slm kızlar..
cok zor gunler gecırdım hamılelıgım cok zor gectı..guatr var bırde bende 5 ay oncede sezryanla dogum yaptım..ve sonrasındada paranoyalık basladı daha oncelerde vardı fakat asırı derecede arttı ...hastalık haberlerını duyunca kendımı cok asırı dınlemeye basladım bu dusuncelerle yasıyorum sureklı...ya bebegıme bısey olursa ya bana ya anneme ya esıme ya babama ya bı yakınıma bısey olursa dusuncelerı sureklı beynımı yıyordu ...heryerımden bısey cıkarıyorum yuzume bakıyorum ellerıme bakıyorum bı leke bı sıslık varmı dıye sureklı arıyorum kendımde bı hastalık...ılk kez yemek yemeye basladıktan sonra brden tıkandım gozlerım kararır gıbı oldu sankı bı sıs perdesı ellerım ayaklarım karıncalandı olecegım sandım uzanıyorum olmuyor evın ıcınde delı dana gıbı gezınmeye basladım...sankı sarhos gıbı hıssedıyorum kendımı sersemledım elım ayagım tıtrıyordu sankı basım donmuyor ama beynımın ıcınde bıseyler olyordu asırı bır sersemlık yasıyordum ayaklarımda bır bosalma hıssettım tutmuyorlardı sankı..sımdıde bu belırtılere bakıp ya beynımde bısey varsa dıye yerımde zor oturuyorum...cok streslıyım .kollarım ayaklarım gucsuz hıssedıyorum suan beynım donuyo sankı..cok fena bıseydı bu panıkatakmıdır kızlar..?? lutfen bısey soyleyın(...yarın da dr gıdıcem zaten [/Q
çok çok geçmiş olsun aynı hastalık bende var sürekli hastalık araştırıyorum ya oğluma bişey olacak düşüncesi beni delirtiyor bana panik atak ve ankisiyete bozukluğu teşhisi kondu 1.5 ay hastanede yattım şimdi tam iyileşmiş sayılmam tabi ama ilçalarım uzun süre devam edicek
Son 1 aydır aşırı derecede korku başladı dünyanın sonu gelmiş gibi ölüm bana çok yaklaştığını heran ölicekmiş gibi hissediyorum yalnız kalmaktan korkuyorum gece olmasın istiyorum sürekli ölümle ilgili şeyler düşünüyorum normal hayatıma devam edemiyorum sürekli kötü şeylerin olucanı hayatın anlamsızlığını düşünüyorum ne kadar uykum olsada uyuyamıyorum bu düşünceleri kafamdan atamıyorum bu yüzden dudaklarımda hep uçuklar çıkıyor adetlerim düzensizleşti normal hayata geçemiyorum çıldırmak üzereyim kafamda büyük bir basınç var sanki sizce bana neler oluyor yardım edermisiniz
Bu aralar gerçekten çok kötüyüm.. Gecem gündüzüme karıştı.. Ölmek istiyorum bazen ciddi ciddi.. Çok kötüyüm çok..
panik atak mı yaşıyorsun canım?
ben de de vardı o.
ama bende agorafobiye dönüştü. bi de şu aralar yaşım gözümde.
hassasım. bi gün iyiysem diğer gün kötü olabiliyorum.
Çok uzun zamandır ilaç kullanıyorum anksiyete yüzünden ama yine geliyor sanki herşeyi kafama takıyorum aşırı alınganım... Kafamda sürekli kötü senaryolar.. 6 senedir evliyim bu hastalık yüzünden çocuk sahibi bile olamıyorum hep korku hep korku.. İsyan etmek istemiyorum ama bıktım artık.. Ben beynimi değil beynim beni yönetiyor... Tükeniyor artık içim..
Kader arkadaşlarım benim.en son yaklaşık 3 ay önce bu duruma dayanamayıp psikiyatriste gittim.ilaç kullandım 2 ay.sonra randevu alamayınca ilacıda bıraktım.bıraktıktan sonra 1 hafta sarhoş gibiydim,sürekli başım dönüyordu.anksiyete bozukluğu teşhisi koymuştu doktor ama bence bununla sınırlı değil,sosyal fobide var.çalışma korkusuyla işe de giremiyorum.iyi bir doktor bulmam lazım.
senin ilerlemiş herhalde canım.
bende panik atak geldiği ilk günler çok kötüydüm. o dönemler kuran okudum çok. yenmek için herşeyi denedim.
büyük orandada yendim. şimdi kriz gelmiyor.
ama manik depresiflik var bende. neşeliysem çok iyiyim yada çok kötüyüm dibe batıyorum.
sende açık havada yürüyüşler yapsan, komik filmler izlesen, eğlenceli kitaplar okusan, Kuran okusan nasıl olursun acaba?
bi de kötü olaylardan, dram içeren film ve dizilerden uzak dur.
Allah şifa versin inşallah canım.
sürekli evde oturan kişilerde daha çok görülüyor bu hastalıklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?