Anlam veremiyorum çok bunaldım bir bakın kızlar..

Ay kocan kendini anlatmis anlamamissin biz anlattik hala anlamiyorum diyosun bence senin anlamaya gonlun yok bitanesi

Ha vazgecer mi dersen, onu biz bilemeyiz yasayip goreceksin. Belki seninle ugrasmak istemez bi sure sonra zitlasmaz huyuna gider, belki inat eder kendi istegini diretir. Kocanin karakterine bagli onu sen bileceksin biz degil.

kaldı ki annene kocan evdeyken de gidebilirsin yani o kendi kafasına göre program yapıyor sen de kendi kafana göre program yapabilirsin onun evde olmadığı vakitlere göre yapmaktansa. ne kadar bencilce bir davranış

Ha vazgecer mi dersen, onu biz bilemeyiz yasayip goreceksin. Belki seninle ugrasmak istemez bi sure sonra zitlasmaz huyuna gider, belki inat eder kendi istegini diretir. Kocanin karakterine bagli onu sen bileceksin biz degil.
Kısasa kısas diye düşünmesi saçma geliyor anlamadığım bu , niye gönlüm olmasın yoksa konu açmazdım. farklı bakış açılarıma ihtiyacım var çünkü .ama anladığım kadarıyla herkes benimle aynı görüşte demekki doğru düşünüyorum teşekkürler

Kiz arkadaslarinla plan yaptigin bigun o da plan yaparsa aynisini iade et ; ben evde diilim diye sende mi cikican illa evi benimseyememissin hic diye. Kulkedisi zannetti sizi zaar. Ben baloya giderim ama otur oturdugun yerde deyyor

Kiz arkadaslarinla plan yaptigin bigun o da plan yaparsa aynisini iade et ; ben evde diilim diye sende mi cikican illa evi benimseyememissin hic diye. Kulkedisi zannetti sizi zaar. Ben baloya giderim ama otur oturdugun yerde deyyor
O zaman görsün kısasa kısası

Ya o evdeyken gitmek istemedim ki hiç haftasonları da birlikte geliyoruz genelde bi gün yemeğe. Annemle alakalı olduğunu düşünmüyorum ama anlayamadım işte

Anlayamayacak bir şey yok ki =)
Adam geldiğinde evde ol istiyor hepsi bu
Benim eşimde böyledir, ben evde yoksam dönene kadar gelmez eve
Evi boş bulduğum zaman sinirim bozuluyor diyor
İşten benden önce geliyor, gelene kadar telefon kulağımda koşturuyorum yollarda =)
Bir kaç kez gitme unutsun, inada bindirdi belki de =)

kaldı ki annene kocan evdeyken de gidebilirsin yani o kendi kafasına göre program yapıyor sen de kendi kafana göre program yapabilirsin onun evde olmadığı vakitlere göre yapmaktansa. ne kadar bencilce bir davranış
Yani o halısahaya gidiyorsa ben de giderim ama arkadaşlarımla buluşsam hiç sorun etmez normalde ama bu konuya takık yani saçma bi inat

Şimdi mesela almaya gelecek, ses tonundan belli yani az çok eve gelcek misin falan diyor...soğuk mu davransam hiç bir şey yokmuş gibi mi davransam bilemedim

Bana fırsattan istifade olarak anlıyor gibi geldi.Eşiniz biryerlere gittiği zaman bir süre ailenize gitme teklifinde bulunmayın.kendimi eşinizin yerine koydum çünkü,benim eşimde her dışarı çıktığımda benide anneme götür dese bende bozulurdum.O ne lan gitsede anama koşsam der gibi yani kusura bakmayın.

Şimdi mesela almaya gelecek, ses tonundan belli yani az çok eve gelcek misin falan diyor...soğuk mu davransam hiç bir şey yokmuş gibi mi davransam bilemedim
Bence normal davran. Eve gidincr de uygun bi zamanda sikintindan bahset hem daha yapici olur. Oteki turlu karsidaki insan psikolojik olarak gardini aliyor ve yartisma cikiyor.
Ben henuz sorun konusulmadan zink diye soguk davranmayi pek hos bulmuyorum iki taraf acisindan da. Yetiskin bireyleriz sonucta

E napiyim bak hala işi bitmemiş daha gelemedi bu saate kadar tek başıma evde sıkılıyorum haftada bir iki olan bir şey bu. Ben de insanım yani. O karşılama yaşayacak diye ben saatlerce evde mi bekliyim. Başka arkadaşım olsa yakınlarda onlarla buluşurum ya da bize davet ederim ama başka şansım yok ben kalabalık bi ailede büyüdüm yalnızlığa alışık değilim

o zaman bişey diyemiyorum siz bilirsiniz.Benim doğrum yazdığım yorumdaki gibi.Ama siz eşinizle sorun yaşadığınız halde isteklerinizde devam edicekseniz buda sizin kararınız.Gittiği yere kadar artık.

10 aylık.. Nasıl fırsattan istifade. Yalnız kalmaamak için hem de ailemle zaman geçirmiş oluyorum bu yani
Tamam işte yeni evlisiniz.
Belki de kıskançlıktır demek istiyorum. Hani o yokken "her fırsatta annesine gidiyo,demekki yalnız gitmek istiyo" diye mi düşünüyo acaba..bir fikir. .

Bir de evi benimsemeni istiyodur.yalnız da olsan orası senin evin bunu benimse diye düşünüyodur.

Ben altında kötü niyet göremedim açıkçası. Annenleri seviyomuş zaten..

Ama senin de yalnız kalacağına annene gitmende de yanlış bisey yok,gayet doğal. .

Büyütmeden zamanla halledilecek bişey

Madem anlamıyor, iki üç hafta gitmeyin. Tepkisine bakın. Zaten spora gidiyormuş, sıkıldığınızı söyleyip halı sahaya gitmemesini isteyin. Ama bunu 3-4 hafta annenize gitmedikten sonra isteyin ki iş inada binmesin. Umursamazsa siz yine annenize gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…