- 8 Mayıs 2015
- 563
- 342
- 103
arada yaz hayatım.. konustukca cözümleriz. biz bizi anlıyoruz başkası anlamıyor allah kımseye bu derdi vermesin..Aynen oyle cok haklisin hehe iyi doktora dorayim bende su hapi
Kesinlikle yaşayan anliyor arada mutlaka yazarim sende yaz hepimize tekrsr gecmis olsunarada yaz hayatım.. konustukca cözümleriz. biz bizi anlıyoruz başkası anlamıyor allah kımseye bu derdi vermesin..
Bebek düşünüyorsanız çabalayın ilaçsız yaşamaya gerçekten zor bi durum bu durum içinde olanlar anlar zaten birbiriniMerhaba hala aktif mi konu bilmiyorum ama bende 1 yıllık tedavimi bitirdim artık. önce yarım yarım sonra bir al bir alma 7 gündür hiç içmiyorum ama ruh halimi bir ben biliyor bir ALLAH .o kadar zorlandığım anlar oluyor ki sersemlik bulantı asabiyet tahammülsüzlük hepsi mevcut. doktora söylersem tekrar devam diyecek diye korkuyorum bir an önce normal hayatıma dönmek istiyorum .
ama iş yerinde hiiiiç durmak istemiyorum sürekli yatmak , bu ilaç bıraktıkdan sonra ki 7-10 günü bir an önce atlatmak istiyorum ..
bebek de düşünüyorum o yüzden bu ruh halimi önemsememeye çalışıyorum ama çok zorlanıyorum
Bende de hep bi korku var şizofren olucam korkusu bu illet geldi mi gitmek bilmiyorBu hastalık ne kocamı ne evimi sevdirdi bana hep bir korku ölecem hissi var
Bende de aynı bunlar oluyor ya ölürsem ya sizofren olursam ya kendimi öldürürsemBende de hep bi korku var şizofren olucam korkusu bu illet geldi mi gitmek bilmiyor
Doktorunuz 1 sene mi kullanın dedi yoksa kendiniz mi bıraktınız? Bana 2 sene sürecek tedavimiz dedi doktorum. 1 sene az gelmiş olabilir tekrar doktora gidin.kızlar çok ihtiyacım var konuşmaya rahatlamaya herşey iyiye doğru giderken birden böyle olması....ben zaten çok çabaladım bu rahatsızlık için bebeğim 3 gün yoğun bakımda yattı ve yanımda eşimden başka kimsem yoktu sonra kaybettik bebeğimizi bende de 1 hafta sonrası panik atak ve anksiyete başladı ilk aatağım gece bayılmamla ve ayılır ayılmaz ishal olmamla başladı tabi ozaman anlamadık panik atak olduğunu doktor doktor gezdikten sonra bişey çıkmadı en son atağımda bi doktor panik atak olmuşsunuz psikiyatriye gidin deyince ikna oldum..1 yıl ilaç kullandım sonra bıraktım yavaş yavaş...son bir kaç aydır gayet iyiydim dün saçma sapan bişey okuyunca tekrar hortladı...şu an bildiğiniz tekrar ilaca koşmak istiyorum
Yeni başladıysanız ilk 1-2 ay öyle olabiliyor sonra düzelirBu ilaçlar duygusuz mu yapıyor insanı yane gülebiliyorum ne ağlayabiliyorum ben.
geçmiş olsun. gebeliğin de etkisi vardır muhakkak hormon dengeniz değişiyor. inşallah daha iyi olursunuzBen de taa eskiden küçükken çok okul değiştirdim babamın işi dolayısıyla.Hep bir gruba ait olma hissi başladı o zamanlar.Sonra çekingenlikle başladı aman o kırılmasın aman bu yanlış anlamasın kötü düşünmesin diye diye kendimi yedim bitirdim.Şimdi 30lu yaşlardayim öğretmenim ve Allah izin verirse anne olacağım.Anksiyete teşhisiyle ilaç kullanıyordum tabi gebelik olunca bıraktım.Bu aralar yine en ufacık bir şeyi takmaya başladım içim daralıyor nefes alamıyorum sanki sebebsiz okulda bile konusurken anksiyeteyi yasiyorum..yine doktora gideceğim anlaşılan.
İnşallah teşekkür ederim..bunu yaşayan herkes daha iyi olsun inşallah çünkü çok zor ve gerçekten yaşayan bilir hani fiziksel bir durum olsa bellidir yapılacak şeyler ona göredir vs.Ama iş ruhsal olunca gözle görülür olmayınca her şey daha zorlaşıyor.geçmiş olsun. gebeliğin de etkisi vardır muhakkak hormon dengeniz değişiyor. inşallah daha iyi olursunuz
4.ayım tedavideYeni başladıysanız ilk 1-2 ay öyle olabiliyor sonra düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?