Anksitiye panik atak depresyon yaşayanlar dertleşelim

Her kötü olayı hep kendimize yormaktan yoruldum Rabbim ne olur hepimize şifa versin gerçekten yaşayan bilir herkes abarttigimi düşünüyor ama elimde olmadığını bilmiyor her ne kadar telkin yapsan etsen olmuyor işte

Hele birde hava değişim zamanları önden ne yerde olduğunu biliyor ne gökte hicbiryere sığmıyorum dışarı çıkmak gelmiyor ev beni sıkıyor uyumak istiyorum uyuyamiyorum ilaç hiç değilse uyutuyoreu unutturuyordu

kızlar selaammm..benim anksiyete problemim 2 sene önce başladı bebeğimi kaybettikten sonra..bi dönem ilaç kullandım gayet ii geldi sonrasında bıraktım bıraktıktan sonra bir süre yeniden hortladı sonra gayet kontrol altına alabildim iyiydim ta ki düne kadar çok saçma sapan birşey yaşadıktan sonra tekrar hortladı...sorum şu hiç kafasında basınç hissi yaşayan varmı boyun kaslarında gerginlik falan bu basınç beni çok tedirgin ediyor son 7-8 aydır var nörolojiye gitmiştim mr falan çekildi temiz çıktı..ama geçmedi bi türlü bazen 1 hafta falan geçiyor sonra tekrar başlıyor bazen şiddetli bazen çok hafif oluyor...yaşayan varmı aranızda

kızlar çok ihtiyacım var konuşmaya rahatlamaya herşey iyiye doğru giderken birden böyle olması....ben zaten çok çabaladım bu rahatsızlık için bebeğim 3 gün yoğun bakımda yattı ve yanımda eşimden başka kimsem yoktu sonra kaybettik bebeğimizi bende de 1 hafta sonrası panik atak ve anksiyete başladı ilk aatağım gece bayılmamla ve ayılır ayılmaz ishal olmamla başladı tabi ozaman anlamadık panik atak olduğunu doktor doktor gezdikten sonra bişey çıkmadı en son atağımda bi doktor panik atak olmuşsunuz psikiyatriye gidin deyince ikna oldum..1 yıl ilaç kullandım sonra bıraktım yavaş yavaş...son bir kaç aydır gayet iyiydim dün saçma sapan bişey okuyunca tekrar hortladı...şu an bildiğiniz tekrar ilaca koşmak istiyorum

Merhaba hala aktif mi konu bilmiyorum ama bende 1 yıllık tedavimi bitirdim artık. önce yarım yarım sonra bir al bir alma 7 gündür hiç içmiyorum ama ruh halimi bir ben biliyor bir ALLAH .o kadar zorlandığım anlar oluyor ki sersemlik bulantı asabiyet tahammülsüzlük hepsi mevcut. doktora söylersem tekrar devam diyecek diye korkuyorum bir an önce normal hayatıma dönmek istiyorum .

ama iş yerinde hiiiiç durmak istemiyorum sürekli yatmak , bu ilaç bıraktıkdan sonra ki 7-10 günü bir an önce atlatmak istiyorum ..

bebek de düşünüyorum o yüzden bu ruh halimi önemsememeye çalışıyorum ama çok zorlanıyorum

Bebek düşünüyorsanız çabalayın ilaçsız yaşamaya gerçekten zor bi durum bu durum içinde olanlar anlar zaten birbirini

Arkadaslar bu anksiyete bitmiyor gibi bi şey ben 6 senedir ara ara düzenli lustral kullanıyorum bırakıyorum tekrar baslıyor kaygılarım bazen aşırı zorluyor

Doktorunuz 1 sene mi kullanın dedi yoksa kendiniz mi bıraktınız? Bana 2 sene sürecek tedavimiz dedi doktorum. 1 sene az gelmiş olabilir tekrar doktora gidin.

Ben şu an ilaç kullandığım halde öyle aşırı mutlu falan değilim mutluluk hapı da değil zaten bunlar. İlaç bir vesile bol bol dua edin Allah şifa versin.

Zaten zor bir süreç geçiriyorsunuz zamana bırakmanız lazım. Acele etmeyin iyi olmak için. Üzüntünüzü yaşayın zamanla azaldığını göreceksiniz. İçinde bulunduğunuz durumu değiştirmeye çalışmayın her günümüz mutlu geçmek zorunda değil.

Ben de taa eskiden küçükken çok okul değiştirdim babamın işi dolayısıyla.Hep bir gruba ait olma hissi başladı o zamanlar.Sonra çekingenlikle başladı aman o kırılmasın aman bu yanlış anlamasın kötü düşünmesin diye diye kendimi yedim bitirdim.Şimdi 30lu yaşlardayim öğretmenim ve Allah izin verirse anne olacağım.Anksiyete teşhisiyle ilaç kullanıyordum tabi gebelik olunca bıraktım.Bu aralar yine en ufacık bir şeyi takmaya başladım içim daralıyor nefes alamıyorum sanki sebebsiz okulda bile konusurken anksiyeteyi yasiyorum..yine doktora gideceğim anlaşılan.

geçmiş olsun. gebeliğin de etkisi vardır muhakkak hormon dengeniz değişiyor. inşallah daha iyi olursunuz

geçmiş olsun. gebeliğin de etkisi vardır muhakkak hormon dengeniz değişiyor. inşallah daha iyi olursunuz
İnşallah teşekkür ederim..bunu yaşayan herkes daha iyi olsun inşallah çünkü çok zor ve gerçekten yaşayan bilir hani fiziksel bir durum olsa bellidir yapılacak şeyler ona göredir vs.Ama iş ruhsal olunca gözle görülür olmayınca her şey daha zorlaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…