• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksitiye panik atak depresyon yaşayanlar dertleşelim

Bana da hiç bilgi vermediler internette denk geldim.Devlette de yapanlar varmış ama devlete gidip be tmu yaptırmak istiyorum denmiyor illa norologun gormesi sart migren vs durumu olursa yapiyorlar.ozelde arastıracagim ben.
Takintilariniz biraz azaldı mı

Bugün benimde randevum vardı ilaçlarım değişti ve daha yüksek dozlu verdi :KK43: sabah ilacımı almadan gittim titreme mide bulantısı göz kararma falan yaşadım doktora bağımlı mıyım ben bu ilaçlara artık diye sordum
Hayır bağımlı değilsin dedi ama
Sizce bağımlı mıyız biz bu ilaçlara ?
Bence bağımlıyız gibi geliyor hiç ilaçları bırakamayacağım diye düşüyorum sana da fayda etmediği için ilaç değiştirdi galiba

Salı günü okul toplantımız vardı ben 1 hafta öncesinden yoğun anksiyete yaşadım ya nefesim kesilirse ya konuşamazsam..sanki hiç toplantıya katılmadım.Ve toplantı bitti en çok söz alanlardan biri bendim.Benim problemim hep bir şeylerin öncesinde hep senaryolar kendi kendimi harap ediyorum.yarın psikolog randevum var.Ama nedendir bilmem geçen haftalara göre daha iyiyim tesbih namaz dua olabilir.
Toplantıya gitmeden önce ayetel kürsi başka dualar okuduysan çok fayda ediyor

Dün akşam namazda yutkunamadım nefesim kesildi ölüyorum sandım hergün değişik bişey bugün de öleceğim diye çok korkuyorum din hava yağmurluydu bugün açtı çok şükür camı falan açtım ama hiç iş yapmak gelmiyor yemek yapmam gerekiyor mobilyaların tozu alınması lazım nasıl toz olmuş yatasım var sadece

Toplantıya gitmeden önce ayetel kürsi başka dualar okuduysan çok fayda ediyor
Rabbişrahli sadri ve yessirli emri. Vahlul ukdeten min lisani yefkahu kavli.En çok bu duayı okudum.Çok şükür güzel geçti.Psikologla da gorüstük bilmediğim bir şey söylemedi.Haftaya liste yapıp gideceğim işte 1 hafta boyunca neyden korktum neyden endişelendim diye.Bakalım nasıl gidecek

Dün akşam namazda yutkunamadım nefesim kesildi ölüyorum sandım hergün değişik bişey bugün de öleceğim diye çok korkuyorum din hava yağmurluydu bugün açtı çok şükür camı falan açtım ama hiç iş yapmak gelmiyor yemek yapmam gerekiyor mobilyaların tozu alınması lazım nasıl toz olmuş yatasım var sadece
Yeni ilacınıza başlayalı ne kadar oldu?

Ben geçen yaz 4 seans aldım ama travmam olmadığı için faydası olmadi ama yararını gören çok kişi duydum travmaya karşı duyarsizlastiriyor dolayısıyla etkileri ortadan kalkiyor.
Ben depresyonum devam ederse tmu mu neydi öyle bir teknik varmış onu yaptirmayi düşünüyorum
Ben de uzun zamandır duyuyorum ama daha içeriği nedir bilmiyorum araştırmadım daha ben ağır travma yaşadım bi kaç kişi önerdi ama bu hafta içi dr gitmeme rağmen hiç bahsetmedi daha bana bu emdr den neden acaba bilmiyorum.
Bence bağımlıyız gibi geliyor hiç ilaçları bırakamayacağım diye düşüyorum sana da fayda etmediği için ilaç değiştirdi galiba
Valla bilmiyorum yavaş yavaş artırıcam demişti artırıyor her gittiğimde. Bağımlı olup olmadığımı test etmek isterdim ama kafana göre bırakma dediği için dr içmeden nasıl olurum diye kendimi test edemiyorum ama mesela içmeyi unutuyorum bakıyorum el vücut titremem artmaya başlıyor bakıyorum ki ilacı unutmuşum hemen içiyorum sizde de oluyor mu bilmiyorum bende bu şekil yani.

Ben de uzun zamandır duyuyorum ama daha içeriği nedir bilmiyorum araştırmadım daha ben ağır travma yaşadım bi kaç kişi önerdi ama bu hafta içi dr gitmeme rağmen hiç bahsetmedi daha bana bu emdr den neden acaba bilmiyorum.

Valla bilmiyorum yavaş yavaş artırıcam demişti artırıyor her gittiğimde. Bağımlı olup olmadığımı test etmek isterdim ama kafana göre bırakma dediği için dr içmeden nasıl olurum diye kendimi test edemiyorum ama mesela içmeyi unutuyorum bakıyorum el vücut titremem artmaya başlıyor bakıyorum ki ilacı unutmuşum hemen içiyorum sizde de oluyor mu bilmiyorum bende bu şekil yani.
Evet benim ilacımda da unuttuğum zaman içmeyi baş dönmesi oluyor şöyle bir şey söyliyim ilacı tamamen kestiğinde bu 1 1.5 hafta falan sürüyor aman diyim Dr demeden doz azaltılmadan pat diye kesme 5 ay önce yaptım öyle bir dengesizlik bak hala arkasını toplamaya çalışıyorum tedavi biter Dr kesebiliriz der ancak o zaman bizzat yaşadım kendim

Rabbişrahli sadri ve yessirli emri. Vahlul ukdeten min lisani yefkahu kavli.En çok bu duayı okudum.Çok şükür güzel geçti.Psikologla da gorüstük bilmediğim bir şey söylemedi.Haftaya liste yapıp gideceğim işte 1 hafta boyunca neyden korktum neyden endişelendim diye.Bakalım nasıl gidecek
Bu ayet dilimin bağını çöz diyor onun faydasını görmüşsünüzdür rahat konuşmada Taha süresinde

Devlette gidiyorsanız ondan dolayı önermemiş olabilir özelde gidiyorsanız doktor emdr eğitimi almamiş olabilir.Özellikle emdr seansı yapan doktor diye aramak lazım.

10 gün oldu canım ama etkisini gördüm bu ilaca başlamadan önce evde yalnız duramıyordum hatta eşim varken bile ağlayıp annemlerde kalıcam ben korkuyorum diye ağlıyordum
Çok şükür daha da iyi olur inşallah.Varsın bağımlı yapsın yeter ki iyi gelsin.herkesin ömür boyu içtiği ilaçlar var tansiyondur,şekerdir neler neler.

Evet benim ilacımda da unuttuğum zaman içmeyi baş dönmesi oluyor şöyle bir şey söyliyim ilacı tamamen kestiğinde bu 1 1.5 hafta falan sürüyor aman diyim Dr demeden doz azaltılmadan pat diye kesme 5 ay önce yaptım öyle bir dengesizlik bak hala arkasını toplamaya çalışıyorum tedavi biter Dr kesebiliriz der ancak o zaman bizzat yaşadım kendim
Evet kendin bırakma sakın kafana göre çok tembihliyor zaten dr siz şuan hangi ilaç kullanıyorsunuz ?
Devlette gidiyorsanız ondan dolayı önermemiş olabilir özelde gidiyorsanız doktor emdr eğitimi almamiş olabilir.Özellikle emdr seansı yapan doktor diye aramak lazım.
Bugün araştırdım evet öyleymiş emdr tedavisini araştırdım baya bilindik ve iyi gelen bi tedavi yöntemiymiş her dr yapmıyormus evet eğitimini alan yapıyomuş. Denicem ama ben yine de en kısa zamanda belki işe yarar.

Evet kendin bırakma sakın kafana göre çok tembihliyor zaten dr siz şuan hangi ilaç kullanıyorsunuz ?

Bugün araştırdım evet öyleymiş emdr tedavisini araştırdım baya bilindik ve iyi gelen bi tedavi yöntemiymiş her dr yapmıyormus evet eğitimini alan yapıyomuş. Denicem ama ben yine de en kısa zamanda belki işe yarar.
Efexor 150 ve prozac 20 mg ek olarak da buspon verdi

Bugün yine kötüyüm kızlar ya depresif uyandım hiçbir şey yapmak istemiyorum çok korkuyorum 2 hafta sonra kontrole gel dedi bu hafta gidicem inşallah niye bu ilaçlar iyi gelmez ya

Ölsem kurtulsam diyorum kendime bişey yaparsam diye çok korkuyorum bigün iyiyim bigün kötü önceden mutfakta şen şakrak şarkılar dinlerdim şuanki halimse ne kadar kötü

Back
X