Arkadaşımın bir flörtü var.
İnternet üzerinden tanısmıslar 7-8 aydır konuşuyorlarmış .
Farklı şehirlerde yaşıyorlar ve birbirlerini hiç görmediler
Ama her gece 2-3 saat görüntülü konuşuyorlarmış, gündüzleri çocuk sınava hazırlanıyor diye neredeyse hiç konuşmuyorlarmış
Muhabbet çok iyi diyor , çocuk da aynı şeyi söylüyormuş.
baya da patavatsız denilecek kadar dürüstmüş. Kıza çok güzelsin falan diyormuş sürekli. Ama içkili olduğu bir aksam basından kötü bir hikaye geçtiğini(aldatılmak vs sanırım) ve unutmakta zorlandığını söylemiş.bu yuzden de evlenmeyi istemediğini söylemiş.
en son da ;
çok güzelsin kızıım diyormuş
Arkadaşım oldu olacak ben de baba diyeyim demiş
O da ciddi ciddi bana baba de demiş. Arkadaşım , sapıksın demiş.
Bana anlattı anlam veremedim, yardımlarınızı bekliyoruz :)
Nasil bi flortse asla yuzyuze goruşmeden? Yuzyuze gorusmedigi kisiye flortum dememekten baslasin once o arkadas(!)
Asla da gormedigi biri icin yuzyillarca kafa da yormasin
Tekra ve tekrar asla gormedigi kisinin bozuk psikolojisi de umrunda olmasin
Son olarak tavsiyem; silsin ve engellesin o arkadas
Bi sonuca varılmayacak gereksiz muhabbet olmuş. Bence iş sınav falan değil bu adamda birşeylik muhakkak olmalı
Who is your dady muhabbeti olmus
Şeeeeey , neeeyBen de 2-3 aydır biliyorum. Sosyal medya olayına tersim diye anlatmaya çekinmiş. Bana çok iyi geliyor diyor. Muhabbeti kes diye ısrar edemedim o yüzden. Ama burayı ona okutacağım.
sınavı yuzunden maddi açıdan da zaman açısından da pek parlak olmadığını söyledi. İyi bir işi var atama için çabalıyormuş ve feyk olmadığına emin.
Annesi ve ablasının sesini duyuyorum aileyle yaşıyor dedi. Ben evli olmasın dedim çünkü
Maddi açıdan kötü olan insanın alkol kullanması ilginç. Sınava çalışan insan (ki yoğun çalışıyorum izlenimi vermiş) çok fazla kaynak kitap kullanır. Şuan kitaplarda pahalı çok derine indimBen de 2-3 aydır biliyorum. Sosyal medya olayına tersim diye anlatmaya çekinmiş. Bana çok iyi geliyor diyor. Muhabbeti kes diye ısrar edemedim o yüzden. Ama burayı ona okutacağım.
sınavı yuzunden maddi açıdan da zaman açısından da pek parlak olmadığını söyledi. İyi bir işi var atama için çabalıyormuş ve feyk olmadığına emin.
Annesi ve ablasının sesini duyuyorum aileyle yaşıyor dedi. Ben evli olmasın dedim çünkü
Arkadaşın flört ettiğini düşünmüyordur inşallah.
Maddi açıdan kötü olan insanın alkol kullanması ilginç. Sınava çalışan insan (ki yoğun çalışıyorum izlenimi vermiş) çok fazla kaynak kitap kullanır. Şuan kitaplarda pahalı çok derine indim
Ne sınavıymış bu arada?
Kalkıp biri için şu kadar km gelmesi zor diye bi cümle yazıyorsan eğer arkadaşın zaten değer görmüyor bence. Bazı zamanlar otobüs uçak biletleri uygun oluyor. 1 gününü ayırıp atlayıp gelse bi çay içseler çayı da arkadaşın ödese mis gibi işteDüşünüyor sanırım
çocuk doktor Tus’a hazırlanıyor
Alkol masraflarını annesi karşılıyor sanırım ama kalkıp biri için bin km gelmesi zor diyor cunku kızın yaşadığı şehirle hiçbir bağlantısı yokmuş oğlanın
Düşünüyor sanırım
çocuk doktor Tus’a hazırlanıyor
Alkol masraflarını annesi karşılıyor sanırım ama kalkıp biri için bin km gelmesi zor diyor cunku kızın yaşadığı şehirle hiçbir bağlantısı yokmuş oğlanın
Kalkıp biri için şu kadar km gelmesi zor diye bi cümle yazıyorsan eğer arkadaşın zaten değer görmüyor bence. Bazı zamanlar otobüs uçak biletleri uygun oluyor. 1 gününü ayırıp atlayıp gelse bi çay içseler çayı da arkadaşın ödese mis gibi işte
Arkadaşin hiç görüşmediği biri ile, evlenmemeyimi dert ediyor?
Ve ya bu çocuk evli, ya agir bir ergen. Bence "ilişkiyi" kessin arkadaşin.
Çok ilginç ya.
Nasıl bir boşluk?
Nasıl bir yalnızlık hissi var şimdiki gençlerde şaşıp kalıyorum.
Hiç mi faydalı bir işle uğraşmak istemezler?
Hiç mi gerçek anlamda dertleri yok?
Yazık,çok üzülüyorum.
evlenme derdi olan bir kız değil aslında.
Ama çok eğleniyoruz keske evlensek dedi
Bir aksam da konusurken evlilik böyle güzel mi keske evlensek demiş .Sonra korkuyor oldugunu söylem
Evli bir adamla konuşuyor olma korkusu vardı
Ama annesiyle ablasıyla oldugunu saatlerce görüntülü konusmalarından anlamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?