Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Rahatsız olduğunu bilmek karşı tarafta konuşmadığın kişiyi daha çok motive edecektir. Bence tam tersine kalan herkesle daha da yakın ol. Hatta sen diğerlerini çağır dışarıya.
ben olsam hiç konuşup karşı tarafı şımartmam
belli ki bilerek yapıyor uzak olun zaten bu tür aktiviteler
bir süre sonra patlıyor o zaman size dönerse yüzüne lafınızı söyler
rahatınıza bakarsınız
Gizli bir mobing olarak algiladim bunu ben. Sizin caninizin sıkılmasi ile amaclarina ulasiyorlar. Madem onlar boyle bir dislama yoluna gidiyor. Goze goz, dise dis, kana kan o zaman.
Ben de kendi etrafima ufaktan insan toplarim.
Daha cazip etkinlikler ayarla bir iki kisiyle. Ortam kontrolunu onlara birakma.
Rahatsız olduğunu bilmek karşı tarafta konuşmadığın kişiyi daha çok motive edecektir. Bence tam tersine kalan herkesle daha da yakın ol. Hatta sen diğerlerini çağır dışarıya.
ben olsam hiç konuşup karşı tarafı şımartmam
belli ki bilerek yapıyor uzak olun zaten bu tür aktiviteler
bir süre sonra patlıyor o zaman size dönerse yüzüne lafınızı söyler
rahatınıza bakarsınız
Gizli bir mobing olarak algiladim bunu ben. Sizin caninizin sıkılmasi ile amaclarina ulasiyorlar. Madem onlar boyle bir dislama yoluna gidiyor. Goze goz, dise dis, kana kan o zaman.
Ben de kendi etrafima ufaktan insan toplarim.
Daha cazip etkinlikler ayarla bir iki kisiyle. Ortam kontrolunu onlara birakma.
Sanki çağırsalar gider misiniz?
Şey gibi olmuş biraz: cagirirsan gelmem cagirmazsan küserim.
Boşver zaten iş yerinde görüyorsun mebdebur suratlilari, bir de iş çıkışı mi zaman gecireceksin?
Sanki çağırsalar gider misiniz?
Şey gibi olmuş biraz: cagirirsan gelmem cagirmazsan küserim.
Boşver zaten iş yerinde görüyorsun mebdebur suratlilari, bir de iş çıkışı mi zaman gecireceksin?
gitmezdim evet ama herkesi özel olarak davet ettiler. gitmeyenler de oldu içlerinden. ben sadece nezaketen bir davet beklemiştim. gidip gitmeme önemli değil. önce de dediğim gibi her gün oturup konuşup şakalaştığım biri yani. bir sorunum yoktu kendisiyle.
merhaba kızlar hemen konuya giriyorum. kalabalık bir iş yerinde çalışıyorum. bazen topluca etkinlikler yapılıyor sinema tiyatro vs. iş yerinde bir kişi yapıyor bu etkinlikleri. bu kişi ortamda ulu orta, yüksek sesle, isim vererek insanları davet ederken bana söylemiyor. aslında hiçbir sorunumuz yok. sadece şu var; davet ettiği bir kişiyle aramız iyi değil. ama onca insan arasında bir kişi ile aramız iyi değil diye böyle bir şey olur mu? topluca yapılan bir etkinlik sonuçta. hem onu ne ilgilendirir benim anlaşmadığım insanların olup olmaması.
bana insanca gelmediği için konuştum diyor ki seni görmedim, ya da işte senin anlaşamadığın insan var orda ondan davet etmedim gibi birkaç saçma bahane sıraladı. siz olsanız ne düşünürdünüz ? hiç böyle şeyler yaşayan var mı?
Benzer durumu yaşadım aynı masada oturdugum herkes eşleriyle sözleşip iş çıkışı iftara gitmiş benim haberim yok benim de acıkca anlaşamadıgım kimse bile yok sadece iclerinden biri benim hayatımı onaylamıyor sıkca laf sokuyor (erken evlendim-24yaş- branşım dolayısıyla daha hızlı atandım kendisi 35 yasında atanmıs evliliğe ise karşı)böyle sacma seyler... ben de masa değiştirdim şimdi cook daha huzurluyum beni sürekli yargılayan o sacma kişiyi sildim de sosyal medyadan oh huzurluyum :)