Anksitiye panik atak depresyon yaşayanlar dertleşelim

Aynı durumdayız canım bende öyleyim ne zamandan beri bu derece kötüsün

2 haftadır canım destek olalım birbirimize burada anlayan yok halimizden sadece yaşayan anlayabiliyor
Aynen öyle bende birbuçuk yıl oldu birtürlü toparlayamadım ben başından anlatayım sonra sen anlat.Benim boş gebelikle oldu geçen yıl hamileydim boş gebelik olduğunu öğrendim bir hafta hiç uyuyamadım sonra kürtaj oldum cipralex başladık bir ay kullandım paxeraya geçtim oda kötü yaptı internetten çok araştırma yaptım kafamda çok olumsuz düşünce oluştu geçmicek diye karamsarlık atlatamıyorum.iki ay öncede hepten ilaçları bıraktım gözüm iltihapiltihap oldu kortizon kullandım yeni şu anan psikolojim iyice gitti kortizonundanda kaynaklı ilaca tekrar başlamaktanda korkuyorum böyle kalmaktanda herşey den kprkuyorum

Ben de doğumdan sonra depresyona yakalandım ara ara düzeldim ama sürekli tekrar nüksediyor 2 yıl oldu doğum yapalı daha öncesinde panikatak hastasıydım ama hamileyken hiç ilaç kullanmadım 2 hafta öncesi çok iyiydim ama yeniden kötüyüm kötü kötü düşünceler geliyor beynime takıntılı halden kurtulamıyorum efexor kullanıyorum yanında extra ilaç veriyor Dr takıntı için kaç tane değiştirdi bir türlü iyi gelen ilaca denk gelemedik sürekli psikiyatriye gidiyorum yarın sabah yine gidicem inşallah paxil 20 mg verdi o da uyku yaptı kullanamadım çok korku var üzerimde şizofren olmaktan kendimi kaybetmekten aklımı kaybetmekten çok korkuyorum nasıl düzelcem onu da bilmiyorum Rabbime dua edip geziyorum yoruldum desem yeridir herhalde

Aynı bende sürü ilaç denedim amaolmadı olmadı sonunda bıraktım ama kötüyüm Allah büyüktür bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler kortiZon kullandım bu hafta oda kötü yaptı napcam bilmiyorum akşamları bakarım buraya hergün Allaha emanet ol

Kortizon neden kullandın canım ilaçsız ben daha kötü oluyorum ağlamalarım o zaman hiç bitmiyor

Gördüğüm rüyaları da kafaya takarak rahatsızlığımı daha çok katlıyorum ne zaman rüyamda kar görsem bir üzülecek bişey çıkıyor bu gece hem kar gördüm hem deniz gördüm o kadar sıkıntı yaptım ki kendime ya kötü bişey olursa ya daha çok hastalanırsam ya daha daha.. Beynim işte kuruyor sürekli deniz görmek iyi deyip teselli buluyorum şimdi ağlıyorum yine ne zaman ben felaha çıkacam eşim işe gidiyor evde duramıyorum hemen annemlere gidiyorum içim çok sıkılıyor haberlerde duyuyoruz ya çocuklarına bişey yaptı psikolojik tedavi görüyordu diye ya ben de öyle olursamok yorgunum nolursun Allahım yardım et bi çıkış kapısı aç bana ve tim hastalara

Aynen bendeöyle öyleyim hergün annemdeyim intihar edersem korkusu var hocalıkmı diye merak sardım şu aralar çok zor Rabbim yardımcımız olsun

Yine yalnızım burada ilaçlarımı içiyorum ama pek fayda göremiyorum kötü düşünceler gelince çok korku sarıyor vücudumu ateş basıyor annem çok üzülüyor durumuma benim yüzümden kız kardeşim de panikatak oldu abla kardeş hastayız Rabbime dua ediyorum bize de şifa versin artık yuvalarımız huzur dolsun annem kafaya taka taka hasta olacak diye çok korkuyorum ama onun yanında iyi hissediyorum kendimi evimde duramıyorum 2 yaşında kızım var ama duramıyorum yalnız bugün yalnız durmaya karar verdim inşallah başarabilirim çünkü kardeşim de beni göre göre hasta oldu onu etkilememek için gitmiyorum yok mu benim durumumu yaşayan kimsem yok dertleşecek eşim halimden anlamıyor annem anlıyordu o da çok üzülüyor maf oldu kadıncağız Rabbim yardım etsin tüm çaresiz kullarına

Diğer konuları çok konuşmayın bence hanımlar din hacı hoca konusu olunca açılan konular kapatılıyor.
Bende 1 senedir ilaç kullanıyorum işte bırakmak istiyorum doktor devam ediceksin diyo ilaçlara bağımlı oldu vücudum beynim herşey çok kötü bir durum valla Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

İlaçlarla iyi olsam içmeye de razıyım ben ilaçla da iyi olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…