- Konu Sahibi My life my decision
sahtemi konu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 3 aylık evliyken, ablamı kaybettik. Ondan sonra eşim toparlanamamdan yakındı. Sonrasında bu karı kız konuları başladı. Yakaladım. Sen iyi değildin boşluğa düştüm dedi. Özür diledi. Sonra tekrar başladı. Özür diledi. Ağladı. İşte o günden beri de böyle ara ara. Gitti gideli de tamamen soğuk gibi. Koli yaptım gönderdim. Koli eline ulaşmış, gönderdiklerimi yemiş. İnsan bir teşekkür etmez mi? (Genel olarak atıştırmalık seviyor diye bir koli doldurmuştum) Beğenmemiş ki o koliyi, geçenlerde birkaç birşey göndermem gerekti. Kolide istedi. El yapımı bir sürü şey yaptım. 2 dakika aradı teşekkür ederim koli eşime ulaştı dedi kapattı. Başka da konuşmadık doğru düzgün zaten.
Çok zorluyorsunuz bu ilişkiyi farkında mısınızEvet. Birkaç defa. Yakalandı, yalanladı. Sonra özür diledi. Sonra bir ara beni suçladı. Oradan yürüyemedi. Sonra özürler diledi şans istedi konu kapandı.
Kesinlikle git demenin başka yolu.Çok zorluyorsunuz bu ilişkiyi farkında mısınız
Adam sizinle birlikte olmak istemiyor, git demenin başka bir yolu bu. Bence boşanmayı düşünün artık, çok yıpranmış bir ilişki bu
Asıl bombaEn son geldiğinde, geri gittikten sonra ikinci bir hat çıkarttığını söyledi. Faturası çook yüksek geliyordu (600 700 800).bundan tartıştım kendisiyle. O yüzden İnternet hattı aldım. Sadece net için dedi. Arkadaşın telefonuna taktım dedi.
Numarayı bana da at dedim. Zoraki günler sonra attı.
Merak etmiyorsa umursamıyor demekki sebebini sorunKızlar merhaba. Bir konu var. Belki ben yanlış düşünüyorum. Belki doğru. Eşim uzakta. 8, 9 ay oldu arada 15 gün izin yaptı. Her neyse. Gideli 4 ay kadar oldu tekrar. Gün içerisinde arama yapma zamanı var. Ve en azından 2 kelime etmek için beni aramasını, ve ya ses kaydı göndermesini istedim. Uzun zaman sonra ilk defa bu kadar ayrı kaldık. Özlüyorum haliyle. Tamam diyor. Sonra yapmıyor. Sabahları sadece günaydın. Akşamları ben yatıyorum iyi geceler. Merak etmiyor ne yapıyorum. Nasılım diye. Yarın önemli işler var onları halledicem diyorum mesela. Ne yaptın diye yazmıyor bile. Canımı çok sıkıyor bu durum.? Ne yapmalıyım.? Bir fikriniz var mı?
İlla uzağı seçiyorsa bu işte bir iş var hayatında başka biri olabilir.Eşimin temelli memurluğa geçiş hakkı var bu sene Aralık ayında. Biz kendi evimizde oturuyoruz. Buraya memurluğa geçiş yapma hakkı var. Gel diyorum ne güzel evimizin içinde ol. Bak olmuyor sensiz diyorum. Yok diyor. 2024e kadar çalışacakmış. Yurt dışına göreve gitme durumu var. Zamanı bellisiz bir durum. Yok diyor memurluğa geçemem. İlla uzakta çalışacak. Yurt dışına gidecek. Para zaten var. Borç yok. Gel yanımda ol diyorum. Fikri değişmiyor. Belli ki kalacak 2024e kadar. Bir insan bu şansını neden kullanmaz ki
Eşiniz sizinle evli olmak istemiyor bence bir an önce önünüze bamin boşuna zaman geçirmeyinEşimin temelli memurluğa geçiş hakkı var bu sene Aralık ayında. Biz kendi evimizde oturuyoruz. Buraya memurluğa geçiş yapma hakkı var. Gel diyorum ne güzel evimizin içinde ol. Bak olmuyor sensiz diyorum. Yok diyor. 2024e kadar çalışacakmış. Yurt dışına göreve gitme durumu var. Zamanı bellisiz bir durum. Yok diyor memurluğa geçemem. İlla uzakta çalışacak. Yurt dışına gidecek. Para zaten var. Borç yok. Gel yanımda ol diyorum. Fikri değişmiyor. Belli ki kalacak 2024e kadar. Bir insan bu şansını neden kullanmaz ki
ya bu adam şu mesajdan sonra bende iki ihtimal uyandirdi, ya paravan evlilik ya başka biri var,.Eşimin temelli memurluğa geçiş hakkı var bu sene Aralık ayında. Biz kendi evimizde oturuyoruz. Buraya memurluğa geçiş yapma hakkı var. Gel diyorum ne güzel evimizin içinde ol. Bak olmuyor sensiz diyorum. Yok diyor. 2024e kadar çalışacakmış. Yurt dışına göreve gitme durumu var. Zamanı bellisiz bir durum. Yok diyor memurluğa geçemem. İlla uzakta çalışacak. Yurt dışına gidecek. Para zaten var. Borç yok. Gel yanımda ol diyorum. Fikri değişmiyor. Belli ki kalacak 2024e kadar. Bir insan bu şansını neden kullanmaz ki
Yazma imkanı varken ilgilenmiyorsa sizde ona göre hareket edinKızlar merhaba. Bir konu var. Belki ben yanlış düşünüyorum. Belki doğru. Eşim uzakta. 8, 9 ay oldu arada 15 gün izin yaptı. Her neyse. Gideli 4 ay kadar oldu tekrar. Gün içerisinde arama yapma zamanı var. Ve en azından 2 kelime etmek için beni aramasını, ve ya ses kaydı göndermesini istedim. Uzun zaman sonra ilk defa bu kadar ayrı kaldık. Özlüyorum haliyle. Tamam diyor. Sonra yapmıyor. Sabahları sadece günaydın. Akşamları ben yatıyorum iyi geceler. Merak etmiyor ne yapıyorum. Nasılım diye. Yarın önemli işler var onları halledicem diyorum mesela. Ne yaptın diye yazmıyor bile. Canımı çok sıkıyor bu durum.? Ne yapmalıyım.? Bir fikriniz var mı?
gözden ırak gönülden ırak derlerEşimin temelli memurluğa geçiş hakkı var bu sene Aralık ayında. Biz kendi evimizde oturuyoruz. Buraya memurluğa geçiş yapma hakkı var. Gel diyorum ne güzel evimizin içinde ol. Bak olmuyor sensiz diyorum. Yok diyor. 2024e kadar çalışacakmış. Yurt dışına göreve gitme durumu var. Zamanı bellisiz bir durum. Yok diyor memurluğa geçemem. İlla uzakta çalışacak. Yurt dışına gidecek. Para zaten var. Borç yok. Gel yanımda ol diyorum. Fikri değişmiyor. Belli ki kalacak 2024e kadar. Bir insan bu şansını neden kullanmaz ki