Anksiyete Bunlari Yapar mi?

Valla beni rezil etti gerçekten bütün doktorlar artik beni taniyorum utaniyorum artik…
Bu arada her gün baş ağrısı da çekiyorum
Ya burda bicok insan var.keske hepimiz toplanıp bize grup terapisi yapılsaçok ihtiyacım var.aslinda psk destek alıyorum ama haftada 1.yetmiyor.bana hergun lazımyokmu koca grupta bı psikolog yaa

Aa ben de o kadar cok sey biliyorum ki bütün belirtiler hastalıklar gözümün önüne gelip ben de ağlıyorum
Allah'ım faydasız ilimden korusun beni.bi sürü faydasiz hatta zararlı bilgilerle dolu beynim.Allahim hepimisi kurtarsin olumsuz düşüncelerden.olumluya odaklanmayı nasip etsin.bugun bikac gundur aglamama durumunnda fazlasıyla çıkardım40yasindayim yaa neyin kaygısı bugecelerde bı doktorun seninerine gittim.panik atak anksiyete depresyon falan bunlarla ilgili çalışma yaptı.biri parmak kaldırdı hocam arkadaşımda dikkat bozukluğu var kaç yaşında dedi 50yasinda dedi.50uasindaki kadın neye odaklancakmis dedi

Psklgda geçen bı arastrmada Tetris oyunu travma sonrası strese iyi geliyormuş dedi .sizde deneyin işe yarar belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…