anlam veremediğim fotoğraf....

sedef8181

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
89
0
86
İstanbul
merhaba arkadaşlar...herinsanın bakış açısı farklıdır ama yinede sizin de fikr inizi almak istedim.nişanlı iken eşimin eski sevgilisi ile fotoğraflarını görmüştüm.Bunlardan biri şu şekildeydi.karşılıklı oturmuşlar masada ..kız eşimin fotosunu çekmiş yalnız eşim var fotoda.sonrada eşim kızı çekmiş..herneyse olabilir.fakat sinir olduğum nokta şu:eşim yalnız çekindiği fotosunu çekindiği tarihten itibarren facebook una koymuş..aylar önce o fotoyu silmesini söylemiştim.o da "o fotoda yalnızca kendinin olduğunu,ayrıca silmeyi bilmediğini "söylemişti..siler diye düşündüm.iki gün önce o fotonun hala orada olduğunu gördüm..acaba o kızı unutamadı mı diye düşündüm.siz olsanız sinir olmazmısınız?yoksa ben mi abartıyorum?yada siz ayrıldığınız sevgilinizle çekindiğiniz fotoları yoketmek istemez miydiniz,onu hatırlatan herşeyi...?

ben herseyi yok etmek isterdim ama erkekler nasıl düşünür bilemem
ama faceye fotograf yüklemek silmekten zor onu bilen onuda bilir die düşünüyorum

Allah Allah!
Sil butonunu göremediğine göre eşinizin gözlerinde bir sorun mu var?akannehir
Ben eski kız arkadaştan çok şu silmeyi bilmemesine takıldım yav!!kafamçokkarıştı

ben herseyi yok etmek isterdim ama erkekler nasıl düşünür bilemem
ama faceye fotograf yüklemek silmekten zor onu bilen onuda bilir die düşünüyorum

eklemeyi bilen silmeyi de bilir dedim eşime...bilmiyorum gerçekten dedi.sonra ben de küstüm falan ..pc yi açtı tamam silicem gel göster sileyim dedi.ben de sen sileceksin dedim.fotuyu açtı ve çok rahat bir şekilde siliverdi.bana yalan söylediğini düşündüm.daha fazla hırgür çıkarmadım kavga çıkmasın diye

belki unutmustur bile eski sevgilisinin cektigini..umursamadigi icin silmemekte sakinca gormemis olabilir.silmekte bisey yok ki asagida resmi sil yazyio zaten.bahane bulmus bence..

belki unutmustur bile eski sevgilisinin cektigini..umursamadigi icin silmemekte sakinca gormemis olabilir.silmekte bisey yok ki asagida resmi sil yazyio zaten.bahane bulmus bence..

neden bahanebuluyorki sinir olduğumu biliyor neden geciktşrsin ki?inş senin dediğin gibidir canım

yani gercekten fotoda sadece kendisi varsa neden silmesini istediniz anlamadım

Anlamadım ben?
Fotoda yalnızmış zaten?

Neyi kıskandınız ki?
Fotoyu çekenin eski nişanlısı olması mı sizi geren şey?

Belki o karede hoş çıkmıştır nişanlınız da onu koymak istemiştir face?
Abartmışsınız yani kusurabakmayın da.:))))

Ya da ben yanlış anladım konuyu..
Neyse, o silemiyorsa açın face siz silin..Bu kadar dert ettiyseniz.:)

Bu arada benim eski sevgilim de benim onu ve o arkadaşlarını çektiğim fotoğrafları koymuş face'e...
Acaba bir bağlantı var mı diye düşünmeden edemedim..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

belki sen her baktıgında o kız gelicek aklına cok rahatsız oluyorsanda durumu bu sekilde acıklayabilirsin..ama baktın silmiyor cok usteleme neticede o fotografta tek basına

bunda alınacağınız birşey yok bence... eskiden çekilmiş ama eşinize göre en güzel çıktığı resimdi belkide.. bu sebeple o resmi kullanmıştır..

canım
bence bu kadar kafana takma o resmin orda olmasında ben pek bişey göremedim sonuçta tek çekinmiş duruşunu beğenmiştir koymuştur nişanlın, zaten erkekler böyle şeylere cok takılmıyorlar boşuna kendini üzme derim ,

yani gercekten fotoda sadece kendisi varsa neden silmesini istediniz anlamadım

o fotoyu ve sevgilisi ile olan fotoları nişanlı iken bana verdiği ipod un içinde bulmuş,bu ise aramızda sorun olmuştu..sevgilisi ile ayrılması ile nişanımız arasında sadece birkaç ay var.ben hep onu unutamadığını düşündüm durdum aylarca.tam unutmuşken bu konuyu o fotoyu görmek beni sinir etti tekrardan.benim eşşim sır küpüdür,içten pazarlıklı ve siyasetçidirde benimle her duygusunu paylaşmadığı için onun beni sadece sevdiğini fakat aşık olmadığını düşünüyorum bunu hissediyorum kızlar..zaten görücü usulü ile evlendik.o kızı unutamadı diye düşündüm ne bileyim

Bu arada benim eski sevgilim de benim onu ve o arkadaşlarını çektiğim fotoğrafları koymuş face'e...
Acaba bir bağlantı var mı diye düşünmeden edemedim..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

o zaman en iyi sen anlarsın lale..resimleri gördüğünde ilk ne düşündün?

bence abartmışsın canım, benimde bi sürü tek fotom var face de
yani kim çekmiş nerde çekilmiş falan filan bu tip detaylara değil sadece güzel çıkıp çıkmadığıma bakıyorum foto eklerken bence sevgilinde öyle düşünmüştür
:hulya:

Back
X