Pms degil, atlattim o donemi. Mevsim degisikliginden kaynaklaniyorsa bir an once gecer inşaAllah cunku ben gerginligi ustumden atmaliyim dedikce daha cok geriliyorum. Bu da cevreye yansiyor haliyle..Mevsim degisikligi?
PMS?
İkisi de degil :))))1-adet mi olacaksınız
2-ikizler burcu musunuz
Onu yenmek elinizdePms degil, atlattim o donemi. Mevsim degisikliginden kaynaklaniyorsa bir an once gecer inşaAllah cunku ben gerginligi ustumden atmaliyim dedikce daha cok geriliyorum. Bu da cevreye yansiyor haliyle..
Yok. Kurtulmaya calismakla olmuyor. Zannediyorum kendiliginden gecinceye kadar biz boyle olacagiz...Durum bende de aynı.
Kötüye yormamaya çalışıyorum.
İçim sıkılıyo.
Belkide (chemistral) hava yüzündendir. Kurtulmak ve mutlu olmak için herşeyi denedim kendi içimde. Müzik dinledim, videolar izledim kafam dağılsın diye ama yok...
Yok. Kurtulmaya calismakla olmuyor. Zannediyorum kendiliginden gecinceye kadar biz boyle olacagiz...
Ikizler boylemi olur1-adet mi olacaksınız
2-ikizler burcu musunuz
Ne guzel... Gunun keyfini cikarin :) ozendim, ,ben de bugunumu kitaplarima ayirayim en iyisi . Kahve de iyi gider yaninda. Teşekkürler :))Arada hepimize olur. Sakinlesmeye çalıştıkça daha çok sinirleniriz. Havalardan sanırım. Hiçbir şey yapmadan oturup bir bardak çay/kahve içmek bana iyi gelir. Yanına güzel bir kek/çikolata vs varsa benden iyisi yok. Güzel bir kahvaltı da olur. Bugün boşum ben kaç gündür çok yoruldum. Kendimi güzel bir kahvaltı ile odullendirecegim. Oğlan da kreste ehe :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?