Anlamsız mesajlar?

Nehirce 32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2016
317
158
103
38

Merhaba kizlar Nişanlim dan ayrılalı 1 ay oldu ama durmadan facebook adresimden biri bana bu şekilde mesaj atıyor ev arkadaşından şüphelenmeye başladım sizce kim neden böyle bir durumda mesaj atar amacı nedir bu arada eski nişanlımi sosyal ağlardan engelledim ve onunla ilgili zerre paylaşım yapmıyorum beni aldattığı için nişan atıldı beni neden suçluyor anlamış değilim...

Kaile alma Engelle gitsin.....

" Benden gitme " manidar bir isim olmus. Sırf sana mesaj atmak icin sahte hesap actiysa bu sahis neden boyle bi isim secer ki?

Bekar evinde 3 erkek kalıyorlar bence bunu yazan bir erkek ev arkadaşı olmalı ihtimali yüksek :) kendi arkadaşını kötüleyen birı adalete bak
Belkide nişanlının seni aldattığı bir kadın.. Bu da bir ihtimal..
Ama olayın içinde 3 erkek arkadaş varsa, dediğin gibi olabilir.. En megolamanını düşün, takip et..

Belkide nişanlının seni aldattığı bir kadın.. Bu da bir ihtimal..
Ama olayın içinde 3 erkek arkadaş varsa, dediğin gibi olabilir.. En megolamanını düşün, takip et..
İlk mesajda bende kadın olduğundan suphelenmistim ama ikinci mesajda devamlı senden bahsediyor demesi yanında onunla devamlı olan biri olduğu kanisini uyandırdı itiraf edeyim çok gizemli allahım nelerle uğraşıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…