- Konu Sahibi fatma_4161
-
Sade bu konuda var neden boyle oluyorum bılmıyorum süreklı korku icindeyim evdeSadece bu konuda mı takıntılarınız var yoksa hayatın başka alanlarında da kaygılı mısınız?
Bilmiyorum ama yemek zor yermısım cok takıyorum kafaya bazen diyorum ben anne olmasaymısım acabaKabız olsa ne olur ki, 1 kaşık zeytinyağı içirirsiniz tamam işte bu kadar basit.
Çocukken tuvaletle ilgili bir travma yaşadınız mı? Neden kabızlığa taktınız?
Nasıl yenıcem bu korkuyu bılmıyorum gercektenYani evet kabiz da olabilir ishal de olabilir. Soguk alginligi da olabilir. Oksurede bilir. Allahım daha buyuk hastaliklardan korusun. Kahvaltida kuru ve taze kayisi yedirin hergun 1 tane. Endiselenmeyin.
Cok zor geliyor boyle yasamak bazen cocugumu bile bırakıp gitmek istiyorum korkum yüzündenKafanızda kurmayın bu tarz şeyler bu atlatilmayacak bir rahatsızlık değil zeytinyağı icirebilirsiniz ayrıca bağırsak kısımlarına zeytinyağını hafif ısıtarak masaj yapmakta fayda eder
Annem yaşamadın vs dedı neden boyleyım kötü hissediyorum kendımıKabız olsa ne olur ki, 1 kaşık zeytinyağı içirirsiniz tamam işte bu kadar basit.
Çocukken tuvaletle ilgili bir travma yaşadınız mı? Neden kabızlığa taktınız?
Bı travmaniz mi var anal bölgenize dayalı ?Merhaba benım kafamda icimde sürekli oglum kabız olacak korkusu var kafamdan atamıyorum neden boyle bilmiyorum pilav makarna yiyor ama abartılcak kadar degil suda icer ama sunu yedi kabız olcakmı ya bugun kaka yapmazsa yada kabız olcak sürekli surupla kaka yapıcak bagırsakları tembellescek gibi seyler kuruyorum sacma ama neden bu hale geldim bilmiyorum doktorada gidiyorum bide biyere gidince ya orda kaka yapmazsa kabız olursa canı yanar korkar bıdaha kaka yapamaz diye kuruyorum kafamda gidemiyorum neolur bana iyi gelcek seyler diyim dertlesmel icin yazdım inanın zor durum bunaldım aglıyorum bazen hicbirseyi takmayan biriydim niye boyle oldu bilmiyorum
Doktorda aynısı dedı hatırladıgım bir olay var ama sürekli makarna pilav sevıyor sebze kofteye katıyorum normalmı acaba bide travma olarak hatırladıgım annem zorla fitil vermişti onu hatırlıyorumÇocuğunuz daha önce kabızlık sorunu falan mı yaşadı? Yaşamadıysa sadece buna takılmanız çok saçma.
Bu konuyla ilgili hatırlayamadığınız bir çocukluk travmanız olsa gerek.
Oglum corba icmiyor işte bide hep katı yıyor ondan korkuyorum 2 yasında tam konusmuyor daBelki kabız olsa sorununuz çözülür? Yani bununla baş edebileceğinizi görürsünüz. Benim de kızım var, kabız olunca anne çorba yapar mısın diye koşa koşa yanıma geliyor. Çorba içmeyen çocuk günde 3 defa çorba istiyor sırf bu yüzden. Açıkçası çözüm için emek harcaması hoşuma gidiyors
Sadece hatırladıgım kucuklen annem fitil vermişti cok aglıyordum onu hatırlıyorum cocukluguma dair cok üzülüyorum bu durumuma inanınBı travmaniz mi var anal bölgenize dayalı ?
Psikolojik yardım alın lütfen hem kendiniz hem sevdikleriniz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?