- 22 Kasım 2014
- 3.147
- 3.141
- 248
- 31
Canım ne zamandır bu sekildesin, ilaçların az da olsa bu etkiden çıkarması gerekiyor, acaba Dr a tekrar görünüp ilaç değişimine mi gitsen çünkü bende neredeyse baya iyi bir gelişme oldu ilaçların payı buyukYine yalnızım burda sabahtan beri yatıyorum hiçbir şey yemedim aç aç duruyorum ilaç da biraz uyuşukluk yapıyor ne zaman geçecek bu dertler hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden zorla yapıyorum herşeyi ne olacağım böyle ne zaman düzeleceğim buraya yazıyorum olur da benim gibi yaşayan halimden anlayan çıkarsa diye
Tam bir ay bu şekilde yaşadım + ağlama krizleri. Ne oluyor bana ölüyorum galiba ya da deliriyorum dedimm. Çok da rahat ve parası iyi bir işe başlamıştım maalesef bırakmak zorunda kaldım o dönem... İlaç kullanıyorum tam 4 ay oldu, neredeyse eski halimdeyim hatta daha iyi oldu desem yeridir daha hayat dolu oldum :) tek ihtiyacım olan meğer seretoninmis ya :) şaka bir yana yaşamayan anlamaz...Zaman zaman çarpıntı ateş ve hafif titremeyle beni içine alan psikoloji. Bazen diyorum fiziksel bi rahatsızlığım olsaydı da boyle bi şeyle sınanmasaydım. Dünyam kararıyor her defasında
Canım ben de şu meşhur bakirkoye gitmiştim :) Dr um çok tatlı bir kadındı anda yaşaman lazım demişti bana. Ama nasıl olsun basaramiyordum ki. Daha önce de gittiğim Dr la aynı teşhis konuldu. Anksiyete bozukluğu+majör depresyon. Ayrıca panik atagim da vardı. Geceleri uyuyamıyordum ve uyuyamayinca atak geçiriyordum. Hayatım bitti demiştim Dr bana gündüzleri anksiyete bozukluğu için citoles, sonrasında panik bozukluk için sadece bir kutu tranko buscas(pek fayda görmedim) ve uyutsun diye yarım doz redepra verdi. En düşük doz kullaniyorum, zaten akşam attığımı yarı doz alıyorum. Bu şekilde dört ay oldu, %95 eski halime döndüm hemen hemenDaha iyi hissetmene sevindim. İlaç kullandığım dönem bana bi faydası olmamıştı. Devlet hastanesine gidip yazdırmıştım ayaküstü bi şey yazmış olmalı doktor. Ben de İlaç kullanmamak için direniyorum şu sıralar. Doktorlara güvenim yok sanırım. Peki ne teşhisi konuldu size ve hangi ilac verildi sakıncası yoksa soyler misin
Doktor önerisi almalıyım o zaman :) Tekrar geçmiş olsunCanım ben de şu meşhur bakirkoye gitmiştim :) Dr um çok tatlı bir kadındı anda yaşaman lazım demişti bana. Ama nasıl olsun basaramiyordum ki. Daha önce de gittiğim Dr la aynı teşhis konuldu. Anksiyete bozukluğu+majör depresyon. Ayrıca panik atagim da vardı. Geceleri uyuyamıyordum ve uyuyamayinca atak geçiriyordum. Hayatım bitti demiştim Dr bana gündüzleri anksiyete bozukluğu için citoles, sonrasında panik bozukluk için sadece bir kutu tranko buscas(pek fayda görmedim) ve uyutsun diye yarım doz redepra verdi. En düşük doz kullaniyorum, zaten akşam attığımı yarı doz alıyorum. Bu şekilde dört ay oldu, %95 eski halime döndüm hemen hemen
Gittim her hafta doktordayım kaç tane ilaç değiştirdikCanım ne zamandır bu sekildesin, ilaçların az da olsa bu etkiden çıkarması gerekiyor, acaba Dr a tekrar görünüp ilaç değişimine mi gitsen çünkü bende neredeyse baya iyi bir gelişme oldu ilaçların payı buyuk
Tövbe et öyle deme bende öyle demiştim şimdi ms şüphesiyle araştırılıyorum zor bir süreç zor bir hastalık sonu kötü ilaçları kötü emin ol beterin beteri var Allah korusun ben pişmanım öyle düşündüğüm için neler var nelerZaman zaman çarpıntı ateş ve hafif titremeyle beni içine alan psikoloji. Bazen diyorum fiziksel bi rahatsızlığım olsaydı da boyle bi şeyle sınanmasaydım. Dünyam kararıyor her defasında
Ben eski halime dönemedim acaba bipolar mıyım ki ben aslında 2 ay öncesi tatilde çok iyiydimCanım ben de şu meşhur bakirkoye gitmiştim :) Dr um çok tatlı bir kadındı anda yaşaman lazım demişti bana. Ama nasıl olsun basaramiyordum ki. Daha önce de gittiğim Dr la aynı teşhis konuldu. Anksiyete bozukluğu+majör depresyon. Ayrıca panik atagim da vardı. Geceleri uyuyamıyordum ve uyuyamayinca atak geçiriyordum. Hayatım bitti demiştim Dr bana gündüzleri anksiyete bozukluğu için citoles, sonrasında panik bozukluk için sadece bir kutu tranko buscas(pek fayda görmedim) ve uyutsun diye yarım doz redepra verdi. En düşük doz kullaniyorum, zaten akşam attığımı yarı doz alıyorum. Bu şekilde dört ay oldu, %95 eski halime döndüm hemen hemen
Kiz niye öyle düşünüyosun kimse tamamen düzelmez ki illa ki izler kalirBen eski halime dönemedim acaba bipolar mıyım ki ben aslında 2 ay öncesi tatilde çok iyiydim
Öyle tabi herkese hem fiziksel hem de ruhsal saglık dilerim. İkisi de çok zorTövbe et öyle deme bende öyle demiştim şimdi ms şüphesiyle araştırılıyorum zor bir süreç zor bir hastalık sonu kötü ilaçları kötü emin ol beterin beteri var Allah korusun ben pişmanım öyle düşündüğüm için neler var neler
2 ay önce çok iyiydim şimdi çok depresyonun dibindeyim bi öyle bi öyle acaba bipolar mıyım diye korkuyorum gün içinde biraz enerji geliyor gibi oluyor sonra yine ağlamalı hala dönüyorumKiz niye öyle düşünüyosun kimse tamamen düzelmez ki illa ki izler kalir
Kuzumm bana da öyle oluyor. Ben de düşündüm çok. Ben de mi öyleyim diye. Çalışıyor musun2 ay önce çok iyiydim şimdi çok depresyonun dibindeyim bi öyle bi öyle acaba bipolar mıyım diye korkuyorum gün içinde biraz enerji geliyor gibi oluyor sonra yine ağlamalı hala dönüyorum
Hayır çalışmıyorum evdeyim korkuyorum depresyonun tam olarak geçmeme sebebi bipolar mı diye bazen enerji gelir iyi gibi hissediyorum bi güven geliyor sonra yine ağlama geliyor acaba ilaç yavaş yavaş etki ediyor diye mi ki gün içinde iyi hissediyorum bazen uff düşün düşünKuzumm bana da öyle oluyor. Ben de düşündüm çok. Ben de mi öyleyim diye. Çalışıyor musun
Şuan çalışamam kızım 2 yaşında biraz büyüsün inşallah çalışırım zaten bekarken çalışırken hiç böyle sorunlarım yoktu evde durunca dinle dur kendini şimdi de hep kızımla ilgilenmekten kendime pek vakit ayıramıyorum hergün monoton olunca bu da depresyona sürüklüyor aslında daha önce depresyon değil de panikatak hastasıydım lohusa depresyonuna yakalanmıştım o gün bugündür dönem dönem atlatmakla beraber yakamı bırakmadı bu hastalık ne menem bişeymiş bu ah paxera 10 mg 20 mg kullanan ben şimdi ne yüksek dozlarda ilaçlar alıyorum bırakması da cabası yoksunluk sendromu tavan yapan ilaçlar Allah beterinden korusun ne diyelimBen de aynisiyim bipolar değilsin emin ol:) aslında çalışsan çok iyi gelir sana
Brintellix fayda etti mi size bana da verdi bugün başladım bakalımLamictal 25mg ve brintellix 5mg
Bende hem hamile hem panik atak hastasiyimBen zor günler yaşıyorum yardım edin
Bende de kaygı korku var tranko içiyorum biraz geçiyor kaygı gelince ağlıyorum depresyona sokuyor beni daha kötü olmaktan ben de çok korkuyorum evimde doğru dürüst duramıyorum annemlere geliyorum nasıl geçecek hiç bilmiyorum bu aralar çok yoğun yaşıyorum ben oysa 2 ay öncesi ne kadar çok iyiydim dört gözle bekliyorum yine o günleriMerhaba arkadaşlar. Bendede anksiyete bozukluğu var neler neler yaşadım saymakla bitmez. Sanırım alıştım. Arada anksiyete yokluyor. Mesela durduk yere yabancılaşma oluyor. O an kendime odaklanmamaya çalışıyorum. Etrafımdaki eşyaları renkleri sayıyorum. Doktor söylemişti. Geçiyor şükür. Bazen sebepsizce korku kaygı sıkıntı çöküyor içime. Sanki kontrolü kaybedeceğimde delireceğim gibi. Ama geçiyor :) bende fiziksel belirti olmuyor. Çarpıntı vs.. eskiye göre iyiyim şükür ama arada geliyor işte
Evinde neden duramıyorsunBende de kaygı korku var tranko içiyorum biraz geçiyor kaygı gelince ağlıyorum depresyona sokuyor beni daha kötü olmaktan ben de çok korkuyorum evimde doğru dürüst duramıyorum annemlere geliyorum nasıl geçecek hiç bilmiyorum bu aralar çok yoğun yaşıyorum ben oysa 2 ay öncesi ne kadar çok iyiydim dört gözle bekliyorum yine o günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?