- 4 Mart 2016
- 70
- 59
- 18
- Konu Sahibi masalldiyari
-
Lalegül zaten iki isimli gibi soyleniyor. 3. İsime gerek yok bence canim. Yanina da pek bi isim uymuyor ...DÖTRT AY SONRA BİR KIZIM OLACAK VE İSMİNİ LALEGÜL KOYMAK İSTİYORUZ ANCAK BİR ÜÇÜNCÜ İSİM DAHA ARIYORUM KURANI KERİMDE GEÇEN YADA SAHABE İSİMLERİNDEN LALEGÜLÜN YANINI KOYABİLECEĞİMİZ ÜÇÜNCÜ İSİM İÇİN ÖNERİLRİNİZİ BEKLİYORUM
evet ama kuranı kerimde geçmesini istiyorumLalegül zaten iki isimli gibi soyleniyor. 3. İsime gerek yok bence canim. Yanina da pek bi isim uymuyor ...
O zaman ya lalenin yanina ya da gulun yanina arayabilirsinz lalegul zor bi isim.evet ama kuranı kerimde geçmesini istiyorum
Haklı olabilirsiniz ama üçüncü isim isriyorumO zaman ya lalenin yanina ya da gulun yanina arayabilirsinz lalegul zor bi isim.
Sahabe ismi de olabilir ahirette ki hitab şeklini düşünüyorumLalegul zaten 2 isim. 3isim kiziniz icin ilerde her zaman sorun olur. Illaki kuranda gecmesi gerekmiyor bir ismin. Anlami guzel olsun yeter.
Eşim çok istiyor bende onu kırmak istemiyorum Oyuzden yanına bir isim daha arıyoruz.Lalegül olmak zorunda mı?
Zeynep Zehra esra Berra Serra varken ..
bilmiyorum kimlikte uzun yazması fark eder mi ki....Kulagına uzunca ismini okutup kimligine sadece lalegul yazdirsaniz benim kizim hatice merve kimlikte sadece merve ama iki ismide soyluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?