anla be adam

Teşekkür ederim :)

oğlak burcu mu bu malum şahsiyet?
kendimin erkek versiyonunu gördüm sanki....

Iste biz kadinlar :) ona yazayim iyi iyi sonra icimdekileri dokeyim buraya..
yaz valla belki anlayacağı tutar
erkekler düz mantıktır realisttirler,masif ahşap kuramının en temel direkleridirler..beni seviyon mu dediğinde seviyom ya diye odunsu cevaplar verirler..bir kadın olarak en büyük prensibin bunlara takılmamak olsun becerebiliyorsan ,

Evet var ama birlikte çözüyoruz sorunlari zaten. 7 yıl olunca insan ister istemez eşi gibi oluyor zaten..

I ihh olmaz. 10 yil da birlikte olsan evlilik gibi olmaz ayni evi paylasmayinca olmaz.
Kaybetme korkusu olmayan erkek ilgisini ceker esinin uzerinden siz de benim gibi cok belli ediyorsunuz sanirim sevginizi birazcik siz de ilgisiz davranmaya baslayin

Ama adamin sorunlari varsa katlanin anacim biraz kotu gunleriniz de olacak bi tabii.

Tabi öyle haklisiniz aynısı olmaz ama en
ahanda fuji benim kocam tevekkeli yorum yapmışım ,,,akrep o evladım akrep odunluk damarlarından akıyor ,ama sevdiler mi tam severler çaktırmaz namıssızlar

Beni anlayan biriii

benim de yükselenim akrep..demekki akrep yanımdanmış o huylar...
sana gelince arkadaşım, onu çok sıkboğaz etme, biraz kendini ağırdan sat..
kaç ki kovalanasın...erkekler biraz gizemli kadınlardan hoşlanır..
sürekli cılk cılk duygusallık boğar onları..
duygularına hakim olmaya çalış yoksa git gide uzaklaşır..

Tavsiyeniz icin teşekkür ederim.

Buraya yazdığın duyguları ve üzüntüleri ona yansıtma bence daha kötü olur. Erkekler sıkılır böyle şeylerden bizim gibi duygusal bakamıyorlar olaylara. İlgisizlikten bunalmış olabilirsin, haklısın ama onun da yoğun bir dönemiymiş biraz anlamaya çalış. Zaten 7 yıllık bir ilişkide o seni tanımıştır, beklentilerinin farkındadır. Ancak şuan elinden gelen bir şey yoksa ne yapabilir ki? Onunla geçiremediğin vakitlerde onu düşünüp kendini doldurmaktansa moralini düzeltecek şeyler yap, mesela arkadaşlarına vakit ayır, vitrinlere bak ne bileyim en basitinden bir yemek yapmayı öğren. Ona da bunları anlat. Sen neşelenirsen ilişkine de olumlu yansır. Yoksa sen üzülüyosun, adam yorgun surat asıyor,ikiniz de mutsuz olursunuz canımm.

Teşekkür ederim :) yemek yapmayı çok severim, bazen sabahlari falan bir şeyler yaoiyorum pasta börek.. okula gitmeden kahvalti yapiyoruz.. ister istemez anlıyor ama telafi ediyor yavas yavas. Bazen ben kaldırıyorum isin ucundan bazen o.. olur elbette ama ne bileyim hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…