- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.651
- 498
- Konu Sahibi My life my decision
-
Eee kadının birinin elinden tutup getirmesini bekliyoz o vakitAsıl bombaEn son geldiğinde, geri gittikten sonra ikinci bir hat çıkarttığını söyledi. Faturası çook yüksek geliyordu (600 700 800).bundan tartıştım kendisiyle. O yüzden İnternet hattı aldım. Sadece net için dedi. Arkadaşın telefonuna taktım dedi. Numarayı bana da at dedim. Zoraki günler sonra attı.
Kız Nimosss sen bizimle eğleniyosun bence
Borç harç yok adam gelmiyor, aramıyor, sormuyor. İkinci bir hattı ve daha önceden aldatma vakası var. Konu sahibi heralde yatakta basmayı bekliyorBen de hani daha ne olabilir ki dedim.
Konu sıkıldım, bunaldım deyince, bende burada bunaldım diyor. Tamam haklıdır da. E gel o zaman diyorum ona da yok diyor.İnsan kendi merak eder ya...Söylemekle olcak iş değil bu... İşteyken bile napıyorsun ne ediyorsun,nerlerdesin der gerçekten değer veriyorsa birine...
Bazı yorumlarda da yazılmış eğer kritik bir bölgede,dağ başında askerseve sizde ailenizin yanındaysanız kafasında " o güvende,bişi olsa haberim hemen olur" kafasında olabilir...Onun dışındası yok bende...Size olan sevgisini sorgulayın bu şartlar altında değilse... .
Neyi sorguluyorsunuz ozaman hala.Asıl bombaEn son geldiğinde, geri gittikten sonra ikinci bir hat çıkarttığını söyledi. Faturası çook yüksek geliyordu (600 700 800).bundan tartıştım kendisiyle. O yüzden İnternet hattı aldım. Sadece net için dedi. Arkadaşın telefonuna taktım dedi. Numarayı bana da at dedim. Zoraki günler sonra attı.
Dediğin gibi belki basiretse yazılanlar biraz algısını açar.Borç harç yok adam gelmiyor, aramıyor, sormuyor. İkinci bir hattı ve daha önceden aldatma vakası var. Konu sahibi heralde yatakta basmayı bekliyor
Daha ne olması lazım, eşinin sizi aldattığını kabul etmeniz için?Asıl bombaEn son geldiğinde, geri gittikten sonra ikinci bir hat çıkarttığını söyledi. Faturası çook yüksek geliyordu (600 700 800).bundan tartıştım kendisiyle. O yüzden İnternet hattı aldım. Sadece net için dedi. Arkadaşın telefonuna taktım dedi. Numarayı bana da at dedim. Zoraki günler sonra attı.
E sizde madem cok sıkıldınız iyi geceler günaydın mesajlarından ki bence haklısıniz cevap vermeyin..Hiç anlam veremiyorum. Her konuda böyle. Daha önceki açtığım konularda anlatmıştım. Zamanında bazı sorunlar yaşadık. Atlattık diye düşündüm. Sanırım hala oradayım. Kolay şeyler değildi. Ama şimdi bir insanın 2 dakika bile olsa, eşinin sesini duymak istemez mi? Çok sıkıldım günaydın ve iyi geceler mesajından. Çok afedersiniz, diyorum ki kendisine tuvalete gitmiyor musun. Yemek yemiyor musun. Ara 2 dakika. Ya da yatmadan iyi geceler yazmak yerine sesimi duymak iste ve ara.
Öyle yapıcam. Bakalım ne yapacak.E sizde madem cok sıkıldınız iyi geceler günaydın mesajlarından ki bence haklısıniz cevap vermeyin..
Bakalım ne yapacak merak edip arayacak mi ne tepki verecek.
Bir sey sorarsa da zamanim yoktu yazamadim dersiniz.
Ya direk boşan ne uğraşçan ölmüş bu evlilikÖyle yapıcam. Bakalım ne yapacak.
Yani ben sayfalari simdi okudum butun yazdiklarinizi.Öyle yapıcam. Bakalım ne yapacak.
Ben ortada bir evlilik göremedim. Bu ne böyle ya , kendi yolumu çizerdim çoktan ben olsamHer defasında paylaşıyorum. Tamam diyor. Özür diliyor. Am yoğunum diyor. (ki böyle dediği zamanlar instagramda ve whatsappta çevrimiçi oluyor ara ara.) o arada bana da yaz diyorum. Oralı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?