- 19 Ocak 2016
- 317
- 158
- 103
- 38
- Konu Sahibi Nehirce 32
-
nisanlının kendisini bile olabilir
Ben de eski nişanlınız diye düşündüm.
Ben kendi yoluma bakıyorum ama kimse bu gizemli takipçim arada çıkıyor böyleBen sana hak veriyorum bu erkek milleti böyle işte boşver vur götüne tekmeyi iyi yapmışsın engelle bu salağı da ...
adam bir sekilde olayın kapanmamasını saglamaya calısıyordur iste erkeklerin bazen yaptıklarında mantık aramayınEski nişanlımi neden kendini kötülesin ki ben onun olduğunu düşünmüyorum
Eski nişanlımi neden kendini kötülesin ki ben onun olduğunu düşünmüyorum
4 yıldır beraberdik herşey onun açısından da benim açımdan da çok iyi gidiyordu bütün eşyalar hazır düğün salonu tutulmuştu o bekar evinde kalıyordu ben düzgün bir yuvamız olsun diye elimden geleni yaptım maddi manevi yanında oldum taki beni aldattığıni öğrenene kadar inkar etti ama kuşku girdi bir kere o yüzden attim nişanı beni aldattığını düşündüğüm dönemde bile hep iyiydi bana karşı vicdan yaptı kendince galiba :) şimdi ise bu şekilde msj gelmesi enteresan doğrusuadam bir sekilde olayın kapanmamasını saglamaya calısıyordur iste erkeklerin bazen yaptıklarında mantık aramayın
kaale almayın hic benim bir tanıdıgımın basınada boyle birsey geldi bir kız mesaj attı ben eski sevgilinin kız arkadasıyım nasıl bir insan seni aldattımı vs diye meger adamın kendisiymis yazan.. garip garip isler:)4 yıldır beraberdik herşey onun açısından da benim açımdan da çok iyi gidiyordu bütün eşyalar hazır düğün salonu tutulmuştu o bekar evinde kalıyordu ben düzgün bir yuvamız olsun diye elimden geleni yaptım maddi manevi yanında oldum taki beni aldattığıni öğrenene kadar inkar etti ama kuşku girdi bir kere o yüzden attim nişanı beni aldattığını düşündüğüm dönemde bile hep iyiydi bana karşı vicdan yaptı kendince galiba :) şimdi ise bu şekilde msj gelmesi enteresan doğrusu
Bir dost işteEki Görüntüle 1765574
Merhaba kizlar Nişanlim dan ayrılalı 1 ay oldu ama durmadan facebook adresimden biri bana bu şekilde mesaj atıyor ev arkadaşından şüphelenmeye başladım sizce kim neden böyle bir durumda mesaj atar amacı nedir bu arada eski nişanlımi sosyal ağlardan engelledim ve onunla ilgili zerre paylaşım yapmıyorum beni aldattığı için nişan atıldı beni neden suçluyor anlamış değilim...
Bendeki altınları almaya ev arkadaşını gönderdi oda bana boşver allaha havale et bu kadar ah aldı o bir daha gülemez demişti onun olma ihtimali var çünkü bunu yazan bir erkek kanımca kurduğu cümleler onu gösteriyorAldattığı için ayrıldım demişsin tebrikler.
Kişiye gelince seni gerçekten seven bir arkadaşı var mıydı onun?
Aynen bir insan neden benimle ilgilenip mesaj yazsin kiÇok tuhaf.
Benim başıma gelse tedirgin olurdum galiba.Aynen bir insan neden benimle ilgilenip mesaj yazsin ki
Benim değil ama eski nişanlımi tanıdığı olduğu kesinÇok iyi tanıdığın bir yakının olduğu kesin
Hmm olabilir yüzsüz birde altınların mı hesabını yaptı.Çocuk doğru söylemiş bu kadar aha beli doğrulmaz onun.Bendeki altınları almaya ev arkadaşını gönderdi oda bana boşver allaha havale et bu kadar ah aldı o bir daha gülemez demişti onun olma ihtimali var çünkü bunu yazan bir erkek kanımca kurduğu cümleler onu gösteriyor
Oda olabilerBenim değil ama eski nişanlımi tanıdığı olduğu kesin
Sadece altınları istese iyi bana doğum günümde aldığı ayicigi bile geri istediHmm olabilir yüzsüz birde altınların mı hesabını yaptı.Çocuk doğru söylemiş bu kadar aha beli doğrulmaz onun.
Yedirememiş erkeklerin iğrenç olduğu kanısına vardım artık ne diyeyim.Allah yardımcın olsun canımSadece altınları istese iyi bana doğum günümde aldığı ayicigi bile geri istedi
Sağol canimYedirememiş erkeklerin iğrenç olduğu kanısına vardım artık ne diyeyim.Allah yardımcın olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?