Anlam veremiyorum çok bunaldım bir bakın kızlar..

vallahi senin eş ile benim eş aynı kafada.Aynı cevabı alıyorum bende.Kendimi gördüm birden

Sacmalamasin tabiki gidersin taviz falan verme o zaman gitmesin hali sahaya. Egoist ben ne dersem o , bu erkeklere kole olalim diyemi dogduk

Muhtemelen eve geldiğinde ona kapıyı siz açın, yiyecek bişeyler hazırlamış olun, evde sıcak bir ev havası olsun istiyor.

O her dışarı çıktığında siz de mutlaka bir yerlere mi gidiyorsunuz?

Kesinlikle size katılıyorum bana karışamazsın dedim olmadı güzellikle diyorum olmuyor çözümü bulamadım ben hep bi huzursuzluk. Diyor ki senin baban her evden çıktığında annen anneannene mi koşuyordu. Ne alaka yani. Kendi haftada üç gün spora gidiyor gayette evde duruyorum. Bağnaz biri desem değil sosyal olmamı destekler zaten çalışıyorum yani evden çıkmama karışıyo gibi bi sorun değil

Muhtemelen eve geldiğinde ona kapıyı siz açın, yiyecek bişeyler hazırlamış olun, evde sıcak bir ev havası olsun istiyor.

O her dışarı çıktığında siz de mutlaka bir yerlere mi gidiyorsunuz?
Evet muhtemelen.. öğrenci evinde kalmış böyle şeylere özlem duyuyor tamam ama beş dk lık bi karşılama için kaç saat evde mi durayım tek başıma. Onu her gün yapıyorum zaten ki mesaiye kaldığında orda yemek çıkıyor ben tek başıma ne yapıp yiyim

Hep ayni hikaye ise niye agliyosun ki. Ondan da isteme . 15 dk mis o halde kendin her hangi bir aracla gidebilirsin. Gidiyorum dersin soz hakki vermezsin yeterli. O da zamanla susmasi gerektigini anlar. Ihmal etmedigin surece sorun cikarmaya hakki yok.

Sacmalamasin tabiki gidersin taviz falan verme o zaman gitmesin hali sahaya. Egoist ben ne dersem o , bu erkeklere kole olalim diyemi dogduk
Sorma kavga gürültü vazgeçmiyor bu tutumundan. Gidiyosan bile ben gelmeden dönmüş ol diyo . E annemlere de saçma geliyo zaten arabayla döncek o saatte niye taksiyle dönüyosun diye

Of valla ailemi de üzmekten korkuyorum zaten kendim geldim olay getirip görürme meselesi değil niye bu kadar empati yoksunu diye ağlıyorum sinirimden yani. Bu kadar saçma konuları uzatmanın ne alemi var

Of valla bıktım.. Sen ne yapıyorsun peki

Vallahi bende bıktım şu an aynen senin gibi çözüm arıyorum .Ben bu boşlukları ailemin yanında geçirmek istiyorum ama o bunu sen anacısın olarak algılıyor.Açıklıyorum hatta yalan söylüyorum sen yokken korkuyorum diyorum net yanıt evine alışamadın benimsemiyorsun hala aklın annenin evinde vs vs böyle uzuyorda uzuyor tartışmaya dönüyor

Of valla ailemi de üzmekten korkuyorum zaten kendim geldim olay getirip görürme meselesi değil niye bu kadar empati yoksunu diye ağlıyorum sinirimden yani. Bu kadar saçma konuları uzatmanın ne alemi var
Tam olarak demek istedigim bu . Uzatma hakki verme. O kadar yani. O maca gitsin sen de kapida camda onu mi bekleyeceksin. Onu hayati varsa seninde var

Sorma kavga gürültü vazgeçmiyor bu tutumundan. Gidiyosan bile ben gelmeden dönmüş ol diyo . E annemlere de saçma geliyo zaten arabayla döncek o saatte niye taksiyle dönüyosun diye
Mantikli olanda sizi gecerken almasi bunda uzatacak ne var sanki. Ailenizle problemide yokmus .

Bu damatlar istiyor ki kendi annelerine cariye olalım, kendi annemizi silelim. Kıskanıyorlar annelerimizi, görüşünce mutsuz oluyorlar resmen. Kimse benim annemden değerli değil, kaldı ki o evdeyken kalkıp gitmezdim ama o yokken gidiyorum diye laf ediyorsa s....tirsin gitsin. Bizim annelerimiz onlara kazık mı sokuyor anlamadım ki.

Evet annem beni görünce sevinçten deliriyor ya kadın. Evde bile yoksun boş evin neyini bekliyim ben. Kendi annesi uzakta kıskanıyor mı cidden anlamadım. Kv ile de bi sorunum yok yani

Soruyorum cevap ; ne gerek var her seferinde gitmek zorunda mısın bi kerede evde dur. Cevabı bu
Sen evde oturunca o ne kazaniyoki, o zaman ben sizi kiskandigini dusunurum. Eger mantikli bir aciklama getiremiyorsa artniyet aranir.

Aynı şeyler demekki. Aynı kafa. Onun ablaları tek yaşıyor öyle korkuyorum desem de ezik gibi görünüyorum gözünde. Babası çok karakteri garip bi insan normalde hiç benzemiyor ama ,zaten benzese bi dk duramam, bi şekilde armut dibine düşüyor demekki geçen bayramda gittik baktım yine her dk kv me karışıyor ordan mı gördü naptı

Sen evde oturunca o ne kazaniyoki, o zaman ben sizi kiskandigini dusunurum. Eger mantikli bir aciklama getiremiyorsa artniyet aranir.

Bi de karşı komşumuz arkadaşı. İlk ordan laf açıldı sen her maça giderken annene mi gidiyosun gibisinden salak adam ne karışıyosa. Bak benim eşim hep evde bekler gibisinden laflar etti. Ben de dedim onun da ailesi burda olsa o da gider yok gitmez diyo kızın ailesi almanyada. Napiyim benim ailemle güzel bi ilişkim var sİzinkisi bozuksa benim suçum mu. O günden sonra daha da bi gaza geldi eşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…