- 22 Kasım 2014
- 3.147
- 3.141
- 248
- 31
Ya ben de ayni. Kabul çok iyi geldi kendime geldim de bağımlı kalcam bu gidişle. Zaten annem de bilmiyor kullandigimi. Sarı kantaron sanırım antidepresan etkisi veriyormuş. Ben yine de Dr unu dinle derimBen artık ilaç kullanmak istemiyorum ama doktor devam etmem gerektiğini söylüyor nasıl yapıcam bilmiyorum yabu ilaçlardan kurtulmam için doğal birşeyler var mı acaba
Nasıl kurtuldun bize de söyleBen artık ilaç kullanmak istemiyorum ama doktor devam etmem gerektiğini söylüyor nasıl yapıcam bilmiyorum yabu ilaçlardan kurtulmam için doğal birşeyler var mı acaba
Kurtulmadım ki kurtulmak istiyorum bağımlıyım resmen mesela gece yatarken içtiğim ilaç var uyumam için o ilaç bitimi 2 kere hafta sonuna denk geldi 3 gün uyuyamadım meselaNasıl kurtuldun bize de söyle
Bende ömür boyu bağımlı kalmaktan korkuyorum kullanmak hiç istemiyorum maalesef.Ya ben de ayni. Kabul çok iyi geldi kendime geldim de bağımlı kalcam bu gidişle. Zaten annem de bilmiyor kullandigimi. Sarı kantaron sanırım antidepresan etkisi veriyormuş. Ben yine de Dr unu dinle derim
Ya daha kötü olursan ben bi ara iyiydim 2 akşam içmedim nüksetti iyi olayım içmeye razıyım benKurtulmadım ki kurtulmak istiyorum bağımlıyım resmen mesela gece yatarken içtiğim ilaç var uyumam için o ilaç bitimi 2 kere hafta sonuna denk geldi 3 gün uyuyamadım mesela
Kabul çok iyi geldi derken ne iyi geldi anlamadım canım açar mısınYa ben de ayni. Kabul çok iyi geldi kendime geldim de bağımlı kalcam bu gidişle. Zaten annem de bilmiyor kullandigimi. Sarı kantaron sanırım antidepresan etkisi veriyormuş. Ben yine de Dr unu dinle derim
Ilaçlar canimKabul çok iyi geldi derken ne iyi geldi anlamadım canım açar mısın
Gece içtiğim bitti uyuyamıyorum içmeyince işte o ilaca tamamen bağımlıyımYa daha kötü olursan ben bi ara iyiydim 2 akşam içmedim nüksetti iyi olayım içmeye razıyım ben
Depresyon geçti mi ben hala sabahları çok kötüyüm hiçbir şeyden zevk almıyorumGece içtiğim bitti uyuyamıyorum içmeyince işte o ilaca tamamen bağımlıyım
Tam olarak geçmedi tam olarak iyiyim diyemiyorum kendim için bir gün iyiysem diğer gün değişiklik gösteriyorum maalesefDepresyon geçti mi ben hala sabahları çok kötüyüm hiçbir şeyden zevk almıyorum
Ben akşamüsü iyi olmaya başlıyorum sabahları çok kötüyüm ilaç da kullandığım halde şuan bile ağladım bitmek bilmiyor buTam olarak geçmedi tam olarak iyiyim diyemiyorum kendim için bir gün iyiysem diğer gün değişiklik gösteriyorum maalesef
Sen ne kullanıyorsun ilaçBen akşamüsü iyi olmaya başlıyorum sabahları çok kötüyüm ilaç da kullandığım halde şuan bile ağladım bitmek bilmiyor bu
Efexor 75 paxil 20 ye yeni geçtikSen ne kullanıyorsun ilaç
İlaçların mg düşük en azından ben baya yüksek kullanıyorum inşallah kurtuluruz canım bu durumlardanİyi değilim depresyondan bir türlü kurtulamıyorum kızıma zor bakıyorum yemek yapamıyorum hiçbir şeyden zevk almıyorum yok mu benim gibi olan şuanda böyle nasıl geçecek bu nasıl çok yoruldum ağlıyorum
Takıntıdan kurtulmam için bu dozda olması gerekiyormuş Dr um öyle söylediİlaçların mg düşük en azından ben baya yüksek kullanıyorum inşallah kurtuluruz canım bu durumlardan
Tam olarak sana konulan tanı ne pekiTakıntıdan kurtulmam için bu dozda olması gerekiyormuş Dr um öyle söyledi
Depresyon anksiyete okbTam olarak sana konulan tanı ne peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?