Anlamsız bir mesaj.

Ya mesaj aran şahıs birden telefon ekranından çıkıp konu sahibinin namusuna göz dikerse?

Biri bana "kakaokafa?" diye mesaj atsa tuhafıma gider. Kardeşim konuya direkt gir işte, o ne öyle seslenir gibi? Gıcık oluyorum öyle mesajlara, o yüzden hiiiiç cevaplamak istemem.
Size gelelim, yerinizde olsaydım önce o kişinin derdini öğrenmeye çalışırdım, attığı adıma göre ne yapacağıma karar verirdim. Rahatsız edici bir sebep olmayınca engellemek bana acayip saçma geliyor.

Bu arkadaş da bir tuhafmış. O kadar yıl silmemiş mi numaranızı. Ben görüşmediğim insanın telefonunu siliyorum telefonumdan.

Bende nickinize hiç bakmadım okudum konuyu.
Bettijo diye niye yazdı çocuğu yazmıştır ya klavyeye rastgele bastı heralde cocuk. diye düşündüm

Meğer siz adınızı yazdığını anlatmaya calisiyormuşauunuz

Son düzenleme:
Ay bir kere benim de böyle bir sey basıma gelmisti, cocuk meğer sevgilisinden ayrılmış aranıyormuş iste, engellemiştim instagramdan da yazmıştı sonra. Pis yüzsüz erkekler hepsı aynı

Bin sene geçmiş üzerinden. Çok fazla kasıyorsunuz kanların beyne sıçraması engel falan. Çok aşırı değil mi bunlar :/

Ay ben bile merak ettim soru işareti ataydiniz bari derdi neymiş hep beraber öğrenirdik siz yinede engeli kaldırın

12 yıl çok uzun gerçekten. Ama önce sorup sonra engelleseydin özür falan mı dileyecekti acaba

bana zamanında yaptıkları davranışların en uygun cevabı bu gibi gelmişti o yüzden engelledim. yoksa haklısınız aslında. sanki zamanında beni yok sayan benden kurtulmaya çalışan, üzen onlar değilmiş gibi, hiçbir şey yokmuş gibi bir de 10 yıl sonra mesaj atınca öyle yapmak geldi içimden. ama haklısınız, yani doğru en azından öğrenmek isteyebilirdim ama artık çok geç, ne diyeceğim, "selam ya ben geçen öyle bi engelledim ama merak da ettim naber???" falan mı? neticesiyle güler adam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…