- 29 Mart 2020
- 476
- 268
- 23
- Konu Sahibi Mevsim Yaz
-
Olmadık bir şeyi insan neden söyler
Muhattap olmamanızı onerırımOlmadık bir şeyi insan neden söyler
Ben sakin kaldıkça meydanı boş buldu salladıkça sallıyor teşekkür ederimMuhattap olmamanızı onerırım
Acın Cekısmelı Bosanma davanız bakın onunuzre.
Davayı Acınca sen, meydanın bos olmadıgını anlayacaklar.Ben sakin kaldıkça meydanı boş buldu salladıkça sallıyor teşekkür ederim
Aslında başka sebepten ötürü ayrılma kararı aldık fakat bu sözler benim sözlerim değil kendini kandırmaktan başka bir işe yaramaz kiPis yalanci kendisi oyle demek sana yikarak mi temizleyecek kendisini?yuzles kuzum savun hakkini daha evliligin ne oldugunu anlamadan bosanmak istiyor oyle mi?bahane uretmesin derdi ne soylesin
Eşim söylemiş ailesine babası da benim babama söylemeyecektim ama laf açıldı diye söylüyorum demişSizin arkanızdan olmadık lafları söyleyen kayınpederiniz mi eşiniz mi ben orayı pek anlayamadım biraz karışık olmuş o kısım. Ama şöyle cevap vereyim; Eğer kayınpederinizse arayıp ağzının payını verin, eğer eşinizse açın davanızı, gönderin dilekçenizi adresine söyleyeceklerini mahkemede söylesin. Terbiyesizleşmeden, çizginizi bozmadan yönetin bu süreci, gereksiz yere de hiçbir şekilde muhattap olmayın ne sünger beyinli eş kişisi ile ne de ailesi ile derim.
Merhabalar yine ben yine saçma sapan konular durumumu okuyanlarınız bilir 5 aydır eşimden ayrıyım 4 aydır da aramıyoruz birbirimizi dün kayınpederim babamın yanına gelmiş birşeyler anlatmış üzüldüm vr anlam veremedim ben eşime 5 bin lira gibi para vardı demişim ki bana verir misin o da veririm demiş ne enayisin demişim ki asla böyle birşey olmadı yok evimiz için villa değil bu müstakil ev demişim.evi bir türlü kabullenmemişim.gibi saçma sapan şeyler şimdi babası da güzellikle bitsin demiş sanli ben para avcısı bir insanım gibi bir izlenim yaratması üzdü babam da sen anlatıyorsun oğlun haklı ben anlatıyorum kuzum haklı gelsinler karşılıklı konuşsunlar bizlerde olalım yanlarında demiş.kendisi de yok artık bitti felan demiş davayı da korona fan dolayı açamamışlar yok yılbalında eşimin annesi gram altın hediye etmişti onu bile söylemiş babama ben nerde yanlış yaptım ne değişik düşünceler
Kendisi istedi boşanmayı bende bu yüzden açmak istemiyorum açıkçası ümidim de kalmadı artıkZaten dört aydir ayriymiysiniz, anladigim kadariyla siz aslinda ayrilmak istemiyorsunuz. Babaniz yinede bir adim atmis konussunlar diye ama o taraftan ret gelmis, güya kendini agirdan satcaklar. Önünüze bakin. Acin davayi akliniz net olsun, ya da ilerde pisman olurum derseniz bekleyin o acsin davayi.
Ne var bu sözlerde soylemis olsanız dahi ben boşanmaya kadar gidecek birsey goremedim | ||
5 aydır ayrısınız 4 aydır hic konusmadınız birbirinizlr tek bişi sorcam esin seni seviyormı ve senin eşine olan sevgin hala varmı ayrılık nedeni esinden dolayımı yoksa kaynana kaynata da dahil miMerhabalar yine ben yine saçma sapan konular durumumu okuyanlarınız bilir 5 aydır eşimden ayrıyım 4 aydır da aramıyoruz birbirimizi dün kayınpederim babamın yanına gelmiş birşeyler anlatmış üzüldüm vr anlam veremedim ben eşime 5 bin lira gibi para vardı demişim ki bana verir misin o da veririm demiş ne enayisin demişim ki asla böyle birşey olmadı yok evimiz için villa değil bu müstakil ev demişim.evi bir türlü kabullenmemişim.gibi saçma sapan şeyler şimdi babası da güzellikle bitsin demiş sanli ben para avcısı bir insanım gibi bir izlenim yaratması üzdü babam da sen anlatıyorsun oğlun haklı ben anlatıyorum kuzum haklı gelsinler karşılıklı konuşsunlar bizlerde olalım yanlarında demiş.kendisi de yok artık bitti felan demiş davayı da korona fan dolayı açamamışlar yok yılbalında eşimin annesi gram altın hediye etmişti onu bile söylemiş babama ben nerde yanlış yaptım ne değişik düşünceler
Başka sebepten dolayı bu aşamaya geldik fakat eşim bu cümleleri kurmuş anlamsız ve gerçek dışı beni ailesine farklı yansıtmak mı derdi anlamadım
Ne var bu sözlerde soylemis olsanız dahi ben boşanmaya kadar gidecek birsey goremedim
Aslında benim bir hatamdan dolayı boşanmak istedi kendisi sonrasında söylenmemesi gereken şeyler söyleyince koptuk ailelerin bir suçu yok biz beceremedik galiba5 aydır ayrısınız 4 aydır hic konusmadınız birbirinizlr tek bişi sorcam esin seni seviyormı ve senin eşine olan sevgin hala varmı ayrılık nedeni esinden dolayımı yoksa kaynana kaynata da dahil mi
Sana iyi deyıp ogullarına mı atacaklar?Merhabalar yine ben yine saçma sapan konular durumumu okuyanlarınız bilir 5 aydır eşimden ayrıyım 4 aydır da aramıyoruz birbirimizi dün kayınpederim babamın yanına gelmiş birşeyler anlatmış üzüldüm vr anlam veremedim ben eşime 5 bin lira gibi para vardı demişim ki bana verir misin o da veririm demiş ne enayisin demişim ki asla böyle birşey olmadı yok evimiz için villa değil bu müstakil ev demişim.evi bir türlü kabullenmemişim.gibi saçma sapan şeyler şimdi babası da güzellikle bitsin demiş sanli ben para avcısı bir insanım gibi bir izlenim yaratması üzdü babam da sen anlatıyorsun oğlun haklı ben anlatıyorum kuzum haklı gelsinler karşılıklı konuşsunlar bizlerde olalım yanlarında demiş.kendisi de yok artık bitti felan demiş davayı da korona fan dolayı açamamışlar yok yılbalında eşimin annesi gram altın hediye etmişti onu bile söylemiş babama ben nerde yanlış yaptım ne değişik düşünceler
AnlamadımSana iyi deyıp ogullarına mı atacaklar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?