5 yıllık pa ve ank hastasıyım (hastasıyım diyemem aslında ) ama bu yaşadığın duygu durum hava değişiminden eminim..kafanı anksiyeteye şartlama lütfenKızlar bi çok defa bu konuyu açtım ve çok güzel yorumlar aldım ama bugün bi tuhaf uyandım, dün ailemden ayrılıp okula geldim sınavlardan dolayı okulum da başka ilde neyse işte sabah bi negatif uyandım anksiyeteyi yendim gibi çünkü dün doktor çok iyisin terapiye bile gerek yok dedi ki haklıda ama bugün bişey yapasım yok sınavım var 5te ama negatifim kızlar. Bunu yaşayanlar var mı aranız da
Sende de var mı böyle şeylerAnkisiyete Basimin belasi
Var ama bende bipolar ve okbde var. Hangisinden kaynakĺaniyor bilmiyorumSende de var mı böyle şeyler
bu seferde beklenti anksiyetesi oluşturuyorsun zaten hiç düşünme kendini meşgul et ders çalış takı yap tv seyret yap bir şeylerBende öyle tahmin ediyorum ama bu sıkıntı benim canımı sıkıyo tekrardan başlar korkusu var. Mesela ufak bi olumsuz düşünsem aha tamam diyorum yine nükse etti
Genelde nasıl oluyorsun kiVar ama bende bipolar ve okbde var. Hangisinden kaynakĺaniyor bilmiyorum
İçimden yapma istegi yok ki canım yabu seferde beklenti anksiyetesi oluşturuyorsun zaten hiç düşünme kendini meşgul et ders çalış takı yap tv seyret yap bir şeyler
Ruh halim cok cabuk degisiyor bir mutlu bir anda mutsuzGenelde nasıl oluyorsun ki
Atlatamadın galiba canım değil miRuh halim cok cabuk degisiyor bir mutlu bir anda mutsuz
Yok canim atlatamadim ahh ahh ne zaman normale donecem bilmiyorumAtlatamadın galiba canım değil mi
Kaç yıl sürdü ki bu?Yok canim atlatamadim ahh ahh ne zaman normale donecem bilmiyorum
bende de kaygı bozuklugu var ılac kullandım bı sene kadar sonra bıraktım..suankı durum herseye olumsuz ..hep bıseylerden somurtan ve de asırı sınırlı bırı var içimde...nerdeyse gecen gun kullanacaktım ılacımdan... bı oyle bı boyle gıdıyorum bakalımKızlar bi çok defa bu konuyu açtım ve çok güzel yorumlar aldım ama bugün bi tuhaf uyandım, dün ailemden ayrılıp okula geldim sınavlardan dolayı okulum da başka ilde neyse işte sabah bi negatif uyandım anksiyeteyi yendim gibi çünkü dün doktor çok iyisin terapiye bile gerek yok dedi ki haklıda ama bugün bişey yapasım yok sınavım var 5te ama negatifim kızlar. Bunu yaşayanlar var mı aranız da
aynı ben..Ruh halim cok cabuk degisiyor bir mutlu bir anda mutsuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?