Doğuma Hazırlık Anlamı Güzel Kız İsimleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

masalldiyari

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
70
59
18
DÖTRT AY SONRA BİR KIZIM OLACAK VE İSMİNİ LALEGÜL KOYMAK İSTİYORUZ ANCAK BİR ÜÇÜNCÜ İSİM DAHA ARIYORUM KURANI KERİMDE GEÇEN YADA SAHABE İSİMLERİNDEN LALEGÜLÜN YANINI KOYABİLECEĞİMİZ ÜÇÜNCÜ İSİM İÇİN ÖNERİLRİNİZİ BEKLİYORUM

DÖTRT AY SONRA BİR KIZIM OLACAK VE İSMİNİ LALEGÜL KOYMAK İSTİYORUZ ANCAK BİR ÜÇÜNCÜ İSİM DAHA ARIYORUM KURANI KERİMDE GEÇEN YADA SAHABE İSİMLERİNDEN LALEGÜLÜN YANINI KOYABİLECEĞİMİZ ÜÇÜNCÜ İSİM İÇİN ÖNERİLRİNİZİ BEKLİYORUM
Lalegül zaten iki isimli gibi soyleniyor. 3. İsime gerek yok bence canim. Yanina da pek bi isim uymuyor ...

Lalegul zaten 2 isim. 3isim kiziniz icin ilerde her zaman sorun olur. Illaki kuranda gecmesi gerekmiyor bir ismin. Anlami guzel olsun yeter.

Yani genelde daha eski kaliyor dediginiz tur isimler. Sizin dusundugunuz isimde daha modern kaliyor. Bide hangi ismi kullanacak kiziniz. Elif zeynep ayse hatice rabia hacer merve tuba bunlar suan aklima gelenler.

Zülâl lalegül nasıl?
Zülâl lale daha güzel geliyor kulağa bence . Tabii karar sizin :)

Lalegül olmak zorunda mı?

Zeynep Zehra esra Berra Serra varken ..

Kulagına uzunca ismini okutup kimligine sadece lalegul yazdirsaniz benim kizim hatice merve kimlikte sadece merve ama iki ismide soyluyoruz

Kur'an'i Kerim'den olmasi degil onemli olan anlaminin guzel olmasi.. Peygamber Efendimiz (s.a.v.)
ozellikle bunu vurguluyor.
Ben sahabe isimlerinden yana olmusumdur her zaman..
Ayse (Bolluk bereket icinde yasayan. Peygamber Efendimiz'in esi)
Sare (Saf temiz.. Farkli dillerde farkli anlamlari da var. Ayrica Hz.Ibrahim'in esi)
Erva ( Cesur,yigit anlaminda. Peygamber Efendimiz'in halasinin ismi)
Azra (El degmemis bakire kiz. Hz. Meryem'in isimlerinden biri)
Serra ( Bolluk, genislik)
Ebrar
Ahsen
Elif...

Back
X