• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anla be adam

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.609
598
Anla işte. O yazıp yazıp sildigim mesajlari bil. Diyemedigim seyleri anla gözlerime bakınca elimi tutunca..
ilgisizlestin deme bana üzülyorum anla beni. Sana deliler gibi asikken..
aşkımı her yazdigimda gosterdigim her ilgide bu kadar duygusal olma edebiyat yapma deme bana. Icimde kopan fırtınayı eline mi tutuşturayim. yazmayim da ne yapayim.
gelecekle ilgili en ufak planımızda bile sadece olumsuzlukları sayma. En güzelleri bizim olabilir. Sen ben varız daha ne olsun.
Bu kadar gerçekçi olma ne oldu sana böyle..
güzel şeyler de gerçeğe dahil. Neden güzel olabilecekleri göz ardı ediyorsun. Yeniden sev eskisi gibi.. hiç düşünmeden ayakların yere basmadan sev..

Ona diyemedim. En azından yazıp icim rahatlasi..

Hıc bırsey anlmdm platonık ask mı? yoksa sevgılınızın ılgısızlesen kısılıgıne kızıp sınırlenıp ıcınızı dokmek ıstedınız..

Hıc bırsey anlmdm platonık ask mı? yoksa sevgılınızın ılgısızlesen kısılıgıne kızıp sınırlenıp ıcınızı dokmek ıstedınız..

Yedi yıllık sevgilim. Bir iki haftadır aşırı ilgisiz.. Biliyorum gerçekten vakti yok hâli kalmıyor ama beni de anlamak istemiyor. Anlasın başka bir şey istemiyorum.

Bazen olur öyle. Biz kadınlar sürekli ilgi isteriz ama karşı tarafı düşünmek Lazım. Az sabır

muneccim olmasini beklemeyin anlatin...
superman olmadigni bilin, dinlenecek zaman taniyin,
hayal kurmayi reddetse dahi umudunu kaybetmemesi icin destek olmaya calisin.

konustukca paylasiminizi arttirin, paylastikca da heyecanlanirsiniz,
iletisim kuramazsaniz , yazip yazip siler saklarsaniz devami da gelmez ki...

Esinizden bahsediyorsunuz sandim genelde evlendikten sonra degisirler de.
Sikintisi vardir su aralar fazla ustune dusmeyin takipte kalin devamli modu bu mu olacak.

Fazla duygusal gördüm sizi.
Konuyu bilmem ama az gerçekçi olmakta fayda var. Anladığım kadarıyla sevgiliniz mantığıyla, siz duygularınızla yaklaşıyorsunuz hayatın getirilerine. Böyle olunca anlamıyorsunuz birbirinizi. Ben dediklerinizden bunu çıkardım.

:KK53:ona diyemedin kalktın geldin bize dedin şimdi zabağnan gördüm ya ben bu melankoli rüzgarını ıh bugün benden hayır yok bir cacık olmam ..:KK53:

Fazla duygusal gördüm sizi.
Konuyu bilmem ama az gerçekçi olmakta fayda var. Anladığım kadarıyla sevgiliniz mantığıyla, siz duygularınızla yaklaşıyorsunuz hayatın getirilerine. Böyle olunca anlamıyorsunuz birbirinizi. Ben dediklerinizden bunu çıkardım.

Aslında haklisiniz..bu aralar o mantığı ile hareket ettikce ben daha da duygusallasıyorum. Bazen boyle gecis sureci oluyor demek ki..

Esinizden bahsediyorsunuz sandim genelde evlendikten sonra degisirler de.
Sikintisi vardir su aralar fazla ustune dusmeyin takipte kalin devamli modu bu mu olacak.

Evet var ama birlikte çözüyoruz sorunlari zaten. 7 yıl olunca insan ister istemez eşi gibi oluyor zaten..

Back
X