Anksitiye panik atak depresyon yaşayanlar dertleşelim

Ben artık ilaç kullanmak istemiyorum ama doktor devam etmem gerektiğini söylüyor nasıl yapıcam bilmiyorum ya bu ilaçlardan kurtulmam için doğal birşeyler var mı acaba
Ya ben de ayni. Kabul çok iyi geldi kendime geldim de bağımlı kalcam bu gidişle. Zaten annem de bilmiyor kullandigimi. Sarı kantaron sanırım antidepresan etkisi veriyormuş. Ben yine de Dr unu dinle derim

Kurtulmadım ki kurtulmak istiyorum bağımlıyım resmen mesela gece yatarken içtiğim ilaç var uyumam için o ilaç bitimi 2 kere hafta sonuna denk geldi 3 gün uyuyamadım mesela
Ya daha kötü olursan ben bi ara iyiydim 2 akşam içmedim nüksetti iyi olayım içmeye razıyım ben

İyi değilim depresyondan bir türlü kurtulamıyorum kızıma zor bakıyorum yemek yapamıyorum hiçbir şeyden zevk almıyorum yok mu benim gibi olan şuanda böyle nasıl geçecek bu nasıl çok yoruldum ağlıyorum

İlaçların mg düşük en azından ben baya yüksek kullanıyorum inşallah kurtuluruz canım bu durumlardan

Selam kızlar
Bende de var bu tip durumlar
Nefesim daralıyor kaç gündür
Yıllardır savaş veriyorum
İç sıkıntım geçmiyor
İlaçla iyiydim ama gebelikten dolayı kullanamıyorum

Sık sık psikiyatriye gidiyorum bir türlü ilaçlar iyi gelmiyor sadece ana ilacım olan efexor biraz ayakta duracak kadar gezdiriyor takıntılı düşünceler beynimden gitmiyor ya çıldırırsam ya delirircem ya kontrolümü kaybedip kızıma zarar verirsem o kadar yoruldum ki hergün ağlıyorum Allah herkese şifa versin bize de yaşayan bilir geçecek mi bugünler inanmalı mıyım hiç gücüm yok takatim yok yemek yiyemiyorum yapmak istemiyorum kötü düşünceler aklıma gelince çok korkuyorum titriyorum nasıl çare bulurum diye internette geziyorum dua edip Rabbime yalvarmaktan başka çarem kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…