydası olmadı
Birçok kişinin normal günlük rutinleri beni çok zorluyor bazen.mesela bir hocanın yanında aklımdan geçen kelimeyi değil de farklı bir kelimeyi söyledim yani öyle ayıp fln değil tabi ama onun için bile kendimi çok yargiladim ve hep o hoca sanki bir şey sordugunda aynı şey olacakmış gibi hissediyorum korku oluştu.ne saçma hepimiz insanız böyle şeyler çok normal ama olmadık zamanda aklıma geliyor

Emdr nedir

Benimde 4.ayım tedavide ilaçlarla falan devam bakalım umarım tez zamanda iyileşiriz hepimiz 30 yaşındayım 30 senenin en kötü 4-5 ayı geçiriyorum bu hastalık yüzünden

Her atak geldiğinde eskisini unutup en kötüsü bu diyebiliyoruz malesef

Her atak geldiğinde eskisini unutup en kötüsü bu diyebiliyoruz malesef
Bu aralar benim bu gelenler en kötü gibi geliyor çıldırma kontrolü kaybetme korkusu bir de haberlerde duymuştum çıldırdı çocuklarına bişey yaptı diye ya ben de yaparsam hep aklıma geliyor yaşıyor gibi oluyorum çok korkuyorum

Zaten en büyük korkumuz onlarda olmuş bizde de olurmu veya en kötü olayları hep kendi ailemize ve kendimiz üzerinde değerlendiririz hastalık ölüm aldatma kaybetme nerde negatif bir olay var üzerimize aliniriz o kişide oldu ya bende de olursa bu sefer böyle kurariz kafamızda bu seferde aha şizofren oldum dersin bir ara rahatlarsin bu seferde tedirgin olursun aklıma takılan sorular yine gelirse ne yapacam diye yani hep bir düşünce beynimiz agriyor

Ben ufak şeyleri takmaktan çok yoruldum.yarını düşünmesem aslında her şey daha kolay olacak.sürekli en ufak şeyden endişe duyuyorum insanlardan da korkuyorum niyeyse beni rencide edecek ya da yanlış anlaşılicam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…