bu ruyayı kım yorumladı kı ? sız ıyı dusunun kotu dusunup kendınızı daha cok strese sokmanın sıze faydası olmayacakKızlar merhaba, bu sabah çok kötü bir şekilde uyandım. Kötü bir rüya gördüm. Anlamı da kötü. Diyor ki yakında bir yolculuğa çıkacaksanız çıkmayın o yolculuk hayırsız kötü bir yolculuk olacak. Ve ben bir hafta sonra şehir dışına gideceğim inşallah sınav icin babamla. Ve çok korkuyorum yolculukta bir şey olursa diye. Ve bunu sizlerle paylaşmak istedim, bu sınav için aylarca uğraştım, kötü bir şey olacak ta bana malum mu oldu bilmiyorum.
internetten baktım ya normalde pek umursamam ama yolculuk deyince ve ben de yakın zamanda yolculuğa çıkacağım için daraldım iyice bir de zaten panik bir insanımbu ruyayı kım yorumladı kı ? sız ıyı dusunun kotu dusunup kendınızı daha cok strese sokmanın sıze faydası olmayacak
ınternete burun kanaması dıyorsunuz beyın tumoru cıkıyor allah ıyılıgınızı versın emıinternetten baktım ya normalde pek umursamam ama yolculuk deyince ve ben de yakın zamanda yolculuğa çıkacağım için daraldım iyice bir de zaten panik bir insanım
Yola çıkarken felak nas ayetelkursu ve fatiha okuyun kendinizi Allaha havale edin yola çıkın.olacak varsa heryerde olur.
İnşallah ,çok teşekkür ederimınternete burun kanaması dıyorsunuz beyın tumoru cıkıyor allah ıyılıgınızı versın emı
kendı kendınızı germıssınız bos yere bırsey olmaz ıyı yolculuklar sınavda basarılar
Parantez içinde yazdıklarınız bariz anlamı olanlar mı olmayanlar mı acaba?Rüyalar biraz da bilinçaltıdır ya belki sizinki de öyledir.
Bariz anlamı olmayan(diş düşmesi, sac dökülmesi,yangın vs gibi...) rüyalara fazla itibar etmem ben. Hayrolsun deyin hayırlara çıksın inşallah
Parantez içinde yazdıklarınız bariz anlamı olanlar mı olmayanlar mı acaba?
rüyala amel edilmez ,bilinçaltı oyunu olabilir sınav stresi belki kaygılandın yolculuk falan etkilenmişsindir hayra yor hayrolsunKızlar merhaba, bu sabah çok kötü bir şekilde uyandım. Kötü bir rüya gördüm. Anlamı da kötü. Diyor ki yakında bir yolculuğa çıkacaksanız çıkmayın o yolculuk hayırsız kötü bir yolculuk olacak. Ve ben bir hafta sonra şehir dışına gideceğim inşallah sınav icin babamla. Ve çok korkuyorum yolculukta bir şey olursa diye. Ve bunu sizlerle paylaşmak istedim, bu sınav için aylarca uğraştım, kötü bir şey olacak ta bana malum mu oldu bilmiyorum.
Diş düşmesini biliyordum da diğerlerini duymamıştımAnlamı olanlar yani bizim yörede az cok herkes bilir ölüme delalet ettiğini ki ben bizzat deneyimledim
Ohoo o rüya yorumları doğru olsaydı ben şimdi para içinde yüzüyordum :) hayır olsun de hayır olsun derler ,siz de hayır olsun deyip üstünde de durmayın
Olmazssa haber ver biz oldururuzHepinize teşekkür ederim , zaman ayırıp benim için bir şeyler yazdınız. Çok panik bir insanım sizlerle bu durumu paylaşmak istedim ve iyi de yapmışım rahatladım baya. Olacaksa her türlü olur haklısınız. Sizleri seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?