anlam veremiyorum

dolunay229

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
391
198
323
merhaba kızlar hemen konuya giriyorum. kalabalık bir iş yerinde çalışıyorum. bazen topluca etkinlikler yapılıyor sinema tiyatro vs. iş yerinde bir kişi yapıyor bu etkinlikleri. bu kişi ortamda ulu orta, yüksek sesle, isim vererek insanları davet ederken bana söylemiyor. aslında hiçbir sorunumuz yok. sadece şu var; davet ettiği bir kişiyle aramız iyi değil. ama onca insan arasında bir kişi ile aramız iyi değil diye böyle bir şey olur mu? topluca yapılan bir etkinlik sonuçta. hem onu ne ilgilendirir benim anlaşmadığım insanların olup olmaması.

bana insanca gelmediği için konuştum diyor ki seni görmedim, ya da işte senin anlaşamadığın insan var orda ondan davet etmedim gibi birkaç saçma bahane sıraladı. siz olsanız ne düşünürdünüz ? hiç böyle şeyler yaşayan var mı?

Belli ki onlar orda gruplaşmışlar. Sizden kıdemliler sanırım, ya da kendi yaşları birbirine yakındır büyük ihtimalle. Canım sıkılırdı elbette ama yapabileceğim bir şey olmazdı

İlkokul talebeleri bile bu anlattığınız şahıstan daha zeki ve akıllıdır eminim

Çocuk gibi hareketler
Bu nedir Allah aşkına

Ben olsam hiç umrumda olmaz
İsterse diyafonla davet etsin herkesi
Bir kaç kalitesiz insanın bulunduğu etkinliğe katılsanız ne katılmasanız ne

Belli ki onlar orda gruplaşmışlar. Sizden kıdemliler sanırım, ya da kendi yaşları birbirine yakındır büyük ihtimalle. Canım sıkılırdı elbette ama yapabileceğim bir şey olmazdı

Aksine iş yerine yeni gelenleri bile davet ettiler. ben daha kıdemliyim anlayacağıınız. ve bu etkinliği yapan evli çocuklu bir insan, davet ettiklerinin arasında gençler de var.

İlkokul talebeleri bile bu anlattığınız şahıstan daha zeki ve akıllıdır eminim

Çocuk gibi hareketler
Bu nedir Allah aşkına

Ben olsam hiç umrumda olmaz
İsterse diyafonla davet etsin herkesi
Bir kaç kalitesiz insanın bulunduğu etkinliğe katılsanız ne katılmasanız ne
haklısınız katılmasam da önemli değil ama bu kişi oturup konuşabildiğim ve nezaketen bir davet edebilir diye düşündüğüm bir kişiydi. o yüzden şaşırıyorum

Butonuyuz gerekirse üstünüzle konuşun . Beni huzursuz ediyorlar rahat. Alışamıyorum d. Ve herkese de söyle ama şakın içine atma.

Sorunlu olduğunuz kişiyle bu düzenleyen kişi yakın sanırım o yüzden

evet onlara yakın ama bu toplu bir etkinlik nezaket icabı sorması gerekmez miydi? üstelik benim bu kişiyle oturup konuşabildiğim bir sorunum olmayan biri.

Ben olsam hic umursamaz zaten oyle cok disar hayati seven biri degilim. Ben sinemaya tiyatroya ailemle yada samimi arkadaslarimla da gidebilirim. Illa is arkadaslarimla cok samimi olmama gerek yok. Gerektiginde konussam yeter.

Butonuyuz gerekirse üstünüzle konuşun . Beni huzursuz ediyorlar rahat. Alışamıyorum d. Ve herkese de söyle ama şakın içine atma.

böyle söylemek de çocukça gelcek onlara. herkesi davet edip beni davet etmiyorlar demek yani.
içime atmayıp ne yapılabilir ki
siz olsanız başka ne yapardınız

böyle söylemek de çocukça gelcek onlara. herkesi davet edip beni davet etmiyorlar demek yani.
içime atmayıp ne yapılabilir ki
siz olsanız başka ne yapardınız

Ben şu zamandan sonra kesinlikle söylerdim bağıra bağıra. Geçmişte sustuğum herşey için kızıyorum . Senin huzurun yok ise herkesin olmasın. Ayrıca bu işyerinde çalışmanı engellemeye çalışmanı saglıyo lar kesinlikle konuş.

Ben şu zamandan sonra kesinlikle söylerdim bağıra bağıra. Geçmişte sustuğum herşey için kızıyorum . Senin huzurun yok ise herkesin olmasın. Ayrıca bu işyerinde çalışmanı engellemeye çalışmanı saglıyo lar kesinlikle konuş.
doğru diyorsunuz. şimdiye kadar sustum bişey demedim. içimde kalmasın en azından

Back
X