Anlam veremedim !

shinee1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2013
359
21
48
İstanbul
Selam kizlar
2 yillik erkek arkdsim var iliskimiz konusunda ciddiyiz . Cok detaya girmeden anlatmak istiyorum. Suan calisiyor kendisi ve ankarali. Bayram icin Ankara'ya gittiler. 3 gun boyunca benimle hic ilgilenmedi konusmadik diyebilirim ama bunu sorun olarak gormuyorum akrabalarinin yaninda surekli ilgilenememesi normal musait olnca aramaya calisti. Herneyse asil sorun su erkek arkadasim bana bugun msj atti hayatim sana cok sevinecegin bi haber vericem ama msjla olmaz musait olnca aricam seni yazmis bende neyle alakali dedim bizimle dedi bende tamam dedim aradan 5 6 saat gecti ne arama var nede baska bisey bende sordum merak ettm diye oda msj atti...
erkek arkadasimin aynen yazidigi
Msj su kizlar;

anneme sormuslar x in kiz arkadasini alcakmisin diye annemde evet cok duzgun dusunceli bir kiz bi problem olmazsa alcam demis butun akrabalara ( msji aynen yazdim artik ne aliyorlar oraya anlam veremedim ) kizlar o kdr rahatsiz etti ki beni bu konusma bende hii insallah dedim hic bisey diyemedim hayirdir ne aliyorsunuz diyemedim ve cok moralim
Bozuldu sizcr bunu samimiyetiyle mi soylediler yoksa oyle evlenmeyi kizi biz istersek aliriz gozuylemo bakiyorlar anlam veremedim nasil dusunmeliym nasil tepki vermeliym Evet alcam derken beni annesimi aliyor yada biz erkek arkadasimla birbirimizi sevdigimiz icin gelecegimiz birlikte olsun diye bi yolami cikiyoruz almak ne demekti ne kdr basit ve kirici bir cumle nasil dusunmeliym kizlar haksizmiyim boyle diyen insanlarin nasil bir mantigi var sizce yardim edin kizlar

gelin almak kız almak... deyimleşmiş biraz
ben olsam alınmazdım ha sevinir miydim onu da bilemedim ama :KK34: nitekim onlara sadece onlar birbirini sevmiş ve karar vermişse tabiki de gelinimiz olacak demesi düşer..bence..

Amaaan, benim annem de çevreye nişanlımı "almaktan" bahsediyor:KK76:

Aşağılama niyetiyle değil de, ağzı öyle alışmıştır:KK24:

Almak vermek kelimelerine bu kadar yabancı olmamanız gerekir gayet kullanılan sözcükler. Haa zamanı gelir de ailenizden usulünce istemeden Zor kullanıp kolunuzdan çekip alırlarsa sizi o zaman sizin anladıgınız mana çıkar. Ama şimdi bu sekilde anlayıp bosuna tepki vermeyin bence

Ağız alışkanlığı bu .Alcan mı diye sorana evet istiycem diye cevap verilir mi ? Seni kötülememiş ya . Düzgün, düşünceli kız demiş.Daha ne dert ediyorsun ki başka dert mi kalmadı arkadaşım ? Kafana takacağına mutlu olmalıydın. Erkek arkadaşın ne sevinçle söyledi ne kadar mutlu olacağını düşündü belkide. Senin takıldığın şeye bak....

abartmaya gerek yok yaaa. insanların konuşmaları yöreden yöreye farklılıklar gösterir. kesinlikle kötü niyetli değil annesi.

Selam kizlar
2 yillik erkek arkdsim var iliskimiz konusunda ciddiyiz . Cok detaya girmeden anlatmak istiyorum. Suan calisiyor kendisi ve ankarali. Bayram icin Ankara'ya gittiler. 3 gun boyunca benimle hic ilgilenmedi konusmadik diyebilirim ama bunu sorun olarak gormuyorum akrabalarinin yaninda surekli ilgilenememesi normal musait olnca aramaya calisti. Herneyse asil sorun su erkek arkadasim bana bugun msj atti hayatim sana cok sevinecegin bi haber vericem ama msjla olmaz musait olnca aricam seni yazmis bende neyle alakali dedim bizimle dedi bende tamam dedim aradan 5 6 saat gecti ne arama var nede baska bisey bende sordum merak ettm diye oda msj atti...
Msj su kizlar;

anneme sormuslar x in kiz arkadasini alcakmisin diye annemde evet cok duzgun dusunceli bir kiz bi problem olmazsa alcam demis butun akrabalara ( msji aynen yazdim artik ne aliyorlar oraya anlam veremedim ) kizlar o kdr rahatsiz etti ki beni bu konusma bende hii insallah dedim hic bisey diyemedim hayirdir ne aliyorsunuz diyemedim ve cok moralim
Bozuldu sizcr bunu samimiyetiyle mi soylediler yoksa oyle evlenmeyi kizi biz istersek aliriz gozuylemo bakiyorlar anlam veremedim nasil dusunmeliym nasil tepki vermeliym Evet alcam derken beni annesimi aliyor yada biz erkek arkadasimla birbirimizi sevdigimiz icin gelecegimiz birlikte olsun diye bi yolami cikiyoruz almak ne demekti ne kdr basit ve kirici bir cumle nasil dusunmeliym kizlar haksizmiyim boyle diyen insanlarin nasil bir mantigi var sizce yardim edin kizlar

Almak kelimesine çok takılmazdım ama sevgilimin bana çok sevineceğim haber diye bunu söylemesine takılırdım. Zaten biz ciddi düşünüyorsak çok sevineceğim mesajda söyleyemeyeceği haber annesinin de beni benimsemesi mi? Yani hayatımdaki en önemli başarım mı sevdiğim adamın annesinin beni kabul etmiş olması. Beni rahatsız eden bu olurdu. Annesinin almak kelimesini kullanması değil.

Selam kizlar
Msj su kizlar;

ohhooooo....
yavrum ankara ağzı öyle denir...
sinopta da satmak der kız ailesi..
yanii 'kızı sattım' gibi... bana yaslı bir kadın ''satıldın mı gızım sen'' demişti. bekar mısın diyor yani..
satmak bana inanılmaz kırıcı gelmişti..
ama bu kız almak kız vermek hep kullanılan bir şey...
takılma bunlara...

adam heveslenmiş.. annem seni beğeniyor, ilişkimizi herkese söylüyor.. seninle ilgili ciddi niyetimizi belli ediyor, aile içerisinde artık konusu geçiyor diye hevese girmiş.. mesajla değil arayarak güzelce anlatmak bu mutluluğu paylaşmak istemiş....

ama hanım kızımız kaynanasına sinir olmak için neden aramakta....

bazı insanlar gerçekten sorun istiyor...

erkek arkadaşınız için üzüldüm... ne hevesler ettiği mutlu olduğu kız neyin derdinde...

hani bazı insanlar hevesi kursakta bırakır ya, kusura bakmayın ama siz o insanlardan olmuşsunuz...

Allah gönlünüze göre versin...

Back
X