• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksitiye panik atak depresyon yaşayanlar dertleşelim

Arkadaşlar siz tecrübelisiniz, bana bir şey diyin. Son günlerde akşam saatlerinde çok nadir de olsa sıkıntı geliyor içime. Sıkıntı şöyle, sanki unutkanlık yaşayacakmışım korkusu geliyor içime. Sonra kendimi sorguluyorum şunu unutmuş muyum diye. Bakıyorum hayır herşey aklımda. Ama yine de o akşam için sıkıntım geçmiyor. Ertesi sabah iyi oluyorum. Nedir bu durumun adı?

Arkadaşlar siz tecrübelisiniz, bana bir şey diyin. Son günlerde akşam saatlerinde çok nadir de olsa sıkıntı geliyor içime. Sıkıntı şöyle, sanki unutkanlık yaşayacakmışım korkusu geliyor içime. Sonra kendimi sorguluyorum şunu unutmuş muyum diye. Bakıyorum hayır herşey aklımda. Ama yine de o akşam için sıkıntım geçmiyor. Ertesi sabah iyi oluyorum. Nedir bu durumun adı?
Anksiyete gibi okb ile birlikte bende de oluyor ya bulunduğum ortamı birden tanımazsam unutursam diye mesela dedem alzemihiar

Yok ben ilaç kullanıyorum düşüncenin geldiği saatlerde başka şeylerle meşgul olmaya çalışın korktukça daha çok geliyor gelirse gelsin deyip umursamaz iseniz çok rahatsız etmiyor insanı
Çok teşekkür ederim yardımın için. Rabbim sana da sağlık versin inşallah... Amin.

Ben
Baban için sabırlar kendisine de Allahtan rahmet dilerim şöyle düşün belki çok acı çekti ama inşallah öbür dünyası rahat bu dünya gelip geçici bir de dermansız bir hastalıktan vefat edildiğinde şehitlik mertebesi var o yüzden gönlünüzü ferah tutun
Amin inşallah..1 yıl olacak bir de gecen yil bu zamanlar izin alıp yanına gitmiştim refakat izni sanırım tekrar yaşıyorum..
Ben de bugüne kadar hep ücretli gittim hipnoz denedim emdr denedim fakat hiç istenilen sonuca ulaşılmaDi.bugün psikiyatrist yönlendirdi o da hamile olduğum için ilaç veremediği için yoksa seanslar gerçekten baya pahalı.bir defa da gidilmedigi için.hoş kesin iyileseceksin hiçbir şeyi takmayacaksin diğerleri gibi olacaksın deseler kredi bile çekerim o derece..
Çok teşekkür ederim desteğiniz için..

Bugün sadece sabah aldım mesela biraz halsizdim.şimdi 2 ölçek daha alıcam bakalım rahatlatacak mi.psikoterapi haftaya başlayacak ben de pek yararını göreceğimi sanmıyorum bildiğim şeyler anlatılacak zaten onları biliyorum önemli olan beyne söz geçirmek.hayırlısı bakalım.sizin bebeğiniz vardı heralde emzirdiginiz için mi passiflora alacaksınız.ya aslında hafif ilaçlar kullanılıyor diye okumuştum ama vermedi işte:KK43:(
Ben 14 haftamdayım ilaç kullanıyorum. Evet verilen Bi sürü ilaç var niye bu kadar eziyet ediyorlar anlamadım. Riskse bu hep var zaten antibiyotik alan ünsilin kullanan tansiyon ilacı alan epilepsi ilacı alan kalp ilacı alan hepsinde risk var. Ruhu hasta olan insan degil mi ya ne yaşadığımızı anlamaları imkansız cünkü yaşamayan bilemez

Ben 14 haftamdayım ilaç kullanıyorum. Evet verilen Bi sürü ilaç var niye bu kadar eziyet ediyorlar anlamadım. Riskse bu hep var zaten antibiyotik alan ünsilin kullanan tansiyon ilacı alan epilepsi ilacı alan kalp ilacı alan hepsinde risk var. Ruhu hasta olan insan degil mi ya ne yaşadığımızı anlamaları imkansız cünkü yaşamayan bilemez
Aynen öyle hiç bu kadar yoğun yaşamıyordum hatta dedim çocuk gibi okula gitmek istemiyorum dedim fiziksel şikayetlerimi de söyledim ama nafile.bireysel psikoterapi yazdı kucuk bir kağıda..

Tavsiyeleri takip edeceğim yazmışsın hesabı pasifleştirmişsin doğum yapalı ne kadar oldu bu yaşadıkların çok normal ben ilaç kullandığım halde 5 ayda anca toplamıştım kendimi 2 yıl oldu tamam iyiyim dedim ilaçları birden bıraktım nereden Dr kontrolünde bırakmadım çok pişman oldum 4 aydır toplayamadım kendimi yeni doğum yaptığım zaman saç baş dağınık çok gezdim evde eşimle ilgilenmek bir kenara kıızm dışında kendime bakmak bana lükstü
Geçen ceza aldım, simdi buradayım:) dogum yapalı 21 ay oldu. Kizim temmuzda iki yaşinda olacak.

Geçen ceza aldım, simdi buradayım:) dogum yapalı 21 ay oldu. Kizim temmuzda iki yaşinda olacak.
Hoşgeldiniz tekrardan gebelikten önce de psikolojik problemler yaşamış miydiniz.Ben yaşamıştım mesela şimdi 2katina çıktı bazılarında sadece gebelikte ortaya çıkıyor ondan merak ettim

Aynen öyle hiç bu kadar yoğun yaşamıyordum hatta dedim çocuk gibi okula gitmek istemiyorum dedim fiziksel şikayetlerimi de söyledim ama nafile.bireysel psikoterapi yazdı kucuk bir kağıda..
Valla ben kullanıyorum. Doktor kullanma dese de kullanırım cünkü kendime zarar vermek bana uzak degil sonu hiç iyi olmayacak. Başka doktora git Bi sürü ilaç var yani verilen

Hoşgeldiniz tekrardan gebelikten önce de psikolojik problemler yaşamış miydiniz.Ben yaşamıştım mesela şimdi 2katina çıktı bazılarında sadece gebelikte ortaya çıkıyor ondan merak ettim
Ben 10 senedir panik atak anksiyete hastasıyım neredeyse 1 günüm ilaçsız geçmedi. İlk hamileligimde ilk 3 ay almadım şimdi de ilk 3 ay almadım ama ölümdü benim için

Ben gebelikte ilac alacak kadar etkilenmedim. En ufak seyde acile gittik fakat ilac almadan doguma girdim. Bekarken iki bucuk sene anksiyete tedavisi gordum. Doktor kontrolünde kestim. Fakat sigaraya baslamistim, o bana kendimi iyi hissettiriyordu.gebelikte, emzirme doneminde kestim. Emmeyi bıraktığı gun kutlama amacıyla sigara içecektim, canim çekmeyince icmedim. Bir haftayi geckindir surekli uyuyorum ve yemek pratik seylerle gecistiriyorum. Esimle de iyi degiliz. Bazen cocukla bile kavga edebiliyorum. Aşırı derecede küfür edesim geliyor. Psikiyatride randevu bulamadim. Iki hafta sonraya attılar. Burda yazılanları okuyup kendimi kontrol etmeye calisiyorum.

Kaygınıza mı engel olamıyorsunuz? Bende pek fiziksel olarak yorgunluk ve uyku hali nuksediyor. Dogurana kadar uyumustum:)) hala uyumak istiyorum. Gebelim sizi zorluyor mu, kaygi mi artti?

Kaygınıza mı engel olamıyorsunuz? Bende pek fiziksel olarak yorgunluk ve uyku hali nuksediyor. Dogurana kadar uyumustum:)) hala uyumak istiyorum. Gebelim sizi zorluyor mu, kaygi mi artti?
Saçma sapan düşüncelerle günü kendime zehir ediyorum.kaygı hissi geldikçe de tansiyonum düşüyor.evde sürekli uyuyuyorum zaten çalışırken de sürekli halsizim

Bugün öyle bir şeye taktım ki .. biliyorum saçma kendime telkinde veriyorum ama o an geldimi kaygı basladimi elim ayağım tutmuyor dua bile okuyamıyorum Allahım kimseye yasatmasin birde hamilelik düşünüyorjm inşallah yarından itibaren herşeye yeniden başlarız kzilar bir uyanmisiz bebek gibi sıkıntı yok kaygı yok OKB yok off ne güzel olur 😭

Bugün öyle bir şeye taktım ki .. biliyorum saçma kendime telkinde veriyorum ama o an geldimi kaygı basladimi elim ayağım tutmuyor dua bile okuyamıyorum Allahım kimseye yasatmasin birde hamilelik düşünüyorjm inşallah yarından itibaren herşeye yeniden başlarız kzilar bir uyanmisiz bebek gibi sıkıntı yok kaygı yok OKB yok off ne güzel olur 😭
Ben ne saçmalıklara takılıyorum bir bilseniz..içinde kişi varsa sonra o kişilere karşı korku geliştiriyorum mesela.
Aminn inşallah Allahım yardım etsin hepimize

Ben ne saçmalıklara takılıyorum bir bilseniz..içinde kişi varsa sonra o kişilere karşı korku geliştiriyorum mesela.
Aminn inşallah Allahım yardım etsin hepimize
Amin amin canım birde ben öncede tek böyle şeyler bende oluyor sanıyordum kimse ile paylaşmıyordum deli derler diye korkuyordum

Amin amin canım birde ben öncede tek böyle şeyler bende oluyor sanıyordum kimse ile paylaşmıyordum deli derler diye korkuyordum
Aynı ben de öyleydim sonra yalnız olmadığımı öğrendim.sevinme degildi ama cesaret bulmuştum açıkçası.
Ya biraz kendime gelir gibi oluyorum sıkıntım gider gibi oluyor bazı yüzler aklıma geliyor yine basa dönüyorum

Aynı ben de öyleydim sonra yalnız olmadığımı öğrendim.sevinme degildi ama cesaret bulmuştum açıkçası.
Ya biraz kendime gelir gibi oluyorum sıkıntım gider gibi oluyor bazı yüzler aklıma geliyor yine basa dönüyorum
Vitaminlerinze baktirdinizmi birde sabredin ilacı sanırsam yeni biraktiniz en az 2 ay ilaç krizine girersiniz yan etkileri ama baktınız olmuyor stres bebeğe çok etki eder nice ilaç içip doğuranlar var ben de hamilelik istiyorum çok arastirdim

Back
X