Anlam veremiyorum çok bunaldım bir bakın kızlar..

Geveze komsulardan biri iste yani sen esine soz geciremiyorsun bak ben geciriyorum mesaji veriyo. Benimde ailem yanimda olsa bende giderdim. Esim her gun annesini ziyaret eder ,benim icin problem olmuyor benden beklemesin yeter.

Evet annem beni görünce sevinçten deliriyor ya kadın. Evde bile yoksun boş evin neyini bekliyim ben. Kendi annesi uzakta kıskanıyor mı cidden anlamadım. Kv ile de bi sorunum yok yani
Eşine bir tırnaklarını çıkar bakayım, ayarını alsın az. 'Erkek adam karısını evine kapatır' diye elalemin 3 kuruşluk aklından mı esinleniyosun sen' diye carlayıver, kimse seni annenden koparamaz. Sanki kocan evdeyken kalkıp gidiyorsun. Mırın kırın edip başını eğme, gayet de topuklarını yere vura vura git valla.

yani mesaiden ya da hali sahadan yorgun donecek bi de seni almakla ugrasmak istemiyo evde yemek hazir bekleyen hatun olsun istiyo

Sen de o yokken git, hava kararırken bir taksiye atlayıp evine dön, annen 'ne gerek var dönerken seni alsın' diyor ama bence öyle de olmamalı, kreş servisi gibi. Kendin dön bence, huzursuzluğu azalt.

Bi kaç hafta önce öyle yaptım bindim taksiye gittim almaya geldi sonra evde tartıştık halledemediğimiz için bugün yine aynı şey, zaten öyle eziklik yapmıyorum ama kavga etmekten yoruldum

Sen de o yokken git, hava kararırken bir taksiye atlayıp evine dön, annen 'ne gerek var dönerken seni alsın' diyor ama bence öyle de olmamalı, kreş servisi gibi. Kendin dön bence, huzursuzluğu azalt.
Bizde arabası olan alır genelde ben öyle alışmışım o da beni trafiğe sokma diyypr değer vermiyor gibi hissediyorum bu da ayrı bir konu. hatta kardeşim duymuş diyor ki ben bırakırım abla seni öyle üzüldüm ki kardeşim gidip gelmeye üşenmiyor da

Adam Açıkça söylemiş evi benimseyemedin diye bu Düşüncede olduğu icin üzülüyor demek ki. Sizde bi süre evde tek vakit geçirmeyi deneyin içine sinsin onunda her fırsatta anneye gitmek yerine

İş yerinde mesaide yemek çıkıyor zaten inatlaşmak o kadar yersiz ki başka bişe gelmiyor aklıma
Ya yemegi temsili soyledim, yorgun donup seni almakla ugrasmak istemiyo iste. Sen gidiyosan ben de gideyim kisasa kisas gibi algilaniyo insanlar da bunu sevmiyo. Rutin gunde ben anneme gideyim bu aksam desen sorun yapiyo mu?

Ne cins kocalar var. Burayi okuya okuya ihtisas yaptim.

Ben ilk evlendigim ay bile, eşim ben nobetteyken annende kal sıkılırsın derdi. Giderdim bende tabi.

Ustunden bikac sene gecti. nobetteyim annene git istersen demeyi hic birakmadi.
En sonunda yaaa zorlami gondereceksin, evimde kalcam ben dedim.

Simdi 7.5 sene oldu. Yine der yalniz kalma annenlere git der. Yahu evde iki tane daha erkegim var ne yalnizligi dedim.

Simdi vanin ne istiyorsa oyle yap cnm diyor
İlginc bu kocalar....

Ya yemegi temsili soyledim, yorgun donup seni almakla ugrasmak istemiyo iste. Sen gidiyosan ben de gideyim kisasa kisas gibi algilaniyo insanlar da bunu sevmiyo. Rutin gunde ben anneme gideyim bu aksam desen sorun yapiyo mu?
Ya o evdeyken gitmek istemedim ki hiç haftasonları da birlikte geliyoruz genelde bi gün yemeğe. Annemle alakalı olduğunu düşünmüyorum ama anlayamadım işte

Gece olduğu için mi acaba. Bilmiyorum ya doğrusu da o bence de

Adam Açıkça söylemiş evi benimseyemedin diye bu Düşüncede olduğu icin üzülüyor demek ki. Sizde bi süre evde tek vakit geçirmeyi deneyin içine sinsin onunda her fırsatta anneye gitmek yerine
Gayet de benimsedim aslında o evdeyken gideyim diye tutturmuyoruum ki evde tek oturunca mı benimsemiş olcam

Ya o evdeyken gitmek istemedim ki hiç haftasonları da birlikte geliyoruz genelde bi gün yemeğe. Annemle alakalı olduğunu düşünmüyorum ama anlayamadım işte
Ego yarisi mi yoksa kisasa kisasi mi sevmiyo diye merak ediyosan esinin normal eve gelecegi bi gun ben bu aksam anneme gidecegim de, sorun yaparsa egoya baglarsin, sorun yapmazsa hmm adam kisas sevmiyo ya da yorgun geldiginde almakla ugrasmak istemiyo dersin

Büyük ihtimalle ikinci neden işi çok uzak bi saate geliyor o yüzden bi de takıntı yapmış her seferinde gitmek zorunda mısın diye

E tamam mesele anlasildi o zaman
Evet de bu benim sorunumu çözmüyor ki ben ona karışmıyorum gitsin tabi eğleniyosa halı sahaya. O niye bana müdahele ediyor. Mantıklı gelmiyor hala. Bi kere taviz versem hep aynı beklenti mi olur yoksa vazgeçer mi bu huyundan bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…