anlamsiz bir gerginlik ve moral bozuklugu. Niye boyleyim?

Hayalhh

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2018
58
80
3
32
Merhabalar. Dunden beri uzerimde bir gerginlik var. Kesinlikle sebepsiz. Moralim cok bozuk. Yani elime birini verseler sacini basini yolacakmisim gibi hissediyorum. Ama dedigim gibi sebepsiz yere, durup dururken niye boyle hissediyorum? Ben hep sahip olduklarimin degerini bilmeliyim, sukretmeliyim, pozitif olmaliyim dedikce boyle oluyor. Anlamadim .

havalardan sanirim bende dun gece yuregime bir tas oturmus gibi uyandim surekli ic cekiyorum sanki bir skintim varmis gibi

Mevsim degisikligi?
PMS?
Pms degil, atlattim o donemi. Mevsim degisikliginden kaynaklaniyorsa bir an once gecer inşaAllah cunku ben gerginligi ustumden atmaliyim dedikce daha cok geriliyorum. Bu da cevreye yansiyor haliyle..

Pms degil, atlattim o donemi. Mevsim degisikliginden kaynaklaniyorsa bir an once gecer inşaAllah cunku ben gerginligi ustumden atmaliyim dedikce daha cok geriliyorum. Bu da cevreye yansiyor haliyle..
Onu yenmek elinizde
Spor yapin,hic yapamiyorsaniz yuruyuse cikin,gezin. Arkadaslarinizla vakit gecirin,kitap okuyun,sosyal yardimlasma derneklerine gidin, tanimadiginiz insanlara yardim edin mesela

Sıcacık bir duş tv karsısında battaniyeyi örtüp sıcak bi çay/kahve üc bes film
Hiç bişey kalmaz gibi :)

Bende kendimi aşırı gergin hissediyorum özel günüm yeni bitti . Aslınsa benimkinin sevenleri var böyle hissetmem için ama sizinki mevsimsel olsa gerek diye düşündüm

Durum bende de aynı.
Kötüye yormamaya çalışıyorum.
İçim sıkılıyo.
Belkide (chemistral) hava yüzündendir. Kurtulmak ve mutlu olmak için herşeyi denedim kendi içimde. Müzik dinledim, videolar izledim kafam dağılsın diye ama yok...

Yok. Kurtulmaya calismakla olmuyor. Zannediyorum kendiliginden gecinceye kadar biz boyle olacagiz...

Arada hepimize olur. Sakinlesmeye çalıştıkça daha çok sinirleniriz. Havalardan sanırım. Hiçbir şey yapmadan oturup bir bardak çay/kahve içmek bana iyi gelir. Yanına güzel bir kek/çikolata vs varsa benden iyisi yok. Güzel bir kahvaltı da olur. Bugün boşum ben kaç gündür çok yoruldum. Kendimi güzel bir kahvaltı ile odullendirecegim. Oğlan da kreste ehe :))

Yok. Kurtulmaya calismakla olmuyor. Zannediyorum kendiliginden gecinceye kadar biz boyle olacagiz...

Geçecek belki ama böyle mutsuz gergin oluncada herşey kötüye gidiyo veya kötü olan herşey insanın gözüne batıyo. Oyüzden geçmiyo benim 2 hafta olacak. Dayımın ölümü, annemin yanımdan gidişi, işlerin gidişatı derken tüm kötü şeyler buldu işte. Deriin bir nefes çekiyorum yine dolmuyo içim. Gitsin artık kendiliğinden uzaaak bir yere.

Ne guzel... Gunun keyfini cikarin :) ozendim, ,ben de bugunumu kitaplarima ayirayim en iyisi . Kahve de iyi gider yaninda. Teşekkürler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…