- 30 Ekim 2016
- 69
- 23
- 3
- 51
- Konu Sahibi Sonuvarbunun
-
Ben bu kısma takıldım, biriyle sanal seks yapacağım ama seninle olsun istiyorum anlamına gelmiyor mu bu cümle?Eşim benden fantezi olsun diye çıplak fotolarımı göndermemi istiyor telden. Düşünüyorum eşler arasında fantezi olabilir diye eşime de çekincelerimi söylüyorum, ben seninle yaşamak istiyorum diyor.
Ay yok artık gercekten mi yaa ? Hangi konu o hatırlıyor musun? Insan esinin ciplak fotosunu paylasir mi yaa düşünmesi bile korkunç inanamiyorumÇıplak fotoyu bilemedim
Atsanız da yüzünüzü göstermeden çekseniz olmazmı?
Burda bı üyenin eşi, kadının uygunsuz fotoğraflarını nette paylaşmış diye okumuştum
Ailenizin ihtiyacı varsa 1 ay kalınabilir ama çok uzun bir zaman bana göre evden ayrılmak için
Cok dogruzaruret yoksa 1 ay eşten ayrı kalmak için uzun bi süre evinize dönmeye ne dersiniz?
Bende çok şok olmuştum tekrar tekrar okudum ben salaklaştım da anlamıyorum diye ama öyle yazmıştıAy yok artık gercekten mi yaa ? Hangi konu o hatırlıyor musun? Insan esinin ciplak fotosunu paylasir mi yaa düşünmesi bile korkunç inanamiyorum
Skype'tan falan sanal seks yapın bari veya görüntülü aramayla. Fotoğraflar artık çok kolay yayılabiliyor akıllı telefonlarda ve artık Cloud var yani telefondan silseniz bile orada kalıyor, hacklenebiliyor. Onu geçtim kazara biri görebilir telefonunda tutarsa.
Ay yok artık gercekten mi yaa ? Hangi konu o hatırlıyor musun? Insan esinin ciplak fotosunu paylasir mi yaa düşünmesi bile korkunç inanamiyorum
Ay yok artık gercekten mi yaa ? Hangi konu o hatırlıyor musun? Insan esinin ciplak fotosunu paylasir mi yaa düşünmesi bile korkunç inanamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?