- Konu Sahibi idealist_m35
yep yeni bi heyecandı içimde..internette bi forumda karşılaştım onunla..resmini görünce içimi bir heyecan kapladı..mesaj attım nasılsınız die.hiç yapmam bu tarz şeyler derken..cevap geldi gayet mesafeli 1 kaç hafta sürdü aynı şehirdeydik bi kaç ortak özelliklerimiz vardı sebebimiz olmuştu..sonra msn telefon derken kapılmış gidiyorduk ki bıuluşucağımız gün herşey tersine döndü
aile sorunalrı vardı baba ile anne ayrılmış,baba cezaevinde çok zordu onun için...buluştuğumzda inanılmaz mesafeliydi çiçeğimi verdi...sanırım beni beğenmedi ilk defa bu tepkiyle karşılaşmıştım
doğru düzgün bakmadı yüzüme farklısın fotolardan şaşırdım dedi ama yüreğime inmek istemedi kalkmak istedim üzülerek kabuş etti yol boyunca konuşamdık ağlamamak için zor tuttum kendimi neden yaptı bunu bana herşey çok güzel giderken..mesajlar attı özür diledi hazır olmadığım anladım ancak senin için çok erken karar verdim dedi artık geçti..msn de tekrar konuştuk şimdi arkadaşız güya ama ben inanılmaz alıştım herşey istediğim gibi derken..yine bana hüsran
((