Anlamı kötü olan rüya :(((((

bhr995

🌸
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2019
359
411
18
Kızlar merhaba, bu sabah çok kötü bir şekilde uyandım. Kötü bir rüya gördüm. Anlamı da kötü. Diyor ki yakında bir yolculuğa çıkacaksanız çıkmayın o yolculuk hayırsız kötü bir yolculuk olacak. Ve ben bir hafta sonra şehir dışına gideceğim inşallah sınav icin babamla. Ve çok korkuyorum yolculukta bir şey olursa diye. Ve bunu sizlerle paylaşmak istedim, bu sınav için aylarca uğraştım, kötü bir şey olacak ta bana malum mu oldu bilmiyorum.

bu ruyayı kım yorumladı kı ? sız ıyı dusunun kotu dusunup kendınızı daha cok strese sokmanın sıze faydası olmayacak

Allah hayırlara cikarsin inşallah kötü rüyaları kimseye anlatmadan suya anlatın su alır götürür derler kötü dusunme kötü olmasin canım

bu ruyayı kım yorumladı kı ? sız ıyı dusunun kotu dusunup kendınızı daha cok strese sokmanın sıze faydası olmayacak
internetten baktım ya normalde pek umursamam ama yolculuk deyince ve ben de yakın zamanda yolculuğa çıkacağım için daraldım iyice bir de zaten panik bir insanım

internetten baktım ya normalde pek umursamam ama yolculuk deyince ve ben de yakın zamanda yolculuğa çıkacağım için daraldım iyice bir de zaten panik bir insanım
ınternete burun kanaması dıyorsunuz beyın tumoru cıkıyor allah ıyılıgınızı versın emı

kendı kendınızı germıssınız bos yere bırsey olmaz ıyı yolculuklar sınavda basarılar

Rüyalar biraz da bilinçaltıdır ya belki sizinki de öyledir.

Bariz anlamı olmayan(diş düşmesi, sac dökülmesi,yangın vs gibi...) rüyalara fazla itibar etmem ben. Hayrolsun deyin hayırlara çıksın inşallah

Yola çıkarken felak nas ayetelkursu ve fatiha okuyun kendinizi Allaha havale edin yola çıkın.olacak varsa heryerde olur.
ınternete burun kanaması dıyorsunuz beyın tumoru cıkıyor allah ıyılıgınızı versın emı

kendı kendınızı germıssınız bos yere bırsey olmaz ıyı yolculuklar sınavda basarılar
İnşallah ,çok teşekkür ederim

Ben rüyalara inanmadiğımdan mıdır bilmem, hiç çıkmaz rüyalarım..
Takmayın kafanıza, sınavda başarılar..

Parantez içinde yazdıklarınız bariz anlamı olanlar mı olmayanlar mı acaba?

rüyala amel edilmez ,bilinçaltı oyunu olabilir sınav stresi belki kaygılandın yolculuk falan etkilenmişsindir hayra yor hayrolsun

Tutun ki rüyanız çıkacak diye size gösterildi sizin ayrıcalığınız ne?? Kaza ve kadere inan oku duanı çık yola. Öleceğiz diye yaşayamayız ki...
Allah sınavında selamet versin.. Unutma bu dünya da bi sınav. Kötü biley yolculukta da olabilir evde de olabilir..

Hepinize teşekkür ederim , zaman ayırıp benim için bir şeyler yazdınız. Çok panik bir insanım sizlerle bu durumu paylaşmak istedim ve iyi de yapmışım rahatladım baya. Olacaksa her türlü olur haklısınız. Sizleri seviyorum

internetde rüya tabirleri nedense hep iyi yorumla baslar kötüye dogru yol alir. bende tam kötüm yorum baslamadan aaa cok güzel seyler olcak diip sip diye ekrani kapatirim sende öyle yap hic korkma. hersey Allahtan

Ohoo o rüya yorumları doğru olsaydı ben şimdi para içinde yüzüyordum :) hayır olsun de hayır olsun derler ,siz de hayır olsun deyip üstünde de durmayın

oda dogru bendede cogunlukla bi yerden büyük para gelcek diyor. gele gele gelemedi yolu uzun sanirim

ben böyle rüyaları kimseye anlatmam, etrafınızdaki enerjileri bilemezsiniz. akan suya anlatmak en iyisi. su alır götürür. hatta eskiler derdini ferahlamak için akan suya anlat rahatlarsın der.

Olmazssa haber ver biz oldururuz
Takma böyle şeyleri kafana herşey insanlar için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…