- 19 Ocak 2016
- 317
- 158
- 103
- 38
- Konu Sahibi Nehirce 32
-
Valla ben hayatıma devam ediyorum o düşünsün benim gibi birini kaybettiği içinVicdan azabı çekiyo bemce seni üzdüğü için. Hayatına devam et istiyo aklınca
Ben öyle hissettm
Oohh ne güzel demiş. O aldatanlar hep yalnız kalsın zaten kötüde olsa birini bulamasınlar inşallah!!Valla ben hayatıma devam ediyorum o düşünsün benim gibi birini kaybettiği içinçünkü karşına benim kadar saf biri maddi manevi devamlı yanında olan biri asla çıkmaz bunu o da çok iyi biliyor ayrılırken ailesi bile aynı cümleyi kurdu "ah oğlum ne yaptın sen bir daha asla böyle birini bulamazsın çok pişman olursun dedi annesi :)
Amin şekerim aminOohh ne güzel demiş. O aldatanlar hep yalnız kalsın zaten kötüde olsa birini bulamasınlar inşallah!!
Haklısın tek merak ettigim kim neden böyle bir mesaj gönderiyorNe kadar aptalca mesajlar. Tatlım engelle sil boş is bu
Açıkçası bende merak ediyorum sırada ki gizemlı mesajı ne olacak :)Yaa herkes ilgilenme engelle demis de kizlar biraz gercekci olalim kiz milletiyiz biz ya hangimiz merak etmez engellerdikeski sevgilimizden biri bi haber getirse umrumuzda degilse de o insan meraktan dinleyebiliyoruz. Zaten mesajlarda umursanacak bisey yok ama ben olsam engellemem daha neler yazicak diye nerak ederdim.
Diyemiyorum çünkü mesajı atıp hesabı donduruyor sayın bir dost :)Kimliğinizi tespit ettireceğim sayın Bir Dost.de.
çok sinir bozucu.takma:)Diyemiyorum çünkü mesajı atıp hesabı donduruyor sayın bir dost :)
Ne olduğunu bilmiyorum ama garip biri olduğu kesin :)Bir dost senden hoslanan nisanlinin erkek arkadasi olmasin. Agzini ariyor gibime geldi.
Aldatan kendisi suçlanan ben ne güzel dünya.Kedi ulaşamadığı ciğere mundar der al buyur burdan yaakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?