• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksitiye panik atak depresyon yaşayanlar dertleşelim

İlk 3 ay ben de öyleydim 4.ayımda başladı.Okulda birkaç kez nefesim fln kesilince yine ayni seyler olacak diye onun endisesini yaşıyorum sanırım gitmek istemememin sebebi de bu.
Zaten hep yine aynı olacağız diye çok korkuyoruz bu da tetikliyor ruh halimizi benim de biraz ilaçlar etki etmeye başladı çok şükür korkuyorum yine aynı olucam diye bugün evde yalnız durabildim çok şükür

Zaten hep yine aynı olacağız diye çok korkuyoruz bu da tetikliyor ruh halimizi benim de biraz ilaçlar etki etmeye başladı çok şükür korkuyorum yine aynı olucam diye bugün evde yalnız durabildim çok şükür
Ne güzel..inşallah daha iyi olursun doğru teşhis dogru ilaçla her şey daha kolay daha "normal" oluyor

Keşke bende aşabilsem bunu kendim asla gündüz ve gece kalamıyorum ya aynı evi bırak bi odada bile tek kalamıyorum ben :(

Keşke bende aşabilsem bunu kendim asla gündüz ve gece kalamıyorum ya aynı evi bırak bi odada bile tek kalamıyorum ben :KK43:
Aşarsın korkma kardeşim üni sınav stresinden çok rahatsızlandı ambulansla falan götürdük iyileştikten sonra psikolojik olarak bir müddet sıkıntı çekti annemi bırakmıyordu wc ye bile kapıda bekletiyordu hastalandığındaki odasına hala girmez yalnız hiç kalamıyordu geçti çok şükür senin de geçecek inşallah ben henüz 2 gündür evde kalabiliyorum şimdi 2 gün eşim evde olmayacak yine durmucam evde annemlere gidicem çok yalnız kalınca korku yine geliyor

Aşarsın korkma kardeşim üni sınav stresinden çok rahatsızlandı ambulansla falan götürdük iyileştikten sonra psikolojik olarak bir müddet sıkıntı çekti annemi bırakmıyordu wc ye bile kapıda bekletiyordu hastalandığındaki odasına hala girmez yalnız hiç kalamıyordu geçti çok şükür senin de geçecek inşallah ben henüz 2 gündür evde kalabiliyorum şimdi 2 gün eşim evde olmayacak yine durmucam evde annemlere gidicem çok yalnız kalınca korku yine geliyor
Kardeşinede çok geçmiş olsun sınavlar başlı başına bi stres yumağı zaten maalesef. Gece neyse de gündüz bile korkmak işte amin hepiniz her sorunu aşarız inşallah

Bugün benimde randevum vardı ilaçlarım değişti ve daha yüksek dozlu verdi :KK43: sabah ilacımı almadan gittim titreme mide bulantısı göz kararma falan yaşadım doktora bağımlı mıyım ben bu ilaçlara artık diye sordum
Hayır bağımlı değilsin dedi ama
Sizce bağımlı mıyız biz bu ilaçlara ?

Salı günü okul toplantımız vardı ben 1 hafta öncesinden yoğun anksiyete yaşadım ya nefesim kesilirse ya konuşamazsam..sanki hiç toplantıya katılmadım.Ve toplantı bitti en çok söz alanlardan biri bendim.Benim problemim hep bir şeylerin öncesinde hep senaryolar kendi kendimi harap ediyorum.yarın psikolog randevum var.Ama nedendir bilmem geçen haftalara göre daha iyiyim tesbih namaz dua olabilir.

Emdr tedavisi gören ya da görmüş olan var mı aranızda ?
Ben geçen yaz 4 seans aldım ama travmam olmadığı için faydası olmadi ama yararını gören çok kişi duydum travmaya karşı duyarsizlastiriyor dolayısıyla etkileri ortadan kalkiyor.
Ben depresyonum devam ederse tmu mu neydi öyle bir teknik varmış onu yaptirmayi düşünüyorum

Ben geçen yaz 4 seans aldım ama travmam olmadığı için faydası olmadi ama yararını gören çok kişi duydum travmaya karşı duyarsizlastiriyor dolayısıyla etkileri ortadan kalkiyor.
Ben depresyonum devam ederse tmu mu neydi öyle bir teknik varmış onu yaptirmayi düşünüyorum
Nasıl bir yöntem o hocam

Nasıl bir yöntem o hocam
Beynin farklı bölümlerine uyarılar veriliyor dışarıdan güçlü ama kısa bir manyetik alan oluşturularak beyin aktivitesi değiştiriliyormus ilaçsız olduğu için hamilelere bile öneriliyor.kaygı ve depresyonda daha çok faydalıymış.

Beynin farklı bölümlerine uyarılar veriliyor dışarıdan güçlü ama kısa bir manyetik alan oluşturularak beyin aktivitesi değiştiriliyormus ilaçsız olduğu için hamilelere bile öneriliyor.kaygı ve depresyonda daha çok faydalıymış.
Ben onca piskolog ve piskiyatri ye gittim hiç söylemediler özeldemi yapıyorlar

Ben onca piskolog ve piskiyatri ye gittim hiç söylemediler özeldemi yapıyorlar
Bana da hiç bilgi vermediler internette denk geldim.Devlette de yapanlar varmış ama devlete gidip be tmu yaptırmak istiyorum denmiyor illa norologun gormesi sart migren vs durumu olursa yapiyorlar.ozelde arastıracagim ben.

Back
X