Anksitiye panik atak depresyon yaşayanlar dertleşelim

İyi çok şükür canım. İlaçlarla sakın bir yaşam sürüyorum. Sen nasılsın?
Cok sevindim canım senin adına. Ben de iyiyim ama hala istediğim noktada değilim. Yani hala kaygılar var. Ama semptomlar yok. Gerçi antidepresan verildi kaygıların kalması normal mi bilemedim

Kesinlikle öyle yeter ki pes etmeyelim yeterki inanç olsun içimizde kötüyüm değil de iyi olcam demeliyiz ben ilk tedavi başladığımdan beri doktora dediğim şey ben iyi olcam! İçinde bu hırs varsa bu cümleyi kurabiliyorsan zaten sen hasta değilsin benim gözümde diyor ama DAHA İYİ olmak içinde tedavi şart.

Bi iyi bi kötü ama çokca şükür diyelim canım. Senin nasıl gidiyor yarın randevum var benimde bakalım hayırlısı
Benim de oyle bir iyi bir kotu. Ama bırakmıyorum kendimi Spor falan birşeyler yapıyorum. Hadi bakalım hayirlisi güzel güzel sonuçlarla gel ins :)

2 aydır iyiydim yine çok kötüyüm dipteyim sabahları kalkmak istemiyorum hiçbir iş yapmak istemiyorum şizofren olmaktan korkuyorum beynimde sesler konuşup duruyor niye bu depresyondan tamamen kurtulamıyorum

2 aydır iyiydim yine çok kötüyüm dipteyim sabahları kalkmak istemiyorum hiçbir iş yapmak istemiyorum şizofren olmaktan korkuyorum beynimde sesler konuşup duruyor niye bu depresyondan tamamen kurtulamıyorum

Yaklasik 19 gundur koydeydik temiz hava doga cok iyi geldi eve geldik yine kronik bas agrisi halsizlik basladi...imkaniniz varsa mutlaka koyunuze gidin

Kızlar ben antidepresanin üçüncü ayına girdim. Hemen hemen eski halime döndüm gibi. Ise başladım bir ay oldu. Arada işte sorun çıkınca stres oluyorum panik atagim depresiyor ama sonra toparliyorum bir şekilde. Baya baya iyi oldum ama çalışmak da iyi geldi. Öyle işte :)

Ben de terapi aliyorum.depresyon icin.ilac da kullaniyorum.Terapistim küçük bir ornek olay anlatmıştı bana yutamama ile ilgili.bir danisani bu şikayet ile gitmis.bir kac seans sonra danisanin kucukken hazmedemedigi hakareti hayatina genelledigi sonucuna varmislar.Bu sekilde duzeltmisler.Terapi almani tavsiye ederim canim.

Merhabalar.Ben de yaklasik iki yildir tedavi oliyorum.Hem ilac tedavisi hem de terapi.Iki aydan beri ilaclarimi yarim doz azaltilmis bir sekilde içiyorum. S...ex adli bir ilac kullanıyordum 225 ten 150 ye dustuk.tam yariyariya da degil yani.Ama bazen kaygilaniyorum.Ya da zevk almiyorum bir seyler yapmaktan. Tatile gottigimde veya bir ortama girdigimde daraliyorum.terapilerimi de memlekete geldigim icin alamadim.ara verdim. Baska bir ilde calisiyorum. Tekrar goruncem doktorlarıma. Ama kendimi birakmiyorum.surekki bir seyler yapiyorum.Ama zevk almama ve kaygi hissim var biraz.Insallah gecicidir.

Bende de var anksiyete bozukluğu dedi somatizasyon dedi panik bozukluk vs bir yerim ağırsa elli tane felaket senaryosu yazıyorum uzun yola çıkmaya korkuyorum her olasılığı araştırıyorum hayatım ya şu olursa ya bu olursa üzerine geçiyor resmen! Tam tedaviye başladım tayin çıktı uyku zaten düzensiz bu yaşadığımız resmen ruh kanseri Allah yardımcımız olsun.

Amin

B
Çarpıntı halsizlik sürekli atak ateş basıyor hergün böyleyim ani heyecan sürekli kaygı var yaşamaktan zevk almıyorum
Bendede sürekli çarpıntı atak hali olurdu.
Evlenmeden önce çünkü ailemle çok problem yaşadım şuan evliyim ve rahatım nerden geldin nereye gittin baskısı yok. Ama bendede şöyle birşey var beni üzecek kötü birşey olacağı zaman kalbim çarpıntıya beni huzursuz etmeye başlıyor ve o gün muhakkak birşey oluyor. Sizdede oluyor mu bu beni çok rahatsız ediyor bu durum Ya mesela şöyle örnek vereyim eşim telefonda kötü bişey yapmış olsun ve ben gelince telefonuna bakıcam o gün kalbim fena şekilde atmaya başlıyo rahatsız edici bir şekilde sonra telefona bakıyorum kötü birşeyle karşılaşıyorum yada herhangi konular..

Beklenti anksiywtesi canim bence.aslinda olagan bir sey ama sen onu bir sey olacakmis gibi yoruyorsun. Sonra gerceklestogini dusunuyorsun.Cunku zihnin sana bunu ogretmis.

Terapi de aldım ama pek fayda etmedi ara ara geçiyor yine geliyor mesela bu akşam yazınıza denk geldi az önce yutkunamama başlamıştı şimdi yazınızı okudum bu kadar denk gelir yani hergün ayrı bişey çıkıyor bu hastalıkta

ben bdt degil de varoluscu terapi alıyorum.Varolussal terapi izin suruyor
Iki yila yakın .bilincalti temizligi yapiliyor.

Ben artık ilaç kullanmak istemiyorum ama doktor devam etmem gerektiğini söylüyor nasıl yapıcam bilmiyorum ya bu ilaçlardan kurtulmam için doğal birşeyler var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…