- 14 Şubat 2016
- 588
- 604
- 103
- 40
- Konu Sahibi Angelsinthesky1
Çok teşekkür ederimKendinize yapacağınız en büyük iyilik olur. Eğer bir travmaya bağlı gelişen bir durumunuz varsa ayrıca EMDR tedavisini araştırmanızı tavsiye ederim. Sevgiler.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimKendinize yapacağınız en büyük iyilik olur. Eğer bir travmaya bağlı gelişen bir durumunuz varsa ayrıca EMDR tedavisini araştırmanızı tavsiye ederim. Sevgiler.
Eeg cektırecegim mutlaka , epilepsi olabilecegimi hoc dusunmeştim.Sizde epilepsi var bir doktora gidin acilen
Maalesef yeni olan bir durum değil , neredeyse 1 senedır var bu durum.Psikiyatrıste soyledıgımde , ileri derecedeki anksıyeteden olur dedi.Neden bu kadar ciddi bir yan etkiyi doktorunuza sormuyorsunuz? Psikiyatri ilaçlarının büyük çoğunluğunda <10000 ihtimal bile olsa depersonalizasyon yan etkisi gözlemlenebilir. Yani ciddi bir side effect. Bunun altında yatan temel sorunun beyin zarı (duramater) deki ağ nöronlarının inaktifliğinden kaynaklandığı söyleniyor (tam bilemem dr değilim). Rahatsızlığınız ve psikiyatri ilaçlarınız birleştiğinde tüm bunlara/belki daha ileri semptomalara neden olabilir. Doktorunuza gözünün burada veya google da vakit yitirmeyin
Çok tesekkür ederim.. Psikoterapi ve eeg ıcın mutlaka gorusecegım.Bınlerce sey yasamıssınız.Ama guclusunuz.Terapıste gıtsenız.
Siz neden eeg cektırmıstınız?Epilepside de dejavu oluyor bana doktor eeg bozuk çıkınca dejavu yaşıyor musun diye sormuştu
Bugün 28 yaşında birine otizm teşhisi konulmasıyla ilgili yazı okudum Allah korusun tabi ama yazıda yaşadıklarını anlamlandıramama, uzun süre depresyon tedavisinden bahsediyodu. Yanlış anlamayın sdce mr fln dynce aklıma geldi paylaşayım dedimAynı durumdayız sanki sersemlik hissi var, kimse anlamıyor. O an sanki herşey buğulu sesler çok geriden geliyor su altından insanları dinliyor gibi oluyorum. Yabancılaşma hissi oluyor. Panik oluyorum korkuyorum midemden basıma kadar bir şey sıka sıka çıkıyor sanki narkoz almışım da herşey gidiyor gibi ama gitmiyor. Yılda bir Mr’a giriyorum sebep bulunamıyor. Bu dönem her gün bu şekilde hissediyorum haftaya tekrar MR a gireceğim.
Hareket ettikçe sersemlik, bayılma hissi geldiği içinSiz neden eeg cektırmıstınız?
Link paylaşabilir misiniz çok merak ettimBugün 28 yaşında birine otizm teşhisi konulmasıyla ilgili yazı okudum Allah korusun tabi ama yazıda yaşadıklarını anlamlandıramama, uzun süre depresyon tedavisinden bahsediyodu. Yanlış anlamayın sdce mr fln dynce aklıma geldi paylaşayım dedim
Konuyu araştırdım buldum Ama çok farklı orada anlatılanlardan bizde MS den şüphe ettik bakalımBugün 28 yaşında birine otizm teşhisi konulmasıyla ilgili yazı okudum Allah korusun tabi ama yazıda yaşadıklarını anlamlandıramama, uzun süre depresyon tedavisinden bahsediyodu. Yanlış anlamayın sdce mr fln dynce aklıma geldi paylaşayım dedim
Peki epilepsi teshisi kondumu size eegden oturuEpilepside de dejavu oluyor bana doktor eeg bozuk çıkınca dejavu yaşıyor musun diye sormuştu
Nerden bildiniz? Beyin mr ı mı çektiniz oradan, EEG mi çektiniz? Uzak görüş yeteneği olan doğa üstü güçlere sahip bir doktor musunuz? Medyum musunuz?Sizde epilepsi var bir doktora gidin acilen
Depresyon kesin var ama nöroloğa mutlaka görünmelisiniz. Psikiyatrınızdan ilaçlarınızın sabit kalıp kalmaması hakkındada sorular sormalısınız belli ki ilaçların değiştirilmesi lazımMerhaba herkese ,
3 yıldır anksiyete ıcın ilaç kullanıyorum , gecen sene de beynıme pıhtı attı ve gecıcı hafıza kaybı ve sağ kolumda da gecıcı felc oldu.Hafızam ve konusmamla ile ilgili sorun 2 güne gecti , kolum ise 1 gunde gecti.Kan sulandırıcılar kullanıyorum ve beynime pıhtı atmasının sebebı icin genetık testler sonucunda ''Sistemik Lupus'' teşhisi koyuldu.Bununla da ilgili ilaç kullanıyorum.
Ama son zamanlarda benı en cok yoran ; sık sık yasadıgım devaju hali oldu. Sanki ben bunu yasadım daha önce ya da sımdı böyle olacak biliyorum diyorum.
Bazen yasadıklarım sankı gercek degılmıs gibi hissediyorum.Sanki dısardan ızleyen bir göz gibiyim.3 ay önce bosandım. Bazen sankı gercek degıl gibi geliyor bır cok sey. O anda midem bulanıyor , basım dönüyor.
Sonra kendımı sakınlestırıyorum.Ben bu kadar hassas olmamın bedelini mi ödüyorum, neden cırpınıp duruyorum sureklı aynı yerde bilmiyorum.
Benim gibi olan var mı?Ya da önerisi tavsiyesi olan..
Psikiyatrıst ilac vermıstı,ilacımı kullanıyorum.Günde toplamda 6 tane ilaç ıcıyorum ve muhtemelen de ömür boyu devam edecek.
Ama bu gerceklıkten uzaklasma hali, ya da dejavu hali beni cok yoruyor![]()
Merhaba, vitaminler düzenleyicidir ve eksikliği dejavu yapmaz.İlaçlarınızın yan etkisi olabilir
Depresyondan dolayı olabilir
Psikolojik bir durumdan olabilir
Nörölojik bir durumdan olabilir
Uyku problemleri den olabilir
Vitamin eksikliğinden bile olabilir
İlaçları veren doktorunuzla görüşün o sizi yönlendirecektir
Google dan yada buradan fikir alıp felaket senaryolarına şartlandırmayın kendinizi
Hayır,iki kere bayilmadan epilepsi teşhisi konulmuyormus.Her eeg bozuk çıkması epilepsi değilmiş her egg normal çıkması da epilepsi yok demek değilmiş ama yüksek şüphe eeg nin bozuk çıkması ve dejavu..fakat ben dejavu yaşamıyorum çok,doktor sorunca dikkatimi çekmiştiPeki epilepsi teshisi kondumu size eegden oturu
Benimde eegm bozuktu dejavu yasamiorm hic bayilmadim ama farkli semptomlar yuzunden epilepsi teshisi konuldu.Hayır,iki kere bayilmadan epilepsi teşhisi konulmuyormus.Her eeg bozuk çıkması epilepsi değilmiş her egg normal çıkması da epilepsi yok demek değilmiş ama yüksek şüphe eeg nin bozuk çıkması ve dejavu..fakat ben dejavu yaşamıyorum çok,doktor sorunca dikkatimi çekmişti
Zaten herkes aynı durumları yasamiyormus,bozukluğun beynin hangi kısmında olduğuyla ilgili değişiyor.Gecmis olsun bayıldınız mı hicBenimde eegm bozuktu dejavu yasamiorm hic bayilmadim ama farkli semptomlar yuzunden epilepsi teshisi konuldu.