yaşlar küçük sanırım
Issiz adami oynamak çok sexy iveett
Adam kizin yanina bile gitmiyor, neyin evlenmesi!!
Ve 7 ay öncesinden bile sinavi bahane etmek vay be! Sanirsin yeni House olma peşinde!
Ve anne abla sesleri duymasi, evli olmadiği anlamina gelmez. Zira Türkiye biraz pipi sevdalisi bir ülke. Evli bir erkeğin böyle şeyler yapmasini normal karşilayan ton ile anne var.
Bence bu çocuk arkadaşınızın güzelliğinden etkilenmiş. Yoğun ders çalışıyor stresli olduğu içinde geceleri konuşup rahatlıyor bir nevi. Kazansa mesela sorumluluğu daha çok artacak. Bence arkadaşın çok fazla bağlanmadan ne yaşadığını gerçekten sorgulasın. Buradan bakınca ciddi bir ilişki gibi durmuyor.
aynı seyi söyledim.Canı sıkılıyor, konuşacak birisi işte, muhabbetini de seviyormuş arkadaşımın, guzel de kız. Sınavı bitse basae gider dedim
Kaybım olmaz diyor
Sonra garanti veriyorum ağlar 11 yıldır tanıyorum, aksi pek mümkün değil. Ki alışmıştır yani şimdiden bileEğer kaybedeceğim bir şey yok diye düşünüyorsa devam edebilir tabii.
Sonra garanti veriyorum ağlar 11 yıldır tanıyorum, aksi pek mümkün değil. Ki alışmıştır yani şimdiden bile
Kıyamıyorum işteKendi düşen ağlamaz diye bir söz var. Bazen bazı şeyleri öngörebilmek lazım. Kendini korumaya almak lazım. Benim hayatım benim için çok değerli. Beni üzecek her şeyden uzak dururum mesala. Herkesin böyle yapması gerektiğini düşünüyorum.
Ciddi ciddi tus'a hazırlanan adam her gece 2-3 saat video chat yapmaz.çocuk doktor Tus’a hazırlanıyor
Bir arkadaşım ekolu gibi geldi.Düşünüyor sanırım
çocuk doktor Tus’a hazırlanıyor
Alkol masraflarını annesi karşılıyor sanırım ama kalkıp biri için bin km gelmesi zor diyor cunku kızın yaşadığı şehirle hiçbir bağlantısı yokmuş oğlanın
Bu internet üzerinden tanışılanların nedense hep doktor oluşu asfhkjkhjArkadaşımın bir flörtü var.
İnternet üzerinden tanısmıslar 7-8 aydır konuşuyorlarmış .
Farklı şehirlerde yaşıyorlar ve birbirlerini hiç görmediler
Ama her gece 2-3 saat görüntülü konuşuyorlarmış, gündüzleri çocuk sınava hazırlanıyor diye neredeyse hiç konuşmuyorlarmış
Muhabbet çok iyi diyor , çocuk da aynı şeyi söylüyormuş.
baya da patavatsız denilecek kadar dürüstmüş. Kıza çok güzelsin falan diyormuş sürekli. Ama içkili olduğu bir aksam basından kötü bir hikaye geçtiğini(aldatılmak vs sanırım) ve unutmakta zorlandığını söylemiş.bu yuzden de evlenmeyi istemediğini söylemiş.
en son da ;
çok güzelsin kızıım diyormuş
Arkadaşım oldu olacak ben de baba diyeyim demiş
O da ciddi ciddi bana baba de demiş. Arkadaşım , sapıksın demiş.
Bana anlattı anlam veremedim, yardımlarınızı bekliyoruz :)
Arkadaşımın bir flörtü var.
İnternet üzerinden tanısmıslar 7-8 aydır konuşuyorlarmış .
Farklı şehirlerde yaşıyorlar ve birbirlerini hiç görmediler
Ama her gece 2-3 saat görüntülü konuşuyorlarmış, gündüzleri çocuk sınava hazırlanıyor diye neredeyse hiç konuşmuyorlarmış
Muhabbet çok iyi diyor , çocuk da aynı şeyi söylüyormuş.
baya da patavatsız denilecek kadar dürüstmüş. Kıza çok güzelsin falan diyormuş sürekli. Ama içkili olduğu bir aksam basından kötü bir hikaye geçtiğini(aldatılmak vs sanırım) ve unutmakta zorlandığını söylemiş.bu yuzden de evlenmeyi istemediğini söylemiş.
en son da ;
çok güzelsin kızıım diyormuş
Arkadaşım oldu olacak ben de baba diyeyim demiş
O da ciddi ciddi bana baba de demiş. Arkadaşım , sapıksın demiş.
Bana anlattı anlam veremedim, yardımlarınızı bekliyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?