- 11 Eylül 2023
- 1.087
- 149
- 43
- Konu Sahibi Kleopatra11
-
Yapmaz mı yapar canımMide bulantısı bu daha öncede oluyordu ama bu kadar olmazdı sırt göğüs ağrısı kusacak kadar mide bulantısı halsizlik üşüme tuvalet ihtiyacı2 gündür ara ara geliyor bu durum.bana. Panik atakları takmıyorum ama bu beni mahfediyor
Kötüyüm canım ya mide sorunlarım başladı yinee bulantı hafif ağrı halsizlikYapmaz mı yapar canım
Bünyen zayıf mı kaç kilosunKötüyüm canım ya mide sorunlarım başladı yinee bulantı hafif ağrı halsizlik
52 kiloyum.bunyem zayıf canım.dogumdan sonra özellikle zayıfladım cokBünyen zayıf mı kaç kilosun
Böyle olunca ben hep kilo veririm birde52 kiloyum.bunyem zayıf canım.dogumdan sonra özellikle zayıfladım cok
Bende hiç alamadım 2 senedir kilo boyum 168 kilom 52 tığ gibi kaldimBöyle olunca ben hep kilo veririm birde
Valla canım bu durumdaki mide bulantısı na ben bi çözüm bulamadım işkence gibi birşey birde geğirme olurB
Bende hiç alamadım 2 senedir kilo boyum 168 kilom 52 tığ gibi kaldim
Evet evet garip garip sesler çıkıyorValla canım bu durumdaki mide bulantısı na ben bi çözüm bulamadım işkence gibi birşey birde geğirme olur
Aynı benimdeBende aynıyım. Midem surekli bulaniyor istahsizim. Hamile oldugum icin ilaclaro kestik caresizce bekliyorum cok zor
Canım adetin yakında o da tetikliyordurAynı benimdeuyandım midem çok bulaniyor
Yeni bittiCanım adetin yakında o da tetikliyordur
yapar ama siz yine de bir genel cerrahi ile de görüşün ibs de yapar bunlarıMide bulantısı bu daha öncede oluyordu ama bu kadar olmazdı sırt göğüs ağrısı kusacak kadar mide bulantısı halsizlik üşüme tuvalet ihtiyacı2 gündür ara ara geliyor bu durum.bana. Panik atakları takmıyorum ama bu beni mahfediyor
Aynı benimdeuyandım midem çok bulaniyor
İbs nin farkli belirtileri var dedi doktor gerek görmedi canımyapar ama siz yine de bir genel cerrahi ile de görüşün ibs de yapar bunları
çok geçmiş olsun :)İbs nin farkli belirtileri var dedi doktor gerek görmedi canım
Malesef kardeşim bende aynıyımAaayyynı sorunları yaşıyorum birkaç gündür ve bağırsaklarım da hareketli sürekli öğürmek istiyorum ama kusamıyorum da veee bende de anksiyete var
Evet 2 aydır antidepresan alıyorumİlaç kullanıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?