Anksiyete dertlesme

fatma_4161

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2014
69
6
86
Kocaeli
Merhaba benım kafamda icimde sürekli oglum kabız olacak korkusu var kafamdan atamıyorum neden boyle bilmiyorum pilav makarna yiyor ama abartılcak kadar degil suda icer ama sunu yedi kabız olcakmı ya bugun kaka yapmazsa yada kabız olcak sürekli surupla kaka yapıcak bagırsakları tembellescek gibi seyler kuruyorum sacma ama neden bu hale geldim bilmiyorum doktorada gidiyorum bide biyere gidince ya orda kaka yapmazsa kabız olursa canı yanar korkar bıdaha kaka yapamaz diye kuruyorum kafamda gidemiyorum neolur bana iyi gelcek seyler diyim dertlesmel icin yazdım inanın zor durum bunaldım aglıyorum bazen hicbirseyi takmayan biriydim niye boyle oldu bilmiyorum

Kafanızda kurmayın bu tarz şeyler bu atlatilmayacak bir rahatsızlık değil zeytinyağı icirebilirsiniz ayrıca bağırsak kısımlarına zeytinyağını hafif ısıtarak masaj yapmakta fayda eder

Kabız olsa ne olur ki, 1 kaşık zeytinyağı içirirsiniz tamam işte bu kadar basit.

Çocukken tuvaletle ilgili bir travma yaşadınız mı? Neden kabızlığa taktınız?
Bilmiyorum ama yemek zor yermısım cok takıyorum kafaya bazen diyorum ben anne olmasaymısım acaba

Kafanızda kurmayın bu tarz şeyler bu atlatilmayacak bir rahatsızlık değil zeytinyağı icirebilirsiniz ayrıca bağırsak kısımlarına zeytinyağını hafif ısıtarak masaj yapmakta fayda eder
Cok zor geliyor boyle yasamak bazen cocugumu bile bırakıp gitmek istiyorum korkum yüzünden

Çocuğunuz daha önce kabızlık sorunu falan mı yaşadı? Yaşamadıysa sadece buna takılmanız çok saçma.

Bu konuyla ilgili hatırlayamadığınız bir çocukluk travmanız olsa gerek.

Belki kabız olsa sorununuz çözülür? Yani bununla baş edebileceğinizi görürsünüz. Benim de kızım var, kabız olunca anne çorba yapar mısın diye koşa koşa yanıma geliyor. Çorba içmeyen çocuk günde 3 defa çorba istiyor sırf bu yüzden. Açıkçası çözüm için emek harcaması hoşuma gidiyors

Bı travmaniz mi var anal bölgenize dayalı ?

Çocuğunuz daha önce kabızlık sorunu falan mı yaşadı? Yaşamadıysa sadece buna takılmanız çok saçma.

Bu konuyla ilgili hatırlayamadığınız bir çocukluk travmanız olsa gerek.
Doktorda aynısı dedı hatırladıgım bir olay var ama sürekli makarna pilav sevıyor sebze kofteye katıyorum normalmı acaba bide travma olarak hatırladıgım annem zorla fitil vermişti onu hatırlıyorum

Oglum corba icmiyor işte bide hep katı yıyor ondan korkuyorum 2 yasında tam konusmuyor da

Büyük oglumda ne uykusuzluk ne de meme reddi vb.hiç bir sorun yaşamadım kabızlık dışında. Doktora bile götürdüm. Masajlarla banyoyla fitille ağlayarak yapıyordu dönem dönem büyük tuvaletini. Zeytin yağı iciriyodum sırf kabiz olmasın diye yine 1 hafta yapmadığı oluyordu. Bide tabi cevrede görenlerde aşırı aşırı tepki verince suçu kendimde arıyodum. Sonradan 2 yaşını geçince fiziksel hareketliligi artıp yeme içmesi gelisince özellikle suyu daha çok tüketmeye başlayınca tüm problem kendiliğinden ortadan kalktı. Şimdide 6 yaşında tum WC ihtiyacini herseyini kendi hallediyor şükür o gunler geride kaldı. Boşuna evham yapıyormuş diyorum şimdi. Çocuğumun durumuna tabi ki üzülüyordum ama sizin kadar takıntı haline getirmemistim.

Kabız olsa ne olcak ki herşeyin çözümü var şükür. Bu kadar dertlenmeyin çorbaya alıştırin sebze tuketsin gerisi vücutla alakalı. kızım yedi yaşında bu yaşa kadar ağlayarak tuvalete gitti hep bezli iken de öyleydi sıvı tüketimi olduğu halde. İlaç kullandık uzun süre geçti şükür. Sizde üzülmeyin bu kadar. Takıntılısiniz belki de bunda gün yüzüne çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…