En azından sizinkinin mantıklı bi açıklaması var. Valla çok bunaldım. Çocuğum olsa belki ben de evimde rahat ederim ama zaten yeni evliyim alışmışım kalabalık eve tek başıma durmak çok sıkıcı geliyor ben de ona dedim asıl senin vicdan yapıp yalnız kalma git demen lazım diye. Bi iki dursan belki derim ama sen durmuyorsun ki diyor ki hiç inanmıyorum. Hem geç geleceğim bir de hanımı annesinden alacağım diyor evde bekleyip kapıda karşılayacakmışım
Kesinlikle size katılıyorum bana karışamazsın dedim olmadı güzellikle diyorum olmuyor çözümü bulamadım ben hep bi huzursuzluk. Diyor ki senin baban her evden çıktığında annen anneannene mi koşuyordu. Ne alaka yani. Kendi haftada üç gün spora gidiyor gayette evde duruyorum. Bağnaz biri desem değil sosyal olmamı destekler zaten çalışıyorum yani evden çıkmama karışıyo gibi bi sorun değilAilenizi ziyaret etmek için eşinizin iznine ihtiyacınız yok. Bahane bulmanıza da gerek yok. Sonuçta eşinizi ihmal etmiyorsunuz ailenizi ziyaret ederken. Evinizi benimsediğinizi ama o yokken sıkıldığınızı anlatın. Eşiniz halı sahaya gitmek için sizden izin almıyorsa sizin de evden çıkarken ondan izin almanız gerekmiyor.
Evet muhtemelen.. öğrenci evinde kalmış böyle şeylere özlem duyuyor tamam ama beş dk lık bi karşılama için kaç saat evde mi durayım tek başıma. Onu her gün yapıyorum zaten ki mesaiye kaldığında orda yemek çıkıyor ben tek başıma ne yapıp yiyimMuhtemelen eve geldiğinde ona kapıyı siz açın, yiyecek bişeyler hazırlamış olun, evde sıcak bir ev havası olsun istiyor.
O her dışarı çıktığında siz de mutlaka bir yerlere mi gidiyorsunuz?
Of valla bıktım.. Sen ne yapıyorsun pekivallahi senin eş ile benim eş aynı kafada.Aynı cevabı alıyorum bende.Kendimi gördüm birden
Sorma kavga gürültü vazgeçmiyor bu tutumundan. Gidiyosan bile ben gelmeden dönmüş ol diyo . E annemlere de saçma geliyo zaten arabayla döncek o saatte niye taksiyle dönüyosun diyeSacmalamasin tabiki gidersin taviz falan verme o zaman gitmesin hali sahaya. Egoist ben ne dersem o , bu erkeklere kole olalim diyemi dogduk
Of valla ailemi de üzmekten korkuyorum zaten kendim geldim olay getirip görürme meselesi değil niye bu kadar empati yoksunu diye ağlıyorum sinirimden yani. Bu kadar saçma konuları uzatmanın ne alemi varHep ayni hikaye ise niye agliyosun ki. Ondan da isteme . 15 dk mis o halde kendin her hangi bir aracla gidebilirsin. Gidiyorum dersin soz hakki vermezsin yeterli. O da zamanla susmasi gerektigini anlar. Ihmal etmedigin surece sorun cikarmaya hakki yok.
Of valla bıktım.. Sen ne yapıyorsun peki
Tam olarak demek istedigim bu . Uzatma hakki verme. O kadar yani. O maca gitsin sen de kapida camda onu mi bekleyeceksin. Onu hayati varsa seninde varOf valla ailemi de üzmekten korkuyorum zaten kendim geldim olay getirip görürme meselesi değil niye bu kadar empati yoksunu diye ağlıyorum sinirimden yani. Bu kadar saçma konuları uzatmanın ne alemi var
Mantikli olanda sizi gecerken almasi bunda uzatacak ne var sanki. Ailenizle problemide yokmus .Sorma kavga gürültü vazgeçmiyor bu tutumundan. Gidiyosan bile ben gelmeden dönmüş ol diyo . E annemlere de saçma geliyo zaten arabayla döncek o saatte niye taksiyle dönüyosun diye
Nasıl bi kafa yapısı var anlamıyorum ki. Sanki kötü bi yere gidiyorum ya sinirden çatlıycamMantikli olanda sizi gecerken almasi bunda uzatacak ne var sanki. Ailenizle problemide yokmus .
Sakince bir sorsaniza merak ediyorum neden istemedigini belki onunda gecerli bir sebebi vardir .Nasıl bi kafa yapısı var anlamıyorum ki. Sanki kötü bi yere gidiyorum ya sinirden çatlıycam
Soruyorum cevap ; ne gerek var her seferinde gitmek zorunda mısın bi kerede evde dur. Cevabı buSakince bir sorsaniza merak ediyorum neden istemedigini belki onunda gecerli bir sebebi vardir .
Evet annem beni görünce sevinçten deliriyor ya kadın. Evde bile yoksun boş evin neyini bekliyim ben. Kendi annesi uzakta kıskanıyor mı cidden anlamadım. Kv ile de bi sorunum yok yaniBu damatlar istiyor ki kendi annelerine cariye olalım, kendi annemizi silelim. Kıskanıyorlar annelerimizi, görüşünce mutsuz oluyorlar resmen. Kimse benim annemden değerli değil, kaldı ki o evdeyken kalkıp gitmezdim ama o yokken gidiyorum diye laf ediyorsa s....tirsin gitsin. Bizim annelerimiz onlara kazık mı sokuyor anlamadım ki.
Sen evde oturunca o ne kazaniyoki, o zaman ben sizi kiskandigini dusunurum. Eger mantikli bir aciklama getiremiyorsa artniyet aranir.Soruyorum cevap ; ne gerek var her seferinde gitmek zorunda mısın bi kerede evde dur. Cevabı bu
Aynı şeyler demekki. Aynı kafa. Onun ablaları tek yaşıyor öyle korkuyorum desem de ezik gibi görünüyorum gözünde. Babası çok karakteri garip bi insan normalde hiç benzemiyor ama ,zaten benzese bi dk duramam, bi şekilde armut dibine düşüyor demekki geçen bayramda gittik baktım yine her dk kv me karışıyor ordan mı gördü naptıVallahi bende bıktım şu an aynen senin gibi çözüm arıyorum .Ben bu boşlukları ailemin yanında geçirmek istiyorum ama o bunu sen anacısın olarak algılıyor.Açıklıyorum hatta yalan söylüyorum sen yokken korkuyorum diyorum net yanıt evine alışamadın benimsemiyorsun hala aklın annenin evinde vs vs böyle uzuyorda uzuyor tartışmaya dönüyor
Sen evde oturunca o ne kazaniyoki, o zaman ben sizi kiskandigini dusunurum. Eger mantikli bir aciklama getiremiyorsa artniyet aranir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?