anlam veremediğim fotoğraf....

o fotoyu ve sevgilisi ile olan fotoları nişanlı iken bana verdiği ipod un içinde bulmuş,bu ise aramızda sorun olmuştu..sevgilisi ile ayrılması ile nişanımız arasında sadece birkaç ay var.ben hep onu unutamadığını düşündüm durdum aylarca.tam unutmuşken bu konuyu o fotoyu görmek beni sinir etti tekrardan.benim eşşim sır küpüdür,içten pazarlıklı ve siyasetçidirde benimle her duygusunu paylaşmadığı için onun beni sadece sevdiğini fakat aşık olmadığını düşünüyorum bunu hissediyorum kızlar..zaten görücü usulü ile evlendik.o kızı unutamadı diye düşündüm ne bileyim

olabilir belkide unutamamıstır bilmiyorumkismile
ama canım sonucta siz evlisiniz dimi ve beni sevdigini düşünüyorum diosun e aşık olmasında sevsin sadece yetmiomu aşık olunca ne değişecek evlisiniz o adam senin sonucta
bence bu kadar sorgulama zararlı cıkan sen olursun
bu arada benimde eski sevgilim facesinden fotolarımızı silmemiş evli oldugumuda bilio nedenki acepbilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3

o zaman en iyi sen anlarsın lale..resimleri gördüğünde ilk ne düşündün?

Ben çok şaşırmıştım..
Hatta bazı fotoğraflarda kalabalıkta da olsak yanyanayız..
Amaaaaaan benim durumum çok acayip,bana bakmayın siz..
Aslında ben size hak veriyorum...
Çünkü o anda bana gülümseyerek hatta kahkaha atarak poz verilen fotoğrafların hala durması hatta sanki başka fotoğraf yokmuş gibi onların face'e eklenmesi hoş değil..

şifresini biliyosan girip siliyorum de, ve sil bence, kafan rahat olur böylece:hulya:

Heee o kıza bakıyor gözleri ...

Ondannnn kızıyorsunuz..

Ona bakan gülen gözler...ona bakan aşık gözler ..olayı..

valla ben olsam ''ay canım ya benim çektiklerimi eklemiş, demek ki beni unutamamış..:1rolleyes:'' gibi birşey gelmez aklıma hiç..

Laale ye sormuşsun ama bende yanıtladım..:kedi:

Yav Denizcim "unutulmadım heyyyooo:lepi:" demiyorsun da
Ne alaka diyorsun?kafamçokkarıştı

şifresini biliyosan girip siliyorum de, ve sil bence, kafan rahat olur böylece:hulya:

şifresini biliyorum,önemli olan onun silmesi benim silmem anlamsız olurdu.sen sil dedi bana ..sen kafandan sileceksin dedim.ve benim yanımda sildi hiç sil butonunu bilmiyormuş gibi değildi you know unda dediği gibi fazla takılırsam zararlı çıkan ben olucam sanırım..takılmadan da edemedim

Heee o kıza bakıyor gözleri ...

Ondannnn kızıyorsunuz..

Ona bakan gülen gözler...ona bakan aşık gözler ..olayı..

Heh işte!
İlk gördüğümde aklıma gelen buydu!
Gerçi arkadaşın eşinin fotoğraflarını bilemicem,belki ciddi duruştur..gamyoncuiremsu

Ben çok şaşırmıştım..
Hatta bazı fotoğraflarda kalabalıkta da olsak yanyanayız..
Amaaaaaan benim durumum çok acayip,bana bakmayın siz..
Aslında ben size hak veriyorum...
Çünkü o anda bana gülümseyerek hatta kahkaha atarak poz verilen fotoğrafların hala durması hatta sanki başka fotoğraf yokmuş gibi onların face'e eklenmesi hoş değil..

ama lale senin durumun farklı sevgilin seninle fotolarını face koyduğuna göre seni unutamamış gerçekten.benim eşim tek fotosu var sevgilsi yok yanında

şifresini biliyorum,önemli olan onun silmesi benim silmem anlamsız olurdu.sen sil dedi bana ..sen kafandan sileceksin dedim.ve benim yanımda sildi hiç sil butonunu bilmiyormuş gibi değildi you know unda dediği gibi fazla takılırsam zararlı çıkan ben olucam sanırım..takılmadan da edemedim

Canım işin için de iş var gibi..CADIARZU
Senin soru işaretlerin bu fotoyla sınırlı değil bence kanımca gibi.CADIARZU

valla canım ne bileyim erkekler kadınlar kadar fotolara anlam yüklemezmiş gibi geliyo bana, büyük ihtimalle oda senin zannettiğin gibi bi anlam yüklememiştir o fotoya, o yüzden önemsememiştir, hadi arkadaşlık listesinden silmemiş desen tamam haklısında, ne bileyim:hulya:

ama lale senin durumun farklı sevgilin seninle fotolarını face koyduğuna göre seni unutamamış gerçekten.benim eşim tek fotosu var sevgilsi yok yanında

Konu benim değil de..
Unutamadığından değildir de hani böyle amaaaan boşver beni..
Neyim doğru ki deve misali...hihoyyyt
Bence eşinle konuş,sil gitsin,büyütme konuyu artık..:teselli:

valla canım ne bileyim erkekler kadınlar kadar fotolara anlam yüklemezmiş gibi geliyo bana, büyük ihtimalle oda senin zannettiğin gibi bi anlam yüklememiştir o fotoya, o yüzden önemsememiştir, hadi arkadaşlık listesinden silmemiş desen tamam haklısında, ne bileyim:hulya:

inşallah öyledir canım

Canım işin için de iş var gibi..CADIARZU
Senin soru işaretlerin bu fotoyla sınırlı değil bence kanımca gibi.CADIARZU

şimdi böyle dedinya canım..eğer biraz daha düşünüp eşelersem bu konuyu ben başka alemlere dalıcam düşünmeyeyim en iyisi.senin de dediğin gibi işin içinde başka iş var ama o işi eşelemek istemiyorum yoksa kötü olacak..eşim beni seviyor ama sadece seviyor okadar başka bişey demiyorum..herkese tşk yorumlar için

yuklemeyı bılen silmeyı de bilir.resımın altında sil tuşu var zaten.
bence eşin bu kadar detay düşünmedi.arkadaş lıstesinde de yokmuş zaten.
sildiğine göre fazla problem etme artık.

benim eski erkek ark.imin cektigi bi resmim var ben de ne zmn o resmi gorsem hep o gun gelir aklima :)
gelince bisey hissettidigimden degil (allah korusun)
benim esimin oyle bi resmi olsa ben takmam sahsen.. o an gozunun onune gelecek de bisey olucak diye dusunmem.
ama silme konusunda sacmalamis esin:))
bence cani o resmi koymak istiyor demek ki hosuna gitmis resim neden SIK bogaz ediyorsun ki illa sil diye

Back
X