- 5 Ağustos 2013
- 160
- 57
- 323
- Konu Sahibi TatliDillim85
Allah razı olsun canım ben de sana edicem inşallahnolur beni yanlıs anlamayın ama dua ederken bile çok kötu oluyorum bazen
ya Allah yoksa ya bu dunyada yalnızsam ya bu cektiklerim boşaysa ya bana yardım edecek bi güç yoksa diye çıldırdıgım zamanlar bile oluyo
ve cok utanıyorum bu yuzden cok gunahkar hissediyorum kendini O2nun varlığını bile sorguladıgım için
![]()
Estf cnm yanlis anlamiyorum. Bende bi ara duanin gücünü sorgular olmustum dibe vurmustum sanki ama sükür mucizeyi yasadim inandirdi Rabbim beni tekrar. Biz hassasiyetimizden dolayi bence daha fazla sorguluyoruz bazi seyleri. Ve sonra kendimizi sucluyoruz. Ama insan unutandir hata yapandir hata yapsak bile bizi affedecegini söylyen Rabbimiz var.. Bence günahkr oldugunu düsnüp kendn üzme cnm. Biz bu rahatsizliktan kurtulmak istedigmiz icn cirpiniyoruz umutszluga kapiliyoruz bu yüzden öyle düsünceler gelebiliyor. Firsat vermeyelim ins Allah icimizi biliyor nasilsa hem. Ins Allah bize güc versin kendini unutturmsin. Ben bu yasadiklarimi Allahin hediyesi olarak görüyorum imtihanim bu diyorum böylelikle sabretmesi daha kolay oluyor❤️