Anksitiye panik atak depresyon yaşayanlar dertleşelim

Ben iki gündür iyi değilim içim sıkılıyor kalbim hızlı atıyor hamilelik hormonları değiştiriyor ben hep bebek üzerine takar oldum sagliklimi olacak die hep korku gelio

İnşallah canım sen nasılsın
İyi çok şükür Dr 15 gün sonra gel demişti gittim iyi olmadığımı söyledim ilacın dozunu arttırdı şimdi biraz daha iyiyim çok şükür Allah herkese iyilik versin canım korkma ben de hamileyken senin gibiydim bebeğimi düşünmekten kendi anksiyetem panikatağıma sıra gelmemişti

Yani ufacık şeyden etkileniyorum hemen çocuğumla ilgili vesveseleniyorum Herşeyin Allah'tan geldiğini biliyorum ama bunu düşünmekten kendimi alikoyamiyorum

Yani ufacık şeyden etkileniyorum hemen çocuğumla ilgili vesveseleniyorum Herşeyin Allah'tan geldiğini biliyorum ama bunu düşünmekten kendimi alikoyamiyorum
Güzel düşün güzel olsun sana bişey diyeyim mi ben ilk gebeliğimde kk da düşük yapanları belirtilerini falan okumuştum bileyim diye ya benim de olursa diye korkmuştum hep ve başıma geldi güzel düşün ki güzel olsun ben buna inanıyorum

Ya güzel düşünmek istiyorum ama buradaki yorumlar bazen beni çok etkiliyor

Ya güzel düşünmek istiyorum ama buradaki yorumlar bazen beni çok etkiliyor
Hayır okuma sadece hangi ayın annesi olacaksan o gruba bak çünkü faydası oluyor ben takip ediyordum bilgilenmek adına hamile iken insan daha çok etkileniyor kötü olumsuz şeyleri hiç okuma es geç

Hayır okuma sadece hangi ayın annesi olacaksan o gruba bak çünkü faydası oluyor ben takip ediyordum bilgilenmek adına hamile iken insan daha çok etkileniyor kötü olumsuz şeyleri hiç okuma es geç
Kalbime dinletebilsem ya aslında bir ugrasim olsa yada memleketimde olsam ne bilim tüm gün evdeyim uff

Kalbime dinletebilsem ya aslında bir ugrasim olsa yada memleketimde olsam ne bilim tüm gün evdeyim uff
Uzan keyfine bak çünkü bebek olunca hiç fırsat bulamıcaksın kızım 2 yaşında sabah 9 da bi kalkıyor öğlen biraz uyuyor onun dışında gece 1 e kadar uyumuyor sen düşün nasıl yorulduğumu

Hafif depresif nöbetim varmış. Iki ilaç verdi sakinleşmem ve isteksizligimin geçmesi için. Umarım fayda görürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…